De ce 2023 este un an cum niciunul nu a mai fost?

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 22 ianuarie 2023, 4924 vizualizari


Am intrat în 2023, dar abia în luna Martie se va simți marea schimbare de energie pe care o aduce acest an unic. Până atunci avem de incheiat, completat și clarificat teme ale lui 2022.

Luna Martie este cea mai intensă din acest an și e un punct de răscruce pentru mulți dintre noi. Iată de ce:

Doi dintre marii jucători planetari își schimbă locul pe cer în aceeași lună, deschizând noi cicluri de evoluție, manifestare și noi moduri de a trăi la nivel personal și colectiv. 

Primul mare jucător este SATURN care, după 5 ani în care a locuit în semnele sale preferate pe care le guvernează, Capricorn și Vărsător, se mută pe 7 Martie în Pești, un semn neutru cu care va încerca să se împrietenească. 

Saturn este planeta limitelor, a restricțiilor, a responsabilității și autorității, a maturității. Și ajunge pe teritoriul Peștilor, un semn fluid, volatil, fără limite. Se schimbă, așadar, temele, registrul și prioritățile. Dacă în Vărsător a avut multă putere și am avut de confruntat o serie de limitări ale libertății în multe feluri, în Pești, Saturn se va ocupa de latura subtilă a vieții, de capacitatea noastră de a manifestă și împlini un vis, de autenticitatea cu care ne trăim intuiția și nu în ultimul rând ne testează credința. 

O altă planetă care, ori de câte ori își schimbă semnul, schimbă și istoria unei generații, este Pluton care va intra pentru 3 luni în Vărsător pe 23 Martie și ne va oferi posibilitatea să degustăm această energie complet nouă, cu care vom avea de-a face 20 de ani!!! Da, începând din 2024 și până în 2044, Pluton se va află în Vărsător și are de gând să dărâme lumea veche și să construiască una nouă. Practic, nimic nu va mai fi la fel. Nici la nivel de sistem interior, nici în ce privește sistemele lumii exterioare. 

În 2023, Pluton ne face doar introducerea în această nouă etapă pentru întreaga omenire și probabil că se va simți foarte intens, chiar dacă stă numai 3 luni în semnul Vărsătorului, dupa care se reintoarce in Capricorn pana in 2024.

Sunt și alte marcaje astrologice importante, dar în acest text m-am concentrat pe acestea, care mi se par esențiale.

Am vorbit despre marea schimbare pe care o aduce acest an, la evenimentul “Creează-ți anul 2023” din 15 Ianuarie, care a avut loc la sală în București. Și nu doar că am vorbit, ci am creat un context extraordinar în care fiecare participant a primit ghidare, mesaje, claritate în privința direcțiilor personale pentru 2023 și împuternicire. 

“Nico dragă, a fost un eveniment de excepție. Evenimentele tale, în general, sunt de excepție. Dar acesta le-a întrecut pe toate. Sunt bucuroasă că am fost acolo, sunt bucuroasă că am primit răspunsuri care mă fac să privesc încrezătoare anul 2023.” Cristina S.

Siii... am o veste bună! Am inregistrat evenimentul, acum este disponibil pentru a fi achiziționat.

Daca nu ai fost la eveniment, te sustin cu putere sa-ti asiguri acces la inregistrare pentru tot anul, astfel incat sa ai o harta la indemana la fiecare pas.

Daca ai fost la eveniment dar vrei sa revezi, sa aprofundezi si sa mentii contactul cu energia magica a acelei zile, de asemenea iti sugerez sa-ti achizitionezi inregistrarea. 

Creează-ți anul 2023 având la indemână ghidul potrivit! COMANDĂ INREGISTRAREA ACUM!

Iti las aici un link către trailerul filmului evenimentuluiui

  

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole