Cum vrei sa fie viata ta? Luna Noua in Berbec, 7 aprilie 2016

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 06 aprilie 2016, 3494 vizualizari
Cum vrei sa fie viata ta? Luna Noua in Berbec, 7 aprilie 2016

Sunt momente care, din punct de vedere energetic, ne sustin sa rasturnam clepsidra, si sa facem o alegere pana cand nisipul se scurge complet. Ca si cand ne dam termen pentru o decizie pe care am amanat-o. Iar acel termen inseamna cateva minute sau ore. Acesta este un astfel de moment.

Pe 7 aprilie 2016, la ora 14:23, avem Luna noua in Berbec care este o Super Luna. O Luna noua uraniana (Uranus se afla in conjunctie cu Luna si Soarele, in Berbec) care striga in constiinta noastra, cu glasul unui tanar plin de sperante si vise, un adolescent rebel care pare sa fi facut o calatorie in viitorul fiecaruia si sa fi vazut cum am amanat atatea lucruri care ne-ar fi facut fericiti cu usurinta si cum am ales in schimb sa imbracam uniforme stramte si chinuitoare.

Berbecul este semnul inceputului de anotimp, de an nou astrologic, de ciclu. Este semnul care corespunde unei explozii a naturii la propriu si a unei treziri de dorinte, de idei, de creativitate in noi si in intreaga suflare de pe pamant. Uranus este astrul individualitatii, al adevarului, unicitatii, libertatii de expresie, revolutiei si imprevizbilului. E o planeta care vorbeste despre ciudatenia fiecaruia si despre curajul de a ne asuma unicitatea. Despre bucuria care ne asteapta in experientele in care suntem noi cu adevarat. Si despre expansiune prin schimbare si innoire.

Ascendentul momentului este in Leu, un semn al bucuriei de viata, iubirii, creativitatii... Si din nou, un semn al individualitatii. Cum te poti exprima mai bine si cu mai multa bucurie? Mai autentic si mai... din inima? Iata intrebarile acestei Luni noi in Berbec, cu Ascendent in Leu.

Interesant este ca din nou apare cifra 9. Luminariile se intalnesc la gradul 18 (1+8=9), in casa a 9-a astrologica, in acest an 9. Asadar din nou vorbim despre maiestrie, despre implinirea a ceva dar si sfarsirea a ceva. Si tind sa cred ca a venit vremea sa se sfarseasca obiceiul nostru de a fantasma si a ne iluziona confundand dorintele reale cu fanteziile, tinand ceea ce vrem sa cream undeva intr-un viitor intangibil. Casa a 9-a este a viitorului, a deschiderii constiintei, a revelatiei si alegerii unui viitor. Este casa posibilitatilor.

Careul Lunii noi cu Pluto vorbeste despre transformarea incomoda care continua, dar deja ne-am obisnuit cu ea de cativa ani, cu o oarecare vrie interna, un freamat ca un ceaun pus pe foc si fierband la foc mic, ca si cum un alchimist interior face experimente si nu se lasa pana nu obtine aurul dorit din tot ceea ce are la indemana. 

Elementul de noutate este trigonul Lunii noi cu Saturn. Ceea ce inseamna ca de data asta trecem de la transformare lipsita de sens, scop si ordine, la o transformare organizata, mai linistita, lucida si inteleapta. Incepem sa vedem luminita de la capatul tunelului. Barem stim pentru ce muncim, la ce lucram, zarim acele borne de pe drum, se risipeste din ceata.

Stapanul Lunii noi, Marte se afla in Sagetator. Din nou e prezenta tema expansiunii, a curajului de a explora, de a ne aventura in ce stim noi ca vrem, dincolo de cutiile in care ne-au bagat ceilalti, dincolo de energia limitativa a societatii. 

Una peste alta, fara exaltari sau poale in cap, e momentul unui adevar pe care sa ti-l spui tie. Nu neaparat altora, ci tie. Ce vrei sa se sfarseasca in viata ta, acum? Ce vrei sa aduci nou? Ce adevar mori daca nu spui? Ce parte din tine mori daca nu o exprimi acum, in aceasta perioada a vietii tale? Ce visezi in secret sa fii si sa faci, iar daca ai fi si ai face acele lucruri, ai fi fericit?

Nu te teme sa te explorezi. Nu te sfii sa pui intrebari. Nu da inapoi din fata adevarului care iese la suprafata. Recunoaste minciunile in straturi, pe care le-ai spus atata vreme pentru a nu fi tu asa cum vrei sa fii. Recunoaste ce vrei. E momentul! Iti vei multumi!

Fie primit! 

Nicoleta SvârlefusCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole