De ce alegem sa ne nastem?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 26 ianuarie 2016, 25749 vizualizari
De ce alegem sa ne nastem?

Multi oameni intreaba care este scopul vietii aici pe pamant. Aceasta pare sa fie una din intrebarile eterne care este considerata a fi provocatoare si emotiva, in functie de punctul tau de vedere despre viata, moarte si de ce am venit aici.

In primul rand, am ales sa venim pe pamant sa experimentam si sa simtim viata prin intermediul celor cinci simturi ale noastre. A fi pe pamant in scoala planetei este o sansa de a ne conecta intr-adevar cu magia vietii umane si Mama Natura.

In al doilea rand, am ales sa venim aici sa ne dezvoltam si sa crestem. Noi decidem asupra unor domenii despre care avem nevoie sa invatam si apoi venim aici sa lucram prin intermediul lectiilor. Acestea pot fi furia, iubirea, iertarea, tristetea, bucuria, gelozia, cruzimea, narcisismul, bigotismul sau oricare alta lectie pe care am ales sa o invatam. Pe masura ce invatam lectiile pe care le-am ales, transmitem informatiile altora si aceasta estealea prin care ajutam umanitatea sa creasca.

In al treilea rand, venim sa dezvoltam constiinta spirituala. Invatam despre cele doua stari ale fiintei - fie iubire sau frica - si invatam sa facem alegeri din inima in loc de minte.

 

Al patrulea motiv pentru care am veit aici este pentru a fi in serviciu pentru altii. Invatam ca posesiunile materiale nu inlocuiesc bucuria de a fi in serviciu si gasim modalitati de a ajuta omenirea si planeta. Acest lucru poate veni in multe forme - daca sunteti sau nu un invatator, un bibliotecar, un doctor sau o asistenta, un scriitor, un sofer de taxi sau un gunoier - ii poti ajuta pe altii in multe feluri si toti acestia sunt in serviciu.

Al cincilea motiv pentru care am venit pe pamant este pentru a experimenta bucuria pura. Daca suntem capabili sa atingem acest sentiment minunat, ajutam la ridicarea vibratiei pe pamant. Exista o multime de metode pe pamant prin care putem stimula acest sentiment, insa esenta bucuriei pure poate fi gasita cand suntem cu adevarat in pace cu noi insine si universul. Acest lucru se intampla foarte rar in aceasta lume, insa atuci cand apare, ajuta la ridiarea frecventei planetei pentru toata lumea.

Oricare ar fi credintele tale, acestea sunt cinci dintre motivele pentru care am venit pe pamant. Este evident ca exista mult mai multe. Oricum ti-ai raspunde la aceasta intrebare, este o realitate ca suntem aici si ca avem nevoie sa folosim cat mai bine timpul nostru pe aceasta planeta, pentru generatiile viitoare.

Indiferent de ce am ales sa venim pe pamant, suntem aici si e nevoie sa fim constienti si sa actionam cu integitate si autenticitate. Fii cea mai buna versiune a ta, pe care o poti exprima, astfel incat sa utilizezi cat mai bine putinul timp cat stai aici.

Caroline Nettle

 

Sursa: http://in5d.com/

Imagine: www.deshow.netAstro Shop

Cele mai noi articole