Curatarea restrictiilor genetice si ale limitarilor pentru o abundenta plina de gratie

Autor: AstroCafe.ro - marti, 09 iunie 2015, 7793 vizualizari
Curatarea restrictiilor genetice si ale limitarilor pentru o abundenta plina de gratie

Pentru a putea accesa fluxul abundentei plina de gratie din dimensiunea a cincea este important si necesar sa curatam credintele, gandurile, sentimentele si comportamentele negative care s-au acumulat nu numai in aceasta viata (incarnare), dar de asemenea si pe acelea care vin din generatii ale membrilor familiei ce au avut o contributie la cine suntem noi astazi. 

In corpul nostru eteric zac memoriile stramosilor nostri, atat cele pozitive, cat si cele negative. Aceste tipare energetice influenteaza modul in care corpul nostru functioneaza, procesele noastre cognitive si energia emotionala. De cine suntem atrasi, unde traim si chiar care este chemarea noastra in viata – toate acestea sunt definite de aceste memorii care sunt vii acum in noi. Este momentul sa onoram contributia pozitiva a liniei noastre de sange prin eliberarea tuturor energiilor negative, restrictive, ce limiteaza si inhiba energiile care au prins in cursa familiile noastre generatii intregi. Acest exercitiu ne ofera o cale gentila si organizata de a curata fiecare corp subtil pe cel putin 9 generatii din linia noastra de sange, atat cele din trecut, cat si din viitor. Dupa aceasta, cu totii vom fi liberi sa inflorim prin implinirea de sine si a misiunilor pe care am venit aici sa le ducem la bun-sfarsit. Considerati acest proces ca pe un dar energetic pe care il oferiti stramosilor vostri din trecut si viitor.

Pentru inceput, simtiti-va pe voi insiva in cilindrul de apa din a cincea dimensiune. Inspirati aceasta iubire neconditionata in plamani, in inima si simtiti cum este pompata prin intregul flux de sange, pana in fiecare celula din corpul vostru. Procesul in care intrati nu tine de judecata. Va iubiti neconditionat experientele ancestrale si permiteti negativitatii sa fie reprocesata in energii afirmatoare de viata. Vizualizati ceata roz a sprijinului, intelegerii, respectului, onoarei si consideratiei cum pluteste din a sasea chakra dimensionala si umple acel cilindru de apa. Relaxati-va in acest sprijin delicat si permiteti-i sa va ancoreze pe parcursul exercitiului. Atunci cand energiile roz se amesteca cu energiile apei din cilindru veti vedea cum apare o frumoasa lumina mov, curgand asemeni unei fantani, urcand dinspre picioare, pana in cap. Aceasta fantana mov va va ajuta sa curatati toata negativitatea din campurile voastre. Vizualizati mai apoi cum coboara un cilindru de lumina aurie ce se insereaza in cilindrul de apa. Prin acest cilindru va fi indepartat si eliminat tot molozul din aura campului vostru. Desi veti accesa negativitatea, nu va veti concentra pe analizarea sau retrairea memoriilor. Treaba voastra este sa onorati ceea ce a fost invatat si sa eliberati experientele distructive, odata ce intelegerea menirii voastre este finalizata.

Acum deveniti constienti atat de gandurile, cat si de sentimentele legate de lipsa, pierdere, frica, sacrificiu, zbatere, onorabilitate, drepturi, lacomie, putere si durere. Nu va cenzurati, scrieti tot ceea ce va vine, astfel incat sa puteti elibera tot balastul. Permiteti lacrimilor, maniei, frustrarii, tristetii sau dezgustului sa iasa la suprafata, insa nu va ancorati in aceste expresii fizice. Respirati prin eliberarea emotionala, pana cand va recastigati calmul. Daca aveti flash-uri de memorie, onorati povestea, invatati din ea si eliberati-o. La finalul acestei etape a exercitiului veti avea o lista de limitari si restrictii pe care sa le eliminati din campul vostru. Unele exemple ar putea include: 

-„nu am succes daca nu detin o casa”

-„nu a fost niciodata nimic indeajuns”

-„nu merit sa fiu bogat(a)”.

-„succesul este mai important decat satisfactia de sine”

-„trebuie sa ma sacrific pentru familia mea”

-„chinul face parte din viata, obisnuieste-te cu asta”

-„este rusinos sa ai datorii”

-„manipularea face parte din mentinerea unui business”

-„banii reprezinta un pacat”

-„nu poti fi spiritual si bogat in acelasi timp”

-„intotdeauna voi fi sarac”

-„fara lucruri nu ai o identitate”

-„locul meu de munca imi dicteaza viata”

-„ma simt furat de propria-mi viata”.

Daca lista voastra este prea lunga, triati-o pana ajungeti la un maxim de 7-10 subpuncte. Puteti oricand sa reluati procesul de eliberare a negativitatii care a ramas. Va trebui sa eliberati aceste energii negative din fiecare corp subtil al vostru si de pe neam. Va sugerez sa lucrati intr-o singura zi a saptamanii  cu un singur corp subtil si sa va permiteti sa simtiti impactul negativitatii in acea zona a vietii voastre. De exemplu, puteti alege ziua de luni ca sa eliberati negativitatea din corpul fizic, marti sa eliberati negativitatea din corpul eteric, miercuri sa eliberati negativitatea din corpul emotional, joi sa o eliberati pe cea din corpul mental, iar vineri sa o eliberati pe cea din corpul spiritual. S-ar putea sa va doriti sa faceti un grafic al intensitatii ce se naste prin plecarea acestor sabloane restrictive si distructive. In fiecare zi primiti cu bratele deschise abundenta si impinirea de sine in spatiile curatate si eliberate de balastul negativ.

Sambata si duminica va sugerez sa va concentrati pe eliberarea negativitatii de pe partea genetica si de pe linia sangelui. Va trebui sa mergeti cu cel putin noua generatii in urma si in viitor. Cu toate acestea, anumite familii au suferit mai mult decat altele, pe masura ce repercusiunile saraciei sau bogatiei au condus la comportamente criminale, infometare sau chiar suicid. Meditati asupra cator generatii ar fi necesar pentru a servi cu adevarat acestui proces. Indiferent ca sunt doisprezece, cincisprezece sau douazecisicinci, onorati ceea ce se cere de la voi. Prin puterea propriului vostru suflet, voi veti binecuvanta linia voastra de sange cu libertate si gratie. Inca o data, ar fi de dorit sa va monitorizati nivelul de intensitate rezultat, pe masura ce linia voastra de sange este curatata de acest bagaj karmic. In fiecare weekend, dupa ca ati facut curatarea, primiti cu gratie fluxul abundentei si implinirii in viata voastra si a rudelor voastre.

Va veti implica sufletul si puteti implica asistenta ghizilor vostri spirituali si a ingerilor pazitori pentru a taia atasamentele negative. Arhanghelul Mihail si Maestrul Morya pot fi de mare ajutor in aceasta zona. Ceea ce veti citi mai jos este prezentat la nivel de sugestie. Puteti folosi propriile cuvinte pentru a face intregul proces mai usor.

„Prin puterea Sufletului meu comand tuturor string-urilor de atasament negativ si conexiunilor la (...sablon negativ...) din corpul meu (...) subtil din aceasta incarnare, din cea de dinainte si din cea care va urma (...numarul incarnarii) sa fie taiate din mine acum si sa fie trimise in Cilindrul Auriu pentru reprocesare. Cer ca orice urma de bagaj ramas sa fie prinsa in fantana mov si transformata inapoi in energie afirmatoare de viata. Primesc acum cu gratie abundenta si implinirea in spatiile ce tocmai au fost curatate. Multumesc.”

„Prin puterea Sufletului meu comand tuturor string-urilor de atasament negativ si conexiunilor la (...sablon negativ...) de pe linia genetica si de sange din trecut si din viitor (...nr de generatii) sa fie taiate din mine acum si sa fie trimise in Cilindrul Auriu pentru reprocesare. Cer ca orice urma de bagaj ramas sa fie prinsa in fantana mov si transformata inapoi in energie afirmatoare de viata. Primesc acum cu gratie abundenta si implinirea in spatiile ce tocmai au fost curatate. Multumesc.”

Continuati procesul atatea saptamani cat este necesar pentru a simti eliberarea de presiunea si prescrierile trecutului si viitorului. Atunci cand va simtiti calmi, clari, plini de speranta si in pace, puteti sa opriti exercitiul. In acest moment veti putea simti deja sprijinul si eliberarea, pe masura ce abundenta incepe sa lucreze minunile sale creatoare de bucurie in vietile voastre si ale celor dragi voua.

Va multumesc pentru contributia la abundenta plina de gratie a umanitatii aflate in continua evolutie.

Sursa: http://growingconsciousness.com/

Traducere: Alice DanilaAstro Shop

Cele mai noi articole