Descoperirea maestrului din mine, apropierea de Dumnezeu

Autor: Nicoleta - joi, 24 noiembrie 2011, 3305 vizualizariImi aduc aminte cine eram acum trei ani de zile, constientizez cine sunt acum si sunt foarte recunoscator pentru asta.
Cred ca aceasta noua etapa a evolutiei mele a inceput exact la momentul potrivit, intr-un moment in care ma simteam, in sinea mea, singur si neajutorat, si in care doar mintea mea era, probabil, foarte fericita. In schimb, inima si sufletul aproape ca nu existau. Poate ca inima isi mai facea simtita prezenta prin bataile firesti ale unui corp care inca mai traia.

In acest moment, constientizez ca nu am fost niciodata singur. Nici macar in acea vreme in care credeam ca sunt singur. De ce spun asta? Pentru ca cineva acolo, in Univers, a spus: „ Gata! Este timpul sa te trezesti, sa iesi din starea de amorteala in care te afli, e timpul sa evoluezi.”

Astfel a inceput drumul meu catre o noua viata, in pace, iubire si lumina, catre Dumnezeu. O viata in care mintea a inceput, prin evolutia mea, sa-si piarda suprematia si sa lase loc inimii, maestrului din mine si lui Dumnezeu sa se exprime.
A fost un drum anevoios, cu suisuri si coborasuri, dar un drum frumos si miraculos, care continua si acum.

Vreau sa va spun ca sunt recunoscator pentru toate lucrurile pe care le-am experimentat, care mi s-au intamplat in toate etapele parcurse pe acest traseu al evolutiei mele. Sunt recunoscator pentru toti oamenii pe care i-am atras in viata mea, carora le multumesc si ii iubesc.

Va multumesc si voua, pentru ca sunteti minunati, frumosi si miraculosi si pentru ca ati contribuit, de asemenea, la evolutia mea.
Multumesc mie, maestrului din mine si lui Dumnezeu.

Cristian Albu


*Articol scris si impartasit in tabara "Maestrul Interior" 17-22 noiembrie 2011


Astro Shop

Cele mai noi articole