Dincolo de tot si toate, exista Lumina. Luna noua in Leu, 19 august 2020

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 19 august 2020, 17952 vizualizari

Pe fondul multor pasi inapoi si al unor procese transformatoare incomode si profunde, Luna noua in Leu din 19 august vine ca o raza de Soare, o noua posibilitate, o speranta. 

Luna noua in Leu ne aminteste ca dincolo de tot si toate exista lumina, exista putere si bucurie de a crea, in interiorul nostru. Acest moment este unul dintre trenurile favorabile din 2020, o sansa de a face un salt evolutiv insemnat, pentru a merge inainte si a progresa. 

Este o Luna noua insotita de Mercur, asadar sa fim atenti la cuvintele folosite si la gandurile si intentiile noastre, pentru ca procesul de creatie si materializare este accelarat prin aceste mijloace.

Energia martiana impregneaza Luna noua, de asemenea. Nu e destul ca avem foarte mult foc (pasiune, intensitate, curaj, pasiune, dar si agresivitate si impulsivitate) pe cer la momentul Lunii noi, acest foc este condus de Marte (situat in Berbec, domiciliul sau) care se afla in trigon cu Soarele si Luna. In plus, Luna noua este plasata in casa I (guvernata de Marte). 

Energia fixa si cardinala predomina, asadar suntem incurajati si sustinuti sa initiem, sa incepem, sa preluam conducerea, sa riscam, sa ne asumam cu curaj un nou drum (energia cardinala) si in acelasi timp sa alegem cu atentie o directie, sa ne concentram asupra ei si sa avem rabdare sa parcurgem toate etapele necesare (energie fixa). 

Insa, Marte este tensionat de planetele retrograde din Capricorn (Saturn, Pluto), insemnanand ca nu va fi totul lin, ci va trebui sa depundem efort pentru a gasi o cale, chiar si in contextul atator constrangeri cu care ne confruntam in relatia cu autoritatile si cu contextul general. De asemenea, probabil ca va fi nevoie sa renuntam la ceva vechi, sa completam, sa transam,  sa lamurim/inchidem ceva, pentru a putea merge mai departe si a face schimbarile atat de necesare, aproape vitale in aceasta perioada din viata noastra.
 
Una peste alta, este o Luna noua a inimii, a curajului de a crea din unicitatea noastra, fara a ne lasa coplesiti de evenimentele exterioare, ci intrebandu-ne cum le putem valorifica. Putem profita de creativitate, de curaj, de revelatiile din aceste zile, pentru a croi un drum luminos pentru noi.
 
Sa ne intrebam:
"Care este cea mai buna viata pe care o pot trai?"
 
Leul este despre viata buna, despre ceea ce facem de placere, din bucurie. Acum, nu e vorba despre ceea ce trebuie facut, ci despre ceea ce ne place, ne bucura, ne onoreaza. Despre ceea ce ne dorim sa adaugam vietii noastre, pentru mai multa stralucire, glorie, celebrare.
 

Inimile sus si tot inainte, cu curaj!

 
 
 
*Imagine: https://underthebluedoor.org/


Astro Shop

Cele mai noi articole