Despre ne-iubire! Multumesc!

Autor: Nicoleta - luni, 04 iulie 2011, 3574 vizualizari

Despre ne-iubire!

Sa-mi dati voie sa inventez acest cuvant. Despre ne-iubire si efectele ei vreau sa va impartasesc voua, pentru a ma ajuta pe mine intru voi.

Sunt suspectata de o boala a sangelui. Un fel de cancer. Si daca sangele inseamna viata, iar boala inseamna frica, adica ne-iubire, atunci am o boala a vietii. A ne-iubirii mele fata de viata. Fata de mine.

Primesc acest semn cu recunostita, caci stiu ca lucrurile inseamna exact ce vreau eu sa insemne. Incep sa ma iubesc, deci ma voi vindeca...

In ziua in care am primit aceasta veste, trebuia sa fiu in cu totul alt loc decat in spital. Asa credeam eu. Am fost exact acolo unde mi-a fost locul, caci am putut sa aduc mai multa alinare mie si celor care erau langa mine decat oriunde altundeva. Miracolul iubirii dat de Dumnezeu ma inunda, cerandu-se raspandit  mai departe.

Dragii mei, va rog, incepeti din aceasta clipa sa va iubiti. Luati-va in seama, incepeti sa contati pentru voi, pentru a insemna ceva si pentru altii, pentru a putea sa va ajutati si dati ajutor. Va trimit aceasta experienta pentru a va usura calea. Caci iubindu-va pe voi, veti fi iubire, si din iubirea mea si-a voastra, cu siguranta ma voi vindeca. Miracolele nu apar doar  la biserica, in pesteri si in reculegere. Credeti-ma pe cuvant, apar si pe un pat de spital. Dar, daca scapati de ne-iubire, nu e nevoie sa mergeti pana acolo. Ne-iubirea mea fata de mine a fost prea mare, asa ca a trebuit sa ajung aici. Dar cata iubire voi imprastia de acum...

Imi amintesc zilnic ca Dumnezeu e peste tot si primesc tot ce are de oferit, cu recunostinta... In clipa in care am renuntat la "bun" si "rau" am vazut lucrurile altfel. Sau, mai bine zis, am VAZUT! Nemarginita este recunostinte mea, caci pot sa scriu in sigurata si cu incredere aceste cuvinte numai si numai pentru ca m-au urmarit ganduri pline de grija si iubire ale celor tuturor celor din jurul meu. Va multumesc - va stiti voi bine care -  si stiu ca, daca n-ati fi fost in gand cu mine, astazi as fi suras mult mai greu...

Spun din toata inima MULTUMESC si stiu ca voi fi exact ce aleg sa fiu... Si astazi aleg sa fiu VIATA, IUBIRE, SANATATE, AJUTOR SI INSPIRATIE! (nota scrisa la data 23.05.2011)

Multumesc. Si va multumesc!

Pentru ca am trecut cu bine peste hopul vietii! Diagnosticul initial de cancer nu s-a confirmat si, asa cum minunatul meu medic a spus: "Felicitari, da' alta data sa nu mai faceti!"

Grija, atentia, iubirea si gandurile voastre bune mi-au fost ajutor. De aceea am invins. Cand domnul doctor - parte din Dumnezeirea care suntem toti - mi-a comunicat suspiciunea sa de diagnostic, i-am spus extrem de convinsa: am sa ma hotarasc daca am sau nu aceasta boala. M-am hotarat sa n-o am, fiindca am multa treaba in viata mea. Dar lectia mi-am invatat-o. Sunt recunoscatoare pentru tot ce am primit, am invatat si experimentat. Sunt gata sa merg si sa dau mai departe. Si sa nu mai cad niciodata in pacatul ne-iubirii. Va sfatuiesc sa-l evitati si voi.

Va multumesc voua tuturor, va incredintez de iubirea mea nemarginita si promit ca voi spori lumina, muzica si bucuria din mine in fiecare zi. Am inceput deja s-o fac prin voi din clipa in care am inceput si aceasta noua experienta, mai putin medicala, cat umana si sufleteasca.

Si da, mai recunosc a mia oara si voi continua sa o fac: IUBESC MEDICII DIN ROMANIA! SUNT PARTE DIN ECHIPA CAMPIOANA A UNIVERSULUI, CONDUSA DE CEL MAI BUN ANTRENOR: DUMNEZEU! (9.06.2011)

Raluca Neagu

*Aceste articol este compus din doua note (impartasiri) ale Ralucai, scrise pe pagina ei de Facebook.Astro Shop

Cele mai noi articole