Cristalele vorbesc

Autor: AstroCafe.ro - joi, 30 ianuarie 2014, 7160 vizualizari
Cristalele vorbesc

Cum putem afla ce pot si ce nu pot face cristalele?

Anticii credeau ca pietrele sunt fiinte vii care nu respira decat o data la o suta sau la doua sute de ani si multe culturi credeau ca ele sunt incarnari ale divinitatii. Vindecatorii care se folosesc de cristale sunt unanim de acord ca aceste daruri minunate ale Mamei Pamant sunt fiinte vii si le considera extrem de batrane si de intelepte.

De aceea, trateaza-ti intodeauna cristalele ca pe niste prieteni. Vorbeste-le, tine-le in mana, mediteaza in tacere asupra lor, invata-le sa te ajute. Vei fi surprins sa constati cat de usor este sa comunici cu cristalele si cat de eficient devine lucrul cu energia atunci cand descoperi limbajul cristalelor. Comunicarea cu ele te va ajuta sa le alegi pe cele mai potrivite pentru tine. Primul lucru pe care il transmite un cristal este cat de eficient amplifica energia si ajuta la vindecare si la cresterea spirituala, dar fiecare cristal are propria sa maniera unica de a actiona, tinand cont inclusiv de vibratia ta individuala si de nevoile tale.

Nu-ti limita niciodata cristalul pornind de la premisa ca nu poate face decat anumite lucruri. Deschide-te in fata tuturor posibilitatilor si cu cat vei armoniza mai mult cristalele tale, cu atat mai mult te vor surprinde. (fragment din cartea "Totul despre cristale"- Judy Hall)

Sursa: Stones Charms


*Imagine: 123rf.comAstro Shop

Cele mai noi articole