Criză interioară și spațiu de vindecare: Luna plină în Scorpion, 7 Mai 2020

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 07 mai 2020, 8568 vizualizari
Luna plina

Astăzi, 7 Mai, Luna și Soarele se așează în opoziție formând ceea ce numim aspect de Luna plină, Luna aflându-se în Scorpion iar Soarele în Taur.

Este o Luna plină amprentată de energia intensă, investigativă, transformatoare a  Scorpionului, care se lasă cu crize interioare. Emoții și sentimente îngropate de vii ies acum la suprafață pentru a fi vindecate, înțelese, transformate, eliberate. Și cum putem mai bine să vindecăm, dacă nu prin acceptare, blândețe și compasiune (Luna în trigon cu Neptun, Soarele și Mercur- aspect de sextil cu Neptun)?

Devenim detectivii propriei vieți, săpăm după comori, dar și după reziduuri, toxine, acumulări emoționale sau de altă natură care ne încetinesc sau împiedică evoluția, mersul înainte și ne umbresc rațiunea și alegerile. 

Multe dezvăluiri si multe informații apar parcă din neant, avem de procesat multe date și e necesar să stăm centrați, în energia noastră și să distingem ce e adevăr pentru noi. 

Luna plină în Scorpion invită la muncă interioară, muncă cu noi înșine ar fi bine să primeze acum, în față oricăror distrageri și stimuli exterior.

Mai mult despre Luna plină în Scorpion, în materialul video realizat împreună cu Roxana Alexe:

 

Vlog http://www.youtube.com/c/NicoletaSvarlefus-AstroCoach

Fie primit!Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole