Cristale favorabile zodiei Balanta

Autor: Nicoleta - duminica, 03 octombrie 2010, 40157 vizualizari
Cristale favorabile zodiei Balanta

Balanta este o zodie predominant intelectuala, guvernata de planeta Venus, care sporeste  gustul pentru frumos, senzualitatea, dar si superficialitatea, nepasarea.

Chiar daca nu  a cunoscut mirificul domeniu al cristaloterapiei, ori macar al cristalelor, o Balanta va fi extrem de receptiva la nou si frumos, fiind curioasa sa afle  lucruri noi, dar va analiza, va cantari  si va privi  piatra semipretioasa, macar din doua unghiuri .

Pietrele benefice acestei zodii vor fi de culoare roz sau verde, asa ca  putem oferi fara putinta de a gresi :Unakit, Florit, Moalahit, Moldavit, Peridot. Are mai multe talismane, care-si vor exercita protectia, frumusetea,  atentia captiva: Sardonix, Carneol, Rubin, Opal.

Sardonixul este o minunata varietate de calcedonie cu delicate dungi negre/brune/rosii/albe. Este piatra  specifica lunii septembrie, celor care au numarul destinului 3. Ar putea fi denumita generic ca piatra  celor tineri deoarece are un puternic rol protector asupra lor, aducand noroc, dragoste, pace, buna intelegere, succes in casnicie, prietenie.

Carneolul sugereaza vapaia focului si aduce posesorului chef de viata, energie, bunadispozitie, energie. Este indicat celor cu numarul destinului 5 sau 6. Este o piatra energetica, a norocului , succesului, a iubirii si prosperitatii. Este piatra actorilor.

Acvamarinul are culoarea  valurilor  limpezi  ale marii intr-o linistita zi de vara – un diafan albastru deschis. Este piatra comunicarii, socializarii, a relationarii. Este recomandat celor nasacuti sub influenta nr. 1

Opalul nu are o culoare bine definita. Alt unghi inseamna alta nuanta:alb, bleu, opac, galben-lamaie, indicat celor care indragesc schimbarea. In fiecare moment alt zilei, in functie de unghiul din care cade lumina, va avea alta nuanta. Are un puternic rol protector pe toate planurile:dragoste, noroc, sanatate.

Putem alege, la fel de benefic, si dintre pietrele patronate de Venus, planeta guvernatoare a acestei zodii: Cuartul, care  intareste, accentueaza efectele  cristalului alaturi de care se afla, lapis lazuli cu albastrul sau de Voronet puternic protector, minunatul Turcoaz, ori ochi de pisica – linistitor de alb, ori Malahit de un verde negru unduios, ori Sodalitul, de un albastru intens cu firisoare de fum albe.
Oricare dintre ele va face Balanta  increzatoare in fortele ei, convinsa ca este  protejata si ca emana un farmec in plus.

Nicoleta Bertea

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole