Curatarea spirituala avansata a unui spatiu- partea a II-a

Autor: AstroCafe.ro - joi, 24 aprilie 2014, 12104 vizualizari
Curatarea spirituala avansata a unui spatiu- partea a II-a

Daca simti o energie negativa in casa ta sau daca cei care locuiesc in casa sufera de oricare din simptomele prezentate in prima parte a acestui material, atunci va veti dori sa dublati eforturile de a curata energia si va sugerez sa folositi amestecurile mele Meditatii Magice de Purificare a Spiritului. Acestea pot fi realizate intr-un numar mare de moduri, iar metoda pe care o folositi va fi dictata de catre materiile prime pe care le aveti disponibile in zona.

APA de PORTOCALE este un amestec foarte simplu si tot ceea ce aveti nevoie sunt 7 portocale proaspete si apa filtrata sau de izvor. Nu folositi niciodata apa de la chiuveta, deoarece aceasta are poluanti in ea, indiferent de ceea ce ni se spune. Aceasta apa nu este potrivita pentru curatarile casei sau binecuvantari.

Reteta pentru APA de PORTOCALE:

Ingrediente:

Utilizare: Ori de cate ori este necesar, pana cand atmosfera din casa sau de la locul de munca se simte mai curata pentru tine.

Preparare: Se inmoaie coaja in apa peste noapte si se pastreaza la frigider.

A doua zi, cand sunteti gata pentru a efectua curatarea, scoateti-o din frigider, tineti ambele maini deasupra apei, cu palmele orientate in jos, si spuneti urmatoarele:

"Portocale si apa, prin aruncare/turnare pe tine 

Nu permit nici unei stafii sau spirit sa ramana

Nici noaptea si nici in timpul zilei.

Nu lasa nici o vraja sau scop necunoscut sa fie,

Cu exceptia celor in adevarat acord cu mine,

Si dupa cum e voia mea, acestea praf sa fie."

Spuneti de 9 ori, in timp ce tineti palmele deasupra apei si imaginati-va energia care intra prin crestetul capului si patrunde in apa, prin mainile voastre. Aceasta rugaciune a fost scrisa de AL G. Manning si poate fi gasita in cartea sa, "Ajuta-te pe tine Insuti cu Magia Alba". Aceasta a fost prima carte pe care am citit-o vreodata despre vrajitorie si m-a ajutat foarte mult.

Aveti nevoie sa incepeti stropirea, cu apa, de la usa de la intrare si sa va miscati in sensul invers acelor de ceasornic in jurul perimetrului din casa voastra. Apoi, incepeti din nou de la usa de la intrare si miscati-va in sens invers acelor de ceasornic prin aceasta camera si in sens invers acelor de ceasornic prin fiecare camera, amintindu-va sa stropiti dulapurile si vitrinele, orice loc unde se poate ascunde ceea ce este daunator. Asigurati-va ca stropiti sub paturi si in colturile camerelor, la nivelul tavanului. Acesta este un prim loc in care energiei negative ii place sa se ascunda.

Ati putea dori sa puneti amestecul intr-o sticla cu pulverizator. Astfel e mult mai usor decat sa imprastiati apa in jur cu degetele. Fiti foarte atenti cu mobila. Portocala este un pic coroziva si e probabil sa afecteze antichitatile si piesele de mobilier fine. Doar cateva picaturi sunt de ajuns. Nu este nevoie sa imbibati peretii. Eu, de obicei, pulverizez de-a lungul podelei si apoi in sus , in colturile de la tavan. Energiei negative ii place sa se adune in colturile de sus, unde poate ramane neobservata.

Cand ati terminat, aruncati apa ramasa, si cojile de portocale, pe pamant, afara, si multumiti.

Varianta 1:

Ati putea dori sa adaugati o picatura de ulei de trandafir la amestec. Fiti siguri, in cazul in care utilizati orice uleiuri, pe care le agitati foarte bine, ca uleiul si apa nu se amesteca.

Alte uleiuri care sunt bune pentru curatari includ:

- tamaie si smirna

- lemn de santal

- iasomie

Varianta 2:

In plus fata de cele de mai sus, la cojile de portocala ati putea sa adaugati 3 frunze de dafin. Dafinul este un element puternic pentru curatare si purificare si a fost folosit de secole in curatari si alungarea magiei.

Meditatii Magice Super-Puterea Curatarii si Binecuvantarea Spiritului

Acesta este acelasi amestec pe care il folosesc in casa mea. Avand in vedere natura muncii mele, trebuie sa fac curatarea casei in fiecare saptamana. De-a lungul anilor, am perfectionat un amestec pe care il folosesc si pe care il impartasesc pentru prima data cu toata lumea. Aveti nevoie sa achizitionati urmatoarele elemente. Ele pot fi usor gasite intr-un mahazin Hispanic. In zona voastra e posibil sa fie nevoie sa le vanati. Ele sunt, de asemenea, disponibile pe internet, pe site-uri precum Whispered Prayers.

Elementele de care aveti nevoie sunt urmatoarele:

- Apa de Florida (Florida Water)

- Apa de Portocale (fie o puteti achizitiona, fie o puteti prepara voi insiva - eu sugerez ca prepararea ei o va face mult mai puternica)

- Apa de Trandafiri

Faceti rost de o sticla cu pulverizator noua de la orice magazin. E necesar sa fie NOUA si sa nu fi continut nici un alt lichid, deci va rog, nu va ganditi ca puteti recicla ceva.

Faceti un amestec in urmatoarele proportii - aceste ape sunt disponibile pe internet, daca nu le puteti gasi la nivel local:

- 3 parti Apa de Florida

- 2 parti Apa de Portocale

- 1 parte Apa de Trandafiri

O "Parte" se bazeaza pe orice unitate de masura doriti sa folositi. Bazati-va pe cat de mare este sticla cu pulverizator. Puteti stoca cantitatea ramasa intr-un loc uscat, intunecos si daca este etansat bine, astfel incat alcoolul sa nu se evapore, acest amestec se va pastra la infinit.

Spuneti rugaciunea Sf Mihail in timp ce tineti amestecul in sticla cu pulverizator. Spuneti o Novena (Rugaciune rostita cu voce tare, pe o perioada mai lunga de timp) - repetati-o de 9 ori - si cereti-i sa va curete casa. Urmati rugaciunea lui cu Binecuvantarea de Portocale, asa cum este aratat aici:

Sf. Arhanghel Mihail,

Apara-ne in bataliile noastre

Fii protectia noastra impotriva rautatii si a capcanelor raului,

Fie ca Dumnezeu sa-l dojeneasca, ne rugam.

Si infaptuieste Tu Print al Ostii Ceresti,

prin puterea de la Dumnezeu,

aruncarea in iad a lui satan si a tuturor fortelor raului

care ratacesc in lume pentru ruina sufletelor. Amin"

Repeta aceasta rugaciune de 9 ori in timp ce tii mainile cu palmele in jos deasupra amestecului. Imaginati-va energia pozitiva intrand prin crestetul capului si deplasandu-se in jos, prin corpul vostru, prin maini si iese in apa. Deveniti un Canal pentru Forta Universala a Vietii, cand faceti asta.

Apoi, spuneti Binecuvantarea Apei de Portocale, de asemenea, repetata de 9 ori, cu palmele indreptate in jos deasupra apei si directionand energia pozitiva in amestecul vostru:

"Portocale si apa, prin aruncare/turnare pe tine 

Nu permit nici unei stafii sau spirit sa ramana

Nici noaptea si nici in timpul zilei.

Nu lasa nici o vraja sau scop necunoscut sa fie,

Cu exceptia celor in adevarat acord cu mine,

Si dupa cum e voia mea, acestea praf sa fie."

Apoi, pornind de la usa din fata incepeti sa pulverizati parchetul/podeaua (inclusiv dulapurile) si colturile superioare ale fiecarei camere (si dulapurile). Aici este locul in care se ascunde energia negativa. Faceti acest lucru in SENS INVERS ACELOR DE CEASORNIC in fiecare camera si, de asemenea, deplasati-va prin casa tot in sens invers acelor de ceasornic. Pentru a face asta, doar asigurati-va ca va miscati pe partea voastra dreapta (mana dreapta - n.t.). Aceasta este cea mai usoara cale de a fi sigur ca intotdeauna va miscati in sens invers acelor de ceasornic, indiferent ce camera sau ce parte a casei curatati.

Amintiti-va sa deschideti o fereastra in fiecare camera si deschideti toate dulapurile, sertarele si vitrine/birouri. Nu uitati de aparatele din bucatarie.

Pe masura ce pulverizati amestecul, repetati rugaciunea Sf. Mihail, si poate doriti sa adaugati "In numele lui Isus Cristos (sau orice alt aspect al Divinitatii va este cel mai potrivit) cer ca toata energia negativa sa se indeparteze". Aceasta va lasa lasa in loc binele, deoarece acestuia nu ii ceri sa plece.

Odata ce energia negativa a plecat, ce urmeaza?

Aceast lucru este foarte important. De cate ori efectuati o curatare spirituala, indata ce energia negativa a plecat, se creeaza un vid. Exista un spatiu gol, in care negativitatea se afla o data. Daca il lasati in pace, atunci orice fel de energie, care pluteste in jur, isi va stabili resedinta acolo si s-ar putea ajunge intr-o situatie mai rea ca inainte. Pentru a evita acest lucru, odata ce curatarea a fost facuta, ati putea sa va intoarceti cu ce a mai ramas din apa binecuvantata, pe care o aveti, sau sa folositi un betisor de tamaie. Ce veti face acum este o Casa Binecuvantata.

Acest lucru este mult mai usor decat o curatare. Mergeti prin fiecare camera, in sensul acelor de ceasornic, deci acum va miscati constant pe mana stanga, si, de asemenea, va plimbati prin fiecare camera din casa, mergand constant pe mana stanga, pana cand terminati in locul din care ati inceput. Pur si simplu miscati betisorul in jur sau presarati un pic de apa binecuvantata si cereti-i lui Sf Mihail sa vina cu oastea cereasca si sa umple casa voastra cu binecuvantari pozitive. Puteti, si ar trebui, sa cereti anumite lucruri. Ceea ce cer eu in mod normal sunt: sanatate, bucurie, pace si armonie, protectie spirituala, iubire si prosperitate. Lista voastra poate fi diferita, si asta e in regula. Cand cereti binecuvantari specifice, nu doar binecuvantati casa, ci si aduceti energii foarte speciale, care vor ajuta la manifestarea dorintelor.

Asta e tot. Daca aveti orice fel de intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ma contactati. Sper ca acest articol a ajutat.

Partea I o gasiti aici.

In pace,

Nefer Khepri Hemet

www.magickal-musings.com

Traducere: Cristina Ciobanu

Imagine: www.hdimagesinfo.comAstro Shop

Cele mai noi articole