Cum influențează fiecare zodie, Uranus retrograd în Taur (28 August 2023 - 27 Ianuarie 2024)

Autor: AstroCafe.ro - luni, 21 august 2023, 10793 vizualizari

Uranus își începe retrogradarea în Taur în 28 August 2023 și va fi retrograd până în 27 Ianuarie 2024. Când planeta imaginației (Uranus) retrogradează în semnul stabilității (Taur), energiile celor două vor interacționa într-un mod special. Uranus este planeta inovației și a surprizelor. În același timp, Taurul este legat de confort și de creștere constantă. Această perioadă ne invită să reflectăm asupra modului în care echilibrăm schimbarea și stabilitatea în viața noastră. Uranus retrograd în Taur ne încurajează să explorăm noi căi, apreciind, de asemenea lucrurile care ne oferă stabilitate.

La ce să se aștepte fiecare semn zodiacal în timpul retrogradului lui Uranus în Taur?

BERBEC 

Această mișcare retrogradă a lui Uranus este legată de finanțele zodiei Berbec. Uranus retrograd în Taur îi transmite Berbecului să se concentreze asupra modului în care își folosești banii. Prin urmare, nativii zodiei Berbec vor fi mai atenți la modul în care își cheltuiesc banii. De asemenea, vă veți stabili prioritățile și veți elimina orice cheltuieli inutile. Acest lucru se datorează faptului că Uranus retrograd afectează în mod direct casa a 2-a, a banilor pentru Berbec. 

TAUR

Uranus retrogradează în zodia Taur. Prin urmare, această mișcare este extrem de semnificativă pentru cei născuți în semnul Taur. Practic, Taurii ar trebui să fie atenți la chemarea lor interioară. Este timpul să faceți schimbări profunde pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții. Retrogradarea lui Uranus în semnul vostru, reprezintă o perioadă excelentă în care să vă concentrați pe atingerea obiectivelor, atât în plan personal cât și profesional. 

GEMENI 

Pentru Gemeni, Uranus retrograd în Taur vine cu o atenție sporită în privința propriei persoane. Acest lucru se datorează faptului că Uranus se mută prin casa spirituală a Gemenilor. În timpul acestei retrogradări, Gemenii se pot concentra pe lucrul cu ei înșiși și pe conexiunea cu latura lor spirituală. Gemenii nu trebuie să se concentreze foarte mult pe interacțiunile pe care le au cu ceilalți. Prioritatea lor principală ar trebui să fie vindecarea sufletul și conectarea cu interiorul. 

RAC

Uranus retrograd în Taur aduce lucruri interesante pentru zodia Rac. Prieteniile, precum și cercurile sociale ale nativilor ar putea fi supuse schimbării. Racii trebuie să se concentreze mai degrabă pe calitate decât pe cantitatea prietenilor lor. Mai mult, Racul își poate întări conexiunile cu prietenii în perioada retrogradului lui Uranus în Taur, deoarece va fi mult mai orientat către ceilalți. 

LEU 

Pentru fermecătorul Leu, Uranus retrograd aduce vești despre aspecte ce țin de carieră. Nativilor Leu, le place să rămână în lumina reflectoarelor și înconjurați de oameni. Cu toate acestea, acest retrograd le recomandă să lucreze în tăcere și să accepte că uneori nu pot beneficia de atenția cu care s-au obișnuit. Deși la prima vedere poate părea îngrijorător, totuși nativii Leu se pot aștepta la progres în domeniul profesional. Uranus retrograd în Taur poate aduce și noi oportunități de carieră pentru cei născuți în zodia Leu.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt semne vesele și curioase. Uranus retrograd în Taur aduce diverse oportunități pentru zodia Fecioară, în sensul că, vor avea ocazia să facă ceva ce și-au dorit dintotdeauna. Uranus retrograd afectează direct casa creativității pentru Fecioară, care va avea parte de experiențe bogate și variate. În plus, semnul Fecioară va avea acces la domenii ce țin de artă și creativitate. 

BALANȚĂ

Persoanele născute în zodia Balanță sunt persoane echilibrate, cărora le place să mențină pacea. Mișcarea retrogradă a planetei Uranus vă va afecta relațiile cu partenerul/a de cuplu sau cu persoane dragi. Acest lucru s-ar putea traduce prin diverse conflicte cu familia sau cu partenerul/a de cuplu. Uranus retrograd în Taur le recomandă Balanțelor să se concentreze spre a-și gestiona mai bine emoțiile.

SCORPION 

Mișcarea retrogradă a lui Uranus poate aduce diverse suișuri și coborâșuri în viața amoroasă a zodiei Scorpion. Cu toate acestea, Scorpionii vor trebui să aibă încredere în planurile Universului pentru că va fi bine. Acest retrograd poate aduce noi relații sau abandonarea celor vechi și toxice. Prin urmare, orice relație care nu funcționează se va încheia în perioada de retrogradare a lui Uranus. În cele din urmă, Scorpionii vor primi mai multă claritate în privința vieții amoroase. 

SĂGETĂTOR 

Datorită retrogradării lui Uranus în Taur, Săgetătorii au ocazia să se gândească la rutina lor zilnică. Semnul Săgetător este liber și nu se limitează. Prin urmare, acest retrograd le poate aduce mai multă concentrare în privința stabilirii activităților zilnice. Rutina îi poate ajuta la creșterea productivității. Prin urmare, zodia Săgetător se poate concentra pe introducerea unor obiceiuri mai sănătoase și mai organizate în rutina lui. 

CAPRICORN 

În timpul retrogradului lui Uranus, zodia Capricorn ar putea experimenta anumite schimbări în relații. De asemenea, Capricornii vor înțelege importanța comunicării în relația cu partenerul/a. Prin urmare, acest lucru vă poate aduce stabilitate și echilibru în relații. În plus, nu vă faceți griji cu privire la obstacolele ocazionale, deoarece acestea se vor rezolva cu timpul. Mai mult, Capricornii trebuie să depună eforturile corecte în relațiile lor.

VĂRSĂTOR 

Uranus retrograd în Taur va afecta casa familiei pentru Vărsător. Cei născuți în zodia Vărsător sunt indivizi profund grijulii și înțelegători. Pe fondul retrogradului lui Uranus, Vărsătorii vor putea experimenta situații tensionate cu membrii familiei. De asemenea, nativii zodiei Vărsător ar putea fi prea concentrați pe obiectivele lor personale, scăpând din vedere alte aspecte importante. Prin urmare, acest retrograd va oferi Vărsătorilor ocazia de a lucra asupra relațiilor cu membrii familiilor lor.

PEȘTI 

Această mișcare retrogradă a lui Uranus în Taur, îi poate face pe reprezentații zodiei Pești să simtă multă presiune în privința profesiei. Fie că vorbim despre zile de muncă suplimentare, despre asimilarea unor cunoștințe suplimentare sau despre un ajutor oferit colegilor de muncă, Peștii vor resimți din plin acest tranzit din perspectivă profesională. Totuși, prin comunicare și empatie, Peștii își vor creste productivitatea și își vor îmbunătăți cunoștințele.

Prin urmare, înțelegerea retrogradului lui Uranus în Taur ne oferă perspective de planificare în privința acțiunilor viitoare. În plus, ne putem identifica punctele forte și zonele la care trebuie să lucrăm în timpul mișcării retrograde a lui Uranus. 

Sursă articol:www.instaastro.com 
-----   
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 Astro Shop

Cele mai noi articole