Depresia. Access Bars, o metoda eficienta?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 22 iulie 2014, 3208 vizualizari
Depresia. Access Bars, o metoda eficienta?

Depresia este o conditie foarte des intalnita in intreaga lume. Ea poate varia de la forme usoare precum lipsa dorintei de viata, oboseala, apatie, pana la situatii de disperare extrema, atacuri de panica, ganduri de sinucidere. E posibil sa observi cum, doar citind aceste randuri, poti percepe energia greoaie pe care cuvantul depresie o aduce in constienta. De multe ori, cei diagnosticati cu depresie urmeaza tratamente lungi si li se ofera perspective sumbre.

De multe ori, persoanele cu astfel de manifestari sunt, de fapt, persoane foarte constiente, care percep cu usurinta campurile de energie ale celor din jurul lor si asuma in mod eronat ca sunt ale lor. O simpla intrebare precum: ”Este aceasta emotie a mea?“ poate deschide usa spre constientizarea faptului ca, peste 98% din gandurile si emotiile pe care le percepem nu sunt ale noastre. Ele sunt precum o mare de energie pe care noi o percepem si despre care concluzionam ca este a noastra sau ca este cine suntem. 

Un instrument foarte simplu care sa ne scoata din aceasta situatie este acesta: Atunci cand te trezesti cu sentimentul ca nu vrei sa traiesti, ca nu ai chef de nimic si ca esti foarte obosit pune intrebarea : 

Sunt aceste emotii, ganduri,sentimente si senzatii al mele? As alege eu sa am aceste ganduri si emotii?

Daca ai crescut alaturi de o persoana cu predispozitie spre depresie este posibil sa fi incercat sa vindeci acea persoana si este posibil sa fi incercat sa vindeci sau sa schimbi acea energie. In sinea ta stiai ca oamenii pot fi veseli si ca viata poate fi usoara si nu puteai sa intelegi de ce ar alege cineva sa fie trist si deprimat. Cu inima deschisa ai incercat sa faci tot ce stiai, sa schimbi acea situatie. 

Dar daca starea de depresie este o alegere? Dar daca nu era vina ta ca acea persoana era nefericita? Vrei sa eliberezi acum tot ce ai decis ca esti sau nu esti datorita acestui lucru? Multumesc! Si daca, de fapt, continui sa faci acelasi lucru si in ziua de astazi, cu alte persoane din viata ta, sperand ca, in cele din urma, vei reusi ce nu ai reusit in copilarie? Este acum timpul sa renunti la aceasta povara si sa vezi ca nu depinde de tine? Multumesc ! 

Cum ar fi daca ar exista metode usoare si eficiente pentru eliberarea de depresie?

Cum ar fi daca am putea facilita ca cei cu depresie sa acceseze bucurie si posibilitati diferite?

O procedura dinamica de transformare, care a ajutat un numar mare de persoane cu simptome de depresie, sa se vindece total, cu usurinta, este Access Bars. Aceasta tehnica, ce consta din atingerea usoara a unor puncte de pe cap, poate fi invatata si practicata cu usurinta, inclusiv de catre copii. In fiecare zi facilitatori si practicieni Access Bars din intreaga lume creaza miracole in viata clientilor lor  folosind aceasta metoda, participand in acelasi timp si  la crearea unei lumi noi, constiente. Metoda poate fi folosita pentru orice situatie neplacuta si limitativa de sanatate sau de viata, inclusiv in depresie.

Esti interesat sa facilitezi acest proces pentru cei din jurul tau? Esti interesat sa devii creatorul unei lumi constiente folosind aceasta metoda dinamica de transformare? 

Acum poti urma clase de Access Bars si in Romania! Pentru mai multe informatii viziteaza:

www.carletatiba.com

Dr. Carleta Tiba 

Facilitator Certificat Access ConsciousnessAstro Shop

Cele mai noi articole