Destinul in Sagetator! Esti ceea ce crezi!

Autor: Nicoleta - luni, 04 aprilie 2011, 3873 vizualizari

Nodul Nord (Destinul) in Sagetator (3 martie 2011 – 29 august 2012)! Esti ceea ce crezi!

Cautam adesea ceva si ne intrebam de ce nu gasim. Dar nu stim exact ce cautam. Alergam mereu spre alte destinatii, ne imprastiem in toate directiile, nu ne gasim locul. Un lucru stim sigur: ne dorim sa fim in alta parte decat suntem acum. Nu are importanta, oriunde altundeva e mai bine decat aici si acum. Stim ceva, dar simtim ca nu avem suficienta informatie. Vrem sa stim intotdeauna mai mult, nu suntem deloc multumiti de nivelul actual al cunostintelor. Prin urmare, continuam sa acumulam. Minunat! Iar daca stii, la ce te ajuta ca stii?

Daca Nodul Nord sta in Sagetator timp de un an si jumatate (pana la sfarsitul verii lui 2012), automat Nodul Sud tranziteaza zodia Gemenilor. Iar axa Sagetator – Gemeni ne pune in fata acestor dileme. 

Gemenii raspund de comunicare, de circuitul informatiei in natura, de schimburi si schimbari, de drumuri, de invatatura. La polul opus, Sagetatorul guverneaza sistemul de credinte, filosofia de viata, religia, spiritualitatea.

Suntem cu totii de acord ca traim vremuri transformatoare. Se vorbeste din ce in ce mai mult despre asta. Accesul la informatie este nelimitat, oricine se angajeaza pe o cale de de autocunoastere si dezvoltare personala poate primi accesul la sursele de inspiratie. Dar asta nu e destul. Nu e suficient sa stii. Conteaza ceea ce faci cu ceea ce stii.

Orice disciplina spirituala iti arata centrul adevarat al puterii. Iar el nu poate fi decat in interiorul tau! Tu esti propria sursa de putere si de slabiciune. Nodul Nord in Sagetator ne va pune la incercare credinta. Daca tu crezi ca ai putere, asa va fi! Daca tu te crezi slab, din nou, asa va fi! Fie crezi ca poti, fie crezi ca nu, ai dreptate! (Henry Ford)

Deja semnele se precipita. Nu stiu daca ati remarcat cat de repede au ajuns sa se materializeze dorintele si gandurile cele mai profunde. Distanta de la gand la cuvant, apoi de la cuvant la concretizare s-a micsorat fantastic. Iar acesta este mesajul Nodului Nord in Sagetator.

Esti ceea ce crezi ca esti!

Se creeaza astfel contextul astral al intoarcerii la sine! Totul incepe cu tine. Adica cu mine. Tu esti veriga lipsa. Adica eu sunt veriga lipsa. Eu umplu spatiul gol dintre trecut si viitor. Dintre aici si acolo. Dintre sanatate si boala. Intre frica si iubire cine sa fie?! Dar intre indoliala si credinta? Raspuns corect: Atotputernicul EU!

Sagetatorul, prin Nodul Nord, ne va revela tuturor un adevar elementar: atata timp cat il vom cauta pe Dumnezeu in afara noastra, vom ramane pe dinafara, vom trai in afara, ne vom exterioriza si ne vom ceda puterea. Renuntand la barfe, la tabloidizarea vietii, la scandaluri, la furatul caciulii, la dat din coate, la capra vecinului (Nodul Sud in Gemeni), ni se da ocazia sa ne centram pe noi insine, sa traim in conformitate cu valorile personale, sa fim mereu la cel mai inalt nivel al nostru, sa ne asumam gandurile, vorbele si faptele, sa fim singurii responsabili pentru tot ceea ce se intampla in viata noastra (Nodul Nord in Sagetator).

Crede! (zice Sagetatorul) Restul e… cancan! (vorba Gemenilor).

 Valeriu Pănoiu

Astro Shop

Cele mai noi articole