Detoxifiere profundă prin hidrocolonoterapie

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 11 decembrie 2015, 2360 vizualizari
Detoxifiere profundă prin hidrocolonoterapie

Se spune din ce în ce mai des că cea mai adecvată terapie este terapia la nivel celular: acea terapie care va trata celula, va putea actiona la nivelul mai multor sisteme celulare din componenţa organismului uman: celulele pielii (tratând afecţiuni precum eczeme, psoriazis, acnee); celulele musculare (tratând afecţiuni ca stările depresive, nevrozele, anxietatea); celulele periostului (tratând afecţiuni ca poliartritele, lupus eritematos, gută cronică, stări gutoase); celulele din componenţa mucus-urilor (tratând afecţiuni ale sistemului imunitar, febra fânului, astmă, colite, alergii, balonări). 

Buna funcţionare a intestinelor are drept consecinţă o bună desfăşurare a proceselor caracteristice întregului proces imunologic al organismului, de aceea putem afirma că un corp sănătos se datorează în primul rând unor intestine sănătoase. Sesiunea de hidrocolonoterapie reprezintă un proces natural de detoxifiere a colonului, de curăţire a intestinelor, iar rezultatul său imediat este reprezentat de eliminarea oricărui simptom direct sau indirect, legat de proasta funcţionare a intestinelor.

Procedura de hidrocolonoterapie este simplă şi eficientă, putând fi tolerată de toată lumea, problemele fiind rezolvate definitiv. De mare succes, această terapie este utilizată datorită avantajelor sale şi efectelor deosebit de benefice asupra sănătăţii omului, asupra efectelor de detoxifiere a colonului, implicit asupra întregului organism.

Ce se poate vindeca prin intermediul sesiunii de hidrocolonoterapie?

1. Patologia intestinală

2. Patologia organelor asociate

3. Efecte asupra sistemului circulator

4. Efecte asupra tubului digestiv – se vor îmbunătăţii digestia înceată şi dificilă, aerofagia şi meteorismul abdominal;

5. Efecte asupra organelor din cutia toracică

Alte efecte benefice:

6. Efecte asupra pielii – există o relaţie directă dintre tegument şi funcţionarea intestinului; în cazul apariţiei unor disfuncţionalităţi intestinale, procedura de hidrocolonterapie are ca efect eliberarea ţesuturilor şi contribuie la refacerea sistemului de hidratare a pielii, în special în următoarele situaţii:

7. Efectele asupra sistemului nervos 

Starea mentală şi emoţională – prin detoxifiere se acţionează asupra următoarelor disfuncţionalităţi:

8. Efecte în zona O.R.L.

9. Efecte în obezitate / apetit alimentar excesiv 

Cristina Ivanov- terapeut hidrocolonterapie

Afla mai multe aici: www.clinicaremedium.ro

Fa-ti programare aici: http://www.clinicaremedium.ro/contactAstro Shop

Cele mai noi articole