De la puterea mintii la puterea inimii: incepe creatia 5D- Lauren Gorgo

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 12 septembrie 2014, 2205 vizualizari
De la puterea mintii la puterea inimii: incepe creatia 5D- Lauren Gorgo

Lauren Gorgo, 20 august 2014

Este bine știut faptul că august e o lună intensă... în care ne confruntăm cu exercitarea folosirii conștiente a puterii noastre creative, a unificării laturii spirituale cu cea materială, a echilibrării energiilor noastre masculine și feminine. La nivel fizic, suntem epuizați din cauza activărilor crescânde ale pituitarei/pinealei și a descărcărilor de informații derutante, ce duc la o unificare mai profundă a emisferelor cerebrale… inutil să mai spunem că putem conta mereu ca Soarele din Leu să aibă o influență foarte puternică.

Dar această lună august este cu totul diferită… Atât de diferită, încât nici măcar nu am putut s-o descifrez cu adevărat.

Potrivit Consiliului Suprem Pleiadian, acest lucru se întâmplă deoarece ajungem în punctul unui ciclu cu totul nou al creației umane, ceea ce înseamnă că se schimbă inclusiv faptul de a ‘descifra energia’. Intrăm în tărâmul creației, în timp-real… de a aduce viitorul în prezent, în loc de a mai crea din nou, din trecut.

Cooperarea noastră cu holograma universală se modifică… trecem de la o epocă de putere mentală pură, la un nou model de creație, ce demonstrează că puterea noastră cea mai mare se află (cândva în stare latentă) în inimile noastre. 

Devine pe zi ce trece tot mai evident faptul că această nouă energetică reclamă lucruri diferite din partea noastră și, pentru că intrăm în noua lume mai întâi cu inima,  bietul nostru creieraș chiar face eforturi să înțeleagă schimbarea. Dacă aveți de-a face cu mai mult decât doza obișnuită, specifică zodiei Leului, de dezorientare, amețeală, confuzie, surmenare mentală, copleșire, incapacitate de concentrare, lipsa capacității de a evalua/înțelege sau alte lucruri similare... felicitări! În mod oficial, ieșiți.din.minte… și intrați, în totalitate, în inimă.

Trecem la un nou model de creație, ce dovedește că puterea noastră cea mai mare există în INIMA noastră.

În mod oficial, vechiul concept (mai întâi mintea) pentru creație a fost răsturnat, iar acum înțelegem că, pentru a ne folosi cu succes puterea creativă, e necesar să ‘facem’ lucrurile altfel. Ca rezultat al transformării, o foarte mare parte din noua direcție a lui TWYH [Gândește cu Inima. N.tr.] va fi… să învățăm cum să trăim, să co-creăm, să prosperăm și să înflorim ca FIInțe total întrupate în lumea fizică.

Acum, că am reușit să ancorăm energia divină feminină pe planetă, intrăm într-o perioadă în care avem nevoie să echilibrăm din nou forțele masculine divine, ce vor structura și stabiliza creațiile noului nostru Pământ… și acum finalizăm întreaga muncă de bază, tocmai din această cauză.

De asemenea, suntem încărcați, în masă, cu un nou nivel de forță vitală, ce nu a mai fost vreodată disponibil planetei... un nivel ce ne amplifică foarte mult forța de a atrage și care ne cere, totodată, să ne eliberăm de stilul în care am obișnuit să “FACEM”… altfel riscăm să fim copleșiți. Dacă acum deschidem calea, cu ajutorul creierului din cap… adică încercăm să ne planificăm sau să ne elaborăm în minte, pașii următori… acest lucru poate fi paralizant. Dar dacă ne urmăm ritmul inimii, care cere întotdeauna mult mai mult din partea noastră, decât ne simțim capabili   … am scăpat de griji.

Acum această alegere devine în orice clipă ceva de genul reușești sau eșuezi, iar eu cred sincer că asta e ideea esențială a acestei perioade dintre ciclurile de evoluție. 

În momentul de față, eonii de utilizare inadecvată (citiți: incorect aliniată) a creierului nostru nu sunt doar scoși în evidență... chiar exagerați… ci sunt absurzi. Nimic din ceea ce provine din minte nu mai lucrează așa cum a făcut-o și, în opinia mea, reflectorul îndreptat asupra acestei dezbinări este aprins, pentru ca noi să simțim, în mod visceral, diferența dintre creația în dualitate (3D) și cea în unitate (5D).

Gândiți-vă la acest lucru, astfel: dacă v-ar fi fost disponibile, imediat, toate răspunsurile la orice, cum ați fi procedat?

Căci aceasta este, prietenii mei, metoda noastră de lucru, ca oameni noi. 

Inițial, creierul nostru a fost proiectat să servească ca motor de căutare pentru comenzile inimii (cuvânt cheie) noastre… dacă nu știm ce-i în inima noastră, mintea nu știe ce să calculeze, ce să caute. O inimă nefocalizată va duce la o căutare nefocalizată… adică, exces de informații, copleșire și incapacitatea de a face alegeri clare. Pur și simplu, nu mai suntem calibrați în acel fel.

Nu va fi mereu la fel de dificil sa ne orientam, doar că încă ne mai tatonăm drumul prin această upgradare intensă a sistemului nostru uman de operare și o facem oarecum orbește, din motivele menționate mai înainte. Ne schimbăm întreaga fundație a creației, trecând de la cap la inimă… de la frică la IUBIRE… de la separare la unitate… de la voința egoului la voința divină… de la masculin la feminin… de la trecut la prezent… de la a FACE la A FI… de la forță la magnetism. Iar ramificațiile acesteia, la scară globală, sunt incalculabile.

Traducere: haos temporar.

Iar acest haos e palpabil. Pe scena internațională, e evident, dar îl văd și la nivelurile cele mai lumești… oameni care înțeleg indicațiile mentale despre cum să realizeze lucrurile, dar care au o capacitate redusă de a se „conecta” cu starea de normalitate. Legătura noastră cu vechiul stil de a face lucrurile a fost cauterizată, iar asta înseamnă că, în prezent, succesul procesului de creație depinde exclusiv de capacitatea noastră de a ne ancora în inimă, de a ne încrede în capacitatea ei magnetică și de a fi ghidați de imboldurile noastre intuitive… de inteligența noii noastre biologii și a simțămintelor noastre… unde sinele nostru superior trăiește acum.

În ultimă instanță, claritatea inimii (sufletului) este poțiunea noastră magică în 5D, ceea ce înseamnă că aceia care au întregit separarea în viața lor, vor observa în curând cât de lipsită de efort și susținută universal poate fi viața, atunci când creăm ca fiind IUBIRE. 

Revenirea puterii INIMII

Așadar… potrivit pleiadienilor, noua noastră conexiune creativă începe aici.

De bună seamă că „aici” este relativ, dar referitor la ciclul în care suntem, am sentimentul că deschiderea către această dinamică despre care vorbesc ei s-a petrecut deja prin intermediul portalului Leului - dar probabil că, în lumea fizică, ea se manifestă la sau în jurul Lunii Noi în Fecioară (25 august)… care, tehnic vorbind, încheie portalul Leului. 

Încă nu putem înțelege, în totalitate, schimbările - dar ceva e diferit. Începem să simțim că ne deschidem față de o parte foarte însemnată din Sinele nostru real… și anume, noi daruri și aptitudini, noi dorințe, noi conexiuni, un nou nivel al scopului etc… iar în aer plutește un sentiment de nelimitare, o senzație că sunt foarte multe lucruri de reamintit, de dezvăluit, de explorat, de folosit, de realizat, de implementat, de proiectat, de trăit și de creat… aproape ca și cum am putea, în cele din urmă, să ne deschidem și să ne jucăm cu unele dintre noile noastre jucării!

Pentru cei care au făcut eforturi să dispună de abundență, acest nou ciclu de creație mai înseamnă că apare susținerea noastră (întoarcerea puterii noastre creative latente).

Curentul procesului de creație s-a întors în favoarea IUBIRII, ceea ce înseamnă că aceia care continuă să creeze din trecut (puterea minții), în loc să creeze din eternul acum (puterea inimii)… unde trăiește IUBIREA… vor avea tot mai multe greutăți cu lucrurile - în timp ce aceia dintre noi care au lucrat conștiincios în direcția transcenderii dualității, vor atinge un nou nivel de conectare, ce ne va stârni din nou pasiunile și va solicita un grad mai înalt de motivație, pentru a trăi cu un scop precis.

Nu pot sublinia îndeajuns, cât de mult depinde succesul nostru, cu acest nou val creativ, de capacitatea noastră de a rămâne înrădăcinați în IUBIREA universală, fiind conștienți de Sinele nostru, ca oameni integrați spiritual/Christici.

Ironia este că am petrecut foarte mult timp transcendându-ne natura umană, doar ca să revenim la ea… chiar dacă pe deplin conștienți. Dar, pe măsură ce ne întrupăm Sinele și ne ancorăm divinitatea la planetă, aflăm că ne sunt disponibile foarte multe lucruri, care nu au mai fost. Iar acest lucru este bun și rău. 

Până vom începe să înțelegem lucrurile, va trebui să învățăm să ne confruntăm cu un adevărat potop de noi informații…  în special, dacă sunteți genul de gânditor abstract, cum sunt eu. Dar și mai provocator este faptul că devine efectiv (și tehnic vorbind) imposibil de descifrat vreo informație cu ajutorul creierului (minții).

Pur și simplu, există PREA multe din toate lucrurile… prea multe de înțeles, prea multe de făcut, prea multe de procesat, prea multă suferință, prea multă fericire, prea multă frică, prea multă întâmplare, punct. Dar partea bună este că toate acestea ne scot din minte, forțându-ne să renunțăm la nevoia de a cunoaște și de a face și să ne concentrăm, în schimb, pe inimă. Iar atunci când facem asta, descoperim că, în spatele haosului, curge mereu un fluviu de statornicie, pe care putem să plutim și să ajungem la destinația noastră, fără efort.

Va fi important să ne amintim acest lucru, îndeosebi în zilele următoare, deoarece aceste frecvențe nu fac decât să se intensifice și să crească. Dacă ne concentrăm pe lumea exterioară, creăm sub și cu influența ei… dacă ne concentrăm pe IUBIREA noastră, creăm doar cu puterea inimii, datorită a ceea ce este în interiorul nostru și nu a ceea ce e în jurul nostru. Iar aceasta este ideea esențială în crearea unei noi lumi.

Luați în considerare faptul că, atunci când creierul din cap este creierul primar, activitatea lui nu este total creativă - în sensul că el are acces doar la informații deja existente în colectivitatea umană. Acest lucru duce la reciclarea, în mod repetat, a aceluiași nivel de informații, fără a dobândi acces la idei și informații de ordin superior, menite să dea naștere la noi progrese în sistemele și tehnologiile din lumea noastră.

În acest moment, colectivitatea ce parcurge procesul de înălțare ar putea fi relativ mică, dar imaginați-vă cum s-ar schimba lumea, dacă măcar 100 de oameni ar avea acces la tehnologiile din afara Pământului, cu ajutorul societăților iluminate, care au capacitatea de a implementa și orchestra acele sisteme pe Pământ.

Cu ajutorul creierului din inimă și din cap (în ordinea aceasta), în uniune echilibrată, avem în mod categoric această opțiune. Atunci când trăim și co-creăm cu lumea spirituală ȘI materială, Sursa noastră primară de informații vine din însăși Sursa… prin urmare, este nelimitată. Și tocmai de aceea, întoarcerea la IUBIRE este un pas de pre-calificare, atât de important pentru starea de creator… deoarece inima noastră conține portalul către TOTALITATEA tuturor lucrurilor noastre. Fără conexiunea cu (și încrederea în) inima noastră, nu avem nicio conexiune (conștienă) cu universul, în general.

Creierul din cap singur nu a avut niciodată răspunsurile, chiar dacă timp de eoni ne-a plăcut să gândim că așa stau lucrurile… dar acum avem dovada acelei închipuiri, pur și simplu pentru că (în final) lucrurile nu mai funcționează ca de obicei. În paranteză fie spus, nici noi… editorialul NOI… nu o mai facem.

Factorul decisiv: puterea inimii guvernează creația în unitate, iar noi am fost recalibrați cum se cuvine în cursul câtorva ani, pentru a ne adapta la această dinamică condusă de divinitate. Atunci când vom finaliza schimbarea interioară, totul va fi pregătit și vom avea undă verde pentru a începe să ne angajăm (în sens literal și figurativ) noua noastră autoritate creativă, în lumea exterioară.

De la forță la magnetism

Consiliul îmi spune că în prezent colectivitatea implicată în procesul de înălțare se trezește dintr-o comă anume indusă, o lungă perioadă de incubare ce a început cam pe la sfârșitul lui decembrie, pentru ca transformarea noastră de la structura de carbon la cea cristalină să se încheie.

Voi, avangarda, ați început anul ca muritori, dar îl veți încheia ca Dumnezei.

Și da, pe măsură ce ne trezim din această fază finală de hibernare, este ușor să observăm că lucrurile sunt foarte diferite față de începutul anului, chiar dacă nu putem încă descoperi motivul exact. Chiar am fost avertizați de acest lucru într-un raport trecut:

Un ultim aspect pe care CSP dorește ca eu să-l precizez este înțelegerea faptului că lucrurile cu care lucrăm acum, în ceea ce privește creația, se vor schimba considerabil… că în noi se revelează o nouă cunoaștere sacră, dar pentru a înțelege pe deplin acest lucru, trebuie în primul rând să fim în totalitate în noua dinamică. Traducere: pentru a ne da seama de adevărata noastră capacitate de a crea, absolut fiecare celulă din ființa noastră trebuie să-și încheie tranziția de la structura de carbon la cea cristalină. Vom analiza din nou acest subiect în curând, dar deocamdată ei vor să știm că „schimbarea există printre cei care parcurg înălțarea”.

Pentru a fi clar, acel moment ni se deschide acum. 

Începutul procesului de creație în unitate… al faptului de a ne aminti cum să conducem aceste vehicule ale noului om, cu conștiință… începe să se arate, așa că unul din primele lucruri pe care va trebui să-l înțelegem pentru a funcționa în această dinamică, în care femininul ocupă primul loc, este că biologia noastră este foarte magnetică acum.

Cei care au transcens dualitatea s-au ridicat de asemenea deasupra conștiinței de a crea condusă de ego… adică, folosirea forței… iar acum intră în adevărata stare de creator, în care conduce capacitatea noastră magnetică (feminină). A fost o cale lungă până Acasă (a fost întotdeauna calea lui Christos) și de bună seamă că avem mult mai multe lucruri de dezvoltat, dar fundația pentru noul nostru nivel de creație se consolidează în mod clar.

În holograma mea, acest lucru se traduce într-un sens foarte literal, prin aceea că (după multe amânări) în sfârșit, pe 8 august, am început ‘săpătura de fundație’ pentru prima parte a anexei la noua noastră casă, iar în timp ce excavam pentru a da la iveală fundația, am avut o aversă puternică de ploaie care efectiv a deplasat unul din mormanele de pietre din zid (casa mea a fost construită în anii 1800), iar când ne-am trezit a doua zi am constatat că întregul rezervor de apă de ploaie de la subsol era total inundat.

Apoi, ca să mă reasigur că fundația vieții mele e refăcută, după vreo 7 zile mi-am paradit zona lombară și am fost țintuită la pat 2 zile, contemplându-mi aptitudinea de a mă ‘ridica și susține’ în lumea fizică.

Reflecțiile exterioare nu reușesc deloc să fie mai clare ca asta.

Toate vechile sisteme de cre-din-ță bazate pe frică și toate emoțiile nevindecate ce ne-au colmatat fundațiile sunt îndepărtate cu multă forță, astfel ca să putem rămâne ferm ‘înrădăcinați’ în inimă și să ne folosim capacitatea magnetică de a ne făuri viața ca IUBIRE și nu ca frică… în ceea ce ne aduce bucurie și ne permite să facem saltul (cuantic) de la a supraviețui la a prospera, de la muritori la Dumnezei. Cu alte cuvinte, acesta e ultimul nostru moment heirup de degajare a esenței, după 7 luni luuungi în care am făcut exact același lucru.

Întreaga călătorie de a ajunge aici a gravitat în jurul faptului de a ne reaminti să „gândim cu inima”… să FIm și să dăm voie, în loc să FACEm și să forțăm, să repunem principiul feminin divin pe primul loc, care-i aparține. Odată ce inima ne este pură, ea poate funcționa așa cum a fost proiectată inițial… ca adevărat condensator magnetic al stării (noi/reale/străvechi) de creator.

Inima ne unește sufletul cu lumea fizică, ceea ce înseamnă că toată munca interioară pe care am făcut-o ca să ne punem IUBIREA în poziția de frunte, pentru a activa flacăra întreită a adevărului veșnic (IUBIRE, înțelepciune și putere), pentru a ne descoperi darurile și talentele extraordinare, va putea în sfârșit să ajungă în viața noastră vizibilă.

Crearea în sens invers

Deoarece 5D este condusă de divinitate, de conceptul creației in care principiul feminin ocupă primul loc, și deoarece devenim cu mult mai magnetici, ca FIInte centrate în inimă, pentru reușita procesului de creație, acum este extrem de important să înțelegem că folosirea forței nu mai funcționează aici.

Adică, nu mai există lucruri precum „să faci lucrurile să devină realitate”. Ei bine, fără ca ele să nu aibă un efect neplăcut asupra noastră.

În unitate, efectiv nu mai putem depune efort pentru schimbări, care este un concept tridimensional (voința egoului). În 5D, tot ceea ce dorim să trăim, trebuie să fie mai întâi întrupat în interior.

Ca FIInțe magnetice, valorificăm în mod natural energiile rezonante (oameni, locuri, lucruri, situații, oportunitați etc.) pe care noi înșine le transmitem. În călătoria noastră prin dualitate, și având un sistem inimă-minte scindat, atragem opusul a ceea ce avem nevoie, pur și simplu pentru că: a) aceasta este legea karmică/cauzală și b) ca ființe umane ce parcurg procesul de înălțare, suntem aici în acest moment cu intenția suflelui/unică de a întregi separarea (frica), în toate domeniile vieții noastre în care ne simțim lipsiți de ceva.

Drept rezultat, acele lucruri de care am simțit că ‘avem nevoie’ în plan extern, care să ne facă întregi, ne-au fost smulse unul câte unul, până când am putut să rămânem independenți, în adevărul nostru, știind că tot ceea ce avem nevoie vreodată există în totalitate în noi. 

În sistemul noii creații, și odată ce ne amintim că suntem întregi în noi înșine, începem să simțim totalitatea multidimensională a Sinelui nostru real, în lumea din jurul nostru… începem să trăim viața dintr-o stare de dorință, în loc de nevoie. Acesta e momentul în care planeta devine terenul nostru de joc.

Altfel spus, reușim să creăm în unitate doar în măsura în care suntem desăvârșiți în interior, lipsiți de toate atașamentele exterioare. De fiecare dată când simțim că avem nevoie de o sursă exterioară care să ne susțină… fie ea o persoană, un loc sau un lucru… creăm separare între natura noastră umană și cea divină (citiți: coborâm în 3D) cu mentalitatea bazată pe frică, care zădărnicește/oprește procesul de creație. La fel, de fiecare dată când ne amintim că tot ceea ce dorim să trăim îl putem obține de la Sursa din noi înșine (gândiți-vă: So(u)rcery*), materializarea va continua cu mare rapiditate. În trecut, am numit acest lucru creație ce pornește de la exterior spre interior (dualitate), versus creație de la interior către exterior (unitate).

[joc de cuvinte, source-sursă și sorcery-vrăjitorie. N.tr.]

În 5D, modelul de creație funcționează relativ în sens invers… însemnând că ne putem materializa o dorință doar DUPĂ ce am înțeles că am împlinit-o.

Este ceea ce mie îmi place să numesc „creație în care pui carul înaintea boilor”. Mai simplu spus, atunci când dorim să creăm o experiență în lumea fizică, mai întâi trebuie să ne aducem în armonie/rezonanță/aliniere vibrațională cu ceea ce dorim să dobândim… însemnând că suntem doar în frecvența de a-i  da voie rezultatului pe care ni-l dorim, atunci când ne simțim la fel de bine (sau mai bine) pe cât ne va face acel rezultat să ne simțim.

Fizica universului nostru holografic ne cere categoric ca MAI ÎNTÂI să simțim în interiorul nostru energia a ceea ce ne dorim, înainte de a-l avea în exterior. Prin urmare, creație inversă… sau creare în sens opus, dacă vreți.

Materializăm doar ceea ce există în interiorul nostru (și care este un univers în sine), iar unitatea ne va dovedi acest lucru fără ezitare, fără amânare, deoarece de fiecare dată când vom ieși din noiÎnșine vom ajunge imediat la o creație deformată. Dar de fiecare dată când ne amintim că dorințele noastre sincere există doar pentru că ele sunt deja o parte din noi, ne întoarcem la starea noastră unificată, renunțăm la rezistența pe care o emitem în mod inconștient (în frica de a nu avea), ieșim din conștiința separării și ne întoarcem la IUBIRE… unde se află toată puterea noastră.

Iar din această stare în care ne amintim de puterea noastră, nu avem nevoie să facilităm mijloacele de ne împlini dorința, pentru a ne pune în mișcare roțile de creator… dimpotrivă, ne punem în mișcare roțile de creator, ca mijloc de a ne împlini dorința.

Un exemplu clar sunt banii… con-vin-ge-rea că avem nevoie de bani ca să creăm a fost înrădăcinată în noi de la început, dar, în 5D, ne dăm seama imediat că adevărul este contrariul… că banii urmează creațiilor noastre. La fel ca toate lucrurile din universul nostru, banii reprezintă o extensie a noastră, ceea ce înseamnă că ei reclamă directivelenoastre… dacă așteptăm banii, banii ne vor aștepta. Dacă ne îndreptăm spre acele lucruri care reclamă bani, banii se vor mișca odată cu noi. Uneori avem impresia că banii ne ajung din urmă târziu, dar, în realitate, banii noștri doar NE așteaptă să-i prindem din urmă… să ne recunoaștem sentimentul valorii proprii. Chiar este foarte simplu… dar NUMAI atunci când ne amintim, ne acceptăm și ne adoptăm puterea lui Dumnezu, și anume… faptul că noi creăm totul (conștient sau nu) pornind din interior.

Banii sunt un indicator (extraordinar de hazliu!) ce reflectă perfect adevărata noastră putere de a crea… și, la fel ca orice alt lucru din holograma noastră, nu pot minți niciodată. 

Dragul de a FACE

Scurtă recapitulare: Știm că, în calitate de FIInțe magnetice, atragem ceea ce transmitem… însemnând că toate lucrurile din viața și lumea noastră sunt un rezultat/o dovadă/o reflectare a stării noastre (vibraționale) de a FI. Aceasta e fizica din spatele expresiei populare: „FII ceea ce vrei să vezi în lume”… este baza științifică a vieții ca o hologramă, înțelegând faptul că cine ești este ceea ce vei întâlni…  că viața este o stratagemă de oglindire, prin aceea că tot ceea ce vom întâlni vreodată este propria ființă… vibrația proprie, ce ne este reflectată în toți oamenii, locurile, lucrurile etc.

Mai știm că, atunci când suntem concentrați pe separare (dualitate), atragem polaritatea opusă a ceea ce simțim că ne lipsește, iar atunci când suntem concentrați pe unitate, atragem doar ceea ce este în inima noastră, pentru a crea o reflectare exterioară exactă a cine suntem în mod autentic. (dacă acest concept vă este neclar, în materialul De la creația cauzală la creația conștientă îl dezvolt mai mult)

Asta înseamnă că, cu cât suntem mai autentici… față de natura noastră reală… cu atât mai autentic va fi modul în care viața noastră ne va înfățișa sinele și dorințele noastre reale. Înțelegerea acestui fapt… că unica noastră responsabilitate (și împlinire) în viață este să fim total autentici, 100% fideli inimii… nu numai că ne aduce în totalitate în puterea noastră, ci ne aduce imediat și în fluxul divin.

A FI în fluxul divin înseamnă a ne urma călăuzirea inimii TOT timpul și a acționa doar atunci când suntem îmboldiți să o facem. Atunci când avem încredere că inima ne călăuzește, nu mai avem plăcerea deosebită de a face de dragul de A FACE. A face de dragul de A FACE este un joc al minții, o distragere de la A FI… autentici și reali… în timp ce A FACE de dragul de A FI este numele acestui joc (holografic) nou/străvechi.

În unitate, creația începe cu VOI, se încheie cu VOI și gravitează în întregime în jurul VOSTRU, deoarece… duruit de tobe… în holograma voastră nu există altcineva decât VOI. Pentru ca ea să lucreze în favoarea voastră, trebuie să fiți fideli față de VOI… mai presus de toate.

În tabloul de ansamblu, devenim conștienți de memoria colectivă că cine SUNTEM în mod autentic este tot ceea ce avem nevoie vreodată pentru a ne crea visele, deoarece visele noastre există deja în noi. Pentru a ne materializa acele vise în lumea fizică e necesar ca mai întâi să înțelegem că ele sunt deja transpuse în realitate și, pe baza acelei măsuri, putem aduce apoi acele realizări interioare în lumea exterioară. 

Facem acest lucru nu depunând efort, ci focalizându-ne energia din starea interioară de liniște și atrăgând toate componentele viziunii noastre, în FIInțare… fără a ne părăsi vreodată centrul, ieșind din noiÎnșine sau folosind forța. Această metodă foarte puternică (principiul feminin mai întâi) de creație pune un accent deosebit pe stăpânirea noastră (citiți: răbdare), în sensul că trebuie să-i permitem fluxului universal a ceea ce este să FIE, cunoscând faptul că rolul nostru principal ca suflete terestre este ca doar să ne introducem creațiile deja încheiate în lumea fizică… în mod treptat.

Fiecare dintre noi va avea propriul proces – foarte unic și plin de putere interioară – al stării de creator divin, deoarece fiecare dintre noi își va introduce propriile planuri spirituale (existente în inimă) în formă vizibilă.

Și exact așa va fi creat Noul Pământ… cu câte o FIInță, o inimă, o viziune pe rând.

Începe noua conducere

Omenirea iese la lumină dintr-o picoteală foarte adâncă. Am fost realmente adormiți la volan (karmic) timp îndelungat și am uitat cum am creat și am creat deformat, încă de la începutul ‘timpului’. În plan colectiv, îmi imaginez că va fi nevoie de secole pentru a institui toate schimbările fizice necesare pentru a aduce lumea și toate sistemele ei la o stare totală de armonie, dar tocmai de aceea noi… cei care ne-am oferit voluntari (?) să fim primii care să devină însuflețiți… suntem aici acum, în acest moment deosebit al transformării.

Suntem aici nu doar ca să ne asociem ca exemple întrupate a ceea ce este cu putință pentru toți, ci și ca să începem să implementăm planurile existente în inimile noastre… pasiunile nemuritoare, neclintite, ce pot părea neverosimile, dar care nu ne părăsesc. Acele viziuni și dorințe care nu ne dau pace există din motive întemeiate… ele fac parte din tiparul Noului Pământ pentru o societate înălțată.

Chemarea a fost făcută. Sculați-vă în picioare acum, căci este timpul să împărtășiți ceea ce este în inima voastră. 

Potrivit pleiadienilor, această întreagă călătorie (înviere) din 2014… să ne aliniem fizicalitatea cu restul dintre noi… este astfel pentru ca să ne putem în cele din urmă transpune aceste viziuni interioare în exterior și să ne aducem darurile și talentele în lumea fizică. Ei spun că aceasta e ceea ce va iniția noua conducere a Pământului. Potrivit definiției lor, noua conducere nu înseamnă nimic mai mult (sau mai puțin) decât faptul de a avea curajul de a trăi ceea ce este în inima noastră, fără reținere calculată.

Începem un capitol nou-nouț din povestea umană și este imperios necesar să avem încredere în mod absolut în pasiunile noastre creative și să începem să pregătim cadrul pentru tot ceea ce ne-am imaginat de-a lungul anilor, în timp ce ne-am reconectat cu adevărata noastră natură. 

Iar anul următor avem la dispoziție un sprijin extraordinar pentru a ne extinde viziunile creative dincolo de orice concepte vechi, demodate, depășite… în special dacă luăm decizii curajoase, ce vor face să progreseze viața și societatea noastră. Acesta este timpul în care să strălucim luminos, să deschidem portalul dimensional spre mult așteptata noastră „răsplată a binecuvântărilor”, prin împământarea divinității noastre în corpul fizic, prin exemplificarea conducerii vizionare printr-o viață care are un scop precis.

Aflu că unii dintre voi care citesc aceste rânduri nu știu sigur cum să-și transpună viziunile în realitate fără ajutorul „mijloacelor”… la acestea, eu spun să citiți din nou fragmentul de mai sus: Crearea în sens invers.

Re-crearea biologiei noastre

Toate aceste concepte despre noua creație sunt bune și frumoase, dar încă mai rămâne MAREA întrebare… când Dumnezeu o să ne simțim în mod constant suficient de bine, ca să aplicăm ceva din asta!?

Și cu toate că nu am un răspuns universal, este foarte evident faptul că orice creație nouă depinde de capacitatea noastră de a ne SIMȚI bine… mai ales atunci când avem în vedere natura holografică a vieții. Dacă orice lucru din lumea noastră este doar o reflectare a stării noastre de A FI, atunci e de la sine înțeles că trebuie să ne simțim bine, pentru a crea bine.

Acestea fiind spuse, chiar am primit noi informații care clarifică un pic tema corpului nostru epuizat…

În primul rând, mi se spune că acest nou sistem sacru de creație a fost ancorat în ființa noastră fizică și așteaptă de fapt ca noi să cooperăm cu el. Potrivit Consiliului, acestea sunt vești foarte interesante, deoarece se pare că pentru participarea la recrearea biologiei noastre este necesară componenta reconectării noastre… este ceea ce CSP numește ‘punctul de ancorare al procesului de reînnoire fizică’.

Haideți să fim mai clari… primul pas în întemeierea de către voi a unei noi lumi este transcendența biologică… însemnând că organismul trebuie să se elibereze de dependența lui de rețeaua terestră și să devină dependent doar de el însuși, de capacitatea lui de a-și genera propria forță vitală necesară întreținerii.

Ei mai spun că cel mai urgent lucru în acest moment este înțelegerea faptului că această dinamică a noii creații, cu care operăm acum, ESTE energia Christică… că ea este aici acum, în lumea fizică, astfel că toți cei care sunt în rezonanță cu această energie (cei care transmit conștiința nivelului Christic) deja lucrează cu ea și în curând vor înțelege (vor deveni conștienți de) capacitatea de a ne recrea pe noi înșine într-o nouă manieră.

Și, din câte intuiesc, aceasta nu e o acțiune total pasivă… ceva de genul „atragerea resurselor disponibile via frecvențele Christice, pentru a direcționa forța vitală în scopul vindecării, eliberării, acordării la corpul Chrisitc”… că ea este un produs secundar natural al „realizării Christice” și că vom fi călăuziți de semnalele existente în celulele din structura ADN-ului, ce vor servi la „refacerea corpului fizic, pentru a ajunge la forma noastră perfecționată”.

Asta înseamnă că nivelul superior (Christic) de energie care este aici acum ca să ne susțină în noua creație, este aceeași energie care să ne susțină în recrearea biologiei noastre. (Mi se reamintește că nu ne refacem corpul la nimic anterior, ci de fapt ne recreăm realmente pe noi înșine într-o manieră nouă… că structura noastră celulară are acum o nouă structură atomică.)

Ceea ce se așterne în fața voastră în această etapă următoare este integrarea lentă și continuă a energiei Christice în lumea fizică, aceeași energie ce vă va invia corpul fizic și viața. Este energia Dumnezeilor, a căror capacitate măiastră a zămislit lumi. 

Acest lucru vă este disponibil acum, chiar prin intermediul celulelor voastre.

Mi se mai spune că, pe măsură ce această energie ne permează corpul fizic – și deja o face – ea va servi nu numai ca un balsam liniștitor, ci ne va accelera și refacerea vieții fizice… precum înăuntru, la fel și în afară… că până acum, 2014 a servit pentru a dezmembra orice aspecte restante din vechea noastră viață, dar că lunile rămase sunt destinate pentru a ne reconstrui, restaura, restructura viața într-o manieră nouă.

Dorim să înțelegeți faptul că lumea voastră, nu lumea în general, ci lumea acelora dintre voi care au trecut dincolo de separare, va începe să reflecte fizic radianța EU-lui real. Lumea în care trăiți, în general, va continua să se dezmembreze… dar voi, care ați intrat în ‘împărăția cerurilor’, vă pregătiți pentru a vă reconstrui viața fizică, acum, că fundația voastră este ferm așezată.

Acest lucru va însemna lucruri diferite pentru fiecare în parte, dar aflu că tema universală va fiforța fluxului creativ. Mi se arată că există o rezonanță cu acest curent de energie, o rezonanță reconstructivă, care efectiv va schimba totul… că, deși ea nu este o forță distructivă, va distruge tot ceea ce nu este în armonie cu ea, în timp ce, concomitent, îi va susține pe cei care sunt centrați în inimă, pentru a crea viața/Pământul într-o manieră nouă.

Rolul vostru în acest proces este ca doar să FIȚI în expresia VOASTRĂ autentică absolută. Să vă făuriți viața pe baza fericirii, să vă înfățișați întregul Sine atât de total, încât toți cei care vin în contact cu rezonanța voastră vor fi transformați, ca prin minune.

Lumina noii zile s-a ivit, doar că acum înțelegeți faptul că lumina este și a fost mereu VOI. Înțelegeți? VOI sunteți lumina noii lumi, căci fără VOI, nu EXISTĂ lume.

Ceea ce vrem să spunem mai exact este că aceia dintre voi care reprezintă noua lume dețin acum acea lume în interior, în totalitate. Următoarea fază a călătoriei voastre constă în a aduce acea lume lăuntrică în lume, în general. Și ce de bucurie va aduce asta!

În zilele ce urmează, să știți că această energie vă va chema și voi pe ea, într-un dans co-creativ. În acest scop, e timpul să vă recreați templul sacru și să vă reconstruiți lumea într-o formă nouă.

Pace vouă tuturor!

Lauren Gorgo

ThinkWithYourHEART.com  ©Expect Miracles, Inc. 2014 Toate drepturile rezervate.

Sursa: newsletter Editura For-You

Imagine: www.themastershift.com


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole