Cum ne deblocam energetic?
Autor: Nicoleta - marti, 10 martie 2009, 11441 vizualizari
Am citit multe despre acest subiect...
Ti se pare uneori ca viata nu-ti mai apartine si te simti spectatorul trist al propriei tale existente? Ai trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie?
Ti se pare uneori ca viata nu-ti mai apartine si te simti spectatorul trist al propriei tale existente? Ai trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie?
Este foarte posibil ca te afli in ceea ce se cheama "blocaj energetic"
Dintre toate metodele incercate, cea care a functionat bine si rapid (in cazul meu si nu numai) are la baza RUGACIUNEA. Fara a-mi asuma sarcina unui preot, imi permit sa va recomand o reteta pentru atunci cand sufletul va este bolnav.
Chiar daca, de-a lungul timpului, preotii au fost singurii tamaduitori ai sufletelor incercate, epoca moderna aduce, ajutorul stiintific, respectiv psihologul si, de ce nu,. parapsihologul.
Cum ne ajutam atunci cand suntem in blocaj energetic?
-reteta pentru 6 saptamani-
1. Reducem consumul de carne / consumul de carne scade considerabil vibratia energetica a organismului; (preotii recomanda postul si acest lucru nu este intamplator)
2. Inainte de a cauta in afara "vinovati" pentru ceea ce ni se intampla, e bine sa ne scoatem "barna " din ochii nostri. Incercati sa raspundeti la intrebari simple- "care-i sensul existentei mele?" Cineva mi-a raspuns..."vreau sa gasesc liniste"! Oare asa sa fie? Noi, oamenii, am venit pe pamant in cautarea unui confort fizic si psihic?! Nu e putin egoist din partea noastra sa gandim asa? Il gasim si suntem impliniti?! Sau misterul vietii este ceva mai complex?
Inchipuiti-va ca, daca fiecare om ar veni pe lume avand ca scop sa aduca pe lume o fiinta mai iubitoare decat el insusi, intr-o zi lumea ar fi mai buna... dar asta e o utopie desigur...una extrem de frumoasa. Altii au alte lectii de iubire, cel putin la fel de frumoase - sa-ti dedici viata stiintei, artei, muzicii, avand ca unic scop bucuria si binele aproapelui tau...avem nenumarate exemple in istorie.
3. Ne impacam cu noi insine si cu aproapele nostru. "Aproapele" include: stramosii nostri, familia, rudele, prietenii, binefacatorii, cei fata de care am gresit, cei care au gresit fata de noi, etc. Nu ne putem gasi echilibrul energetic daca,de exemplu, nu vorbim de ani de zile cu mama sau cu fratele nostru.
4. Inainte sa-i cerem ceva lui Dumnezeu, ii multumim pentru ceea ce ne-a dat.
5. Cererea noastra sau binele nostru nu trebuie sa lezeze binele celorlalti (ex:
nu-l putem ruga pe Dumnezeu ca un barbat sa-si abandoneze familia ca sa fie cu noi).
6. Credem mai mult si ne temem mai putin.
7. Nu uitam sa ne iubim pe noi insine; Dumnezeu spune sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti! ATENTIE! Nici mai mult, nici mai putin!
Madame Lenoir