Cristale benefice zodiei Leului

Autor: Nicoleta - sambata, 31 iulie 2010, 38521 vizualizari
Cristale benefice zodiei Leului

         Condus  pe drumul sau in viata de insusi maritul Soare,  Leului ii sunt predestinate pietrele galbene, aurii, cu  ape de curcubeu. Acestea sunt pietre care-l vor  proteja si sprijini in ascensiunea sa, intarindu-i siguranta de sine, creativitatea, spiritul de  conducator, dar si generozitatea.
         Facandu-si din  stralucire  un scop in sine, Leul nu va pierde ocazia de  a-si anina la gat ori pe deget piatra care va  simti el ca-i va incanta  sufletul,  si va fi fericit cand va vedea in ochii celuilalt sclipind admiratia sau, de ce nu , invidia.
    
         Sa nu uitam  ca insasi Coco Channel a fost o veritabila leoaica, iubitoare de tot ce e frumos si feminin: rochii, parfumuri, bijuterii. Si sa mai spunem ca  si atunci, ca si acum, vremurile nu erau tocmai roz, dar ea a stiut sa se smulga din ghearele saraciei si sa se arunce, cu  toata fervoarea, in bratele  iubitoare ale …frumosului.Leoaice veritabile sunt si Madonna, Jeniffer Lopez, Mata Hari, Withney Huston, de asemenea mari iubitoare de bijuterii.

         Multe sunt pietrele predestinate aceste zodii, care de care mai frumoase, care de care mai impunatoare, care de care mai benefice. Unui leu nu trebuie sa-i lipseasca onixul  (incredere, protectie divina),  jadul (fericire), chihlimbarul (asigura buna dispozitie, favorizeaza norocul si succesul), ori peridotul (incredere, adevar), acestea fiind talismanele zodiei.

         Dar si alte  pietre semipretioase ii vor fi benefice: Calcedonie (protejeaza de energii negative), Carneol (stimuleaza creativitatea, pofta de viata), Citrin (noroc, buna dispozitie),  Diamant (abundenta, claritate, bunastare), Granat (socializare, sanatate, familie), Labradorit(protectie energetica,sanatate), Obsidian rosu (ajuta la  pastrarea libertatii si a flexibilitatii), Ochi de tigru (asigura o viata fericita), Ochi de pisica (protejeaza imppotriva oricaror pericole), Piatra Soarelui (energie, succes), Rubin (noroc, energie, casnicie), Smarald (prosperitate, armonie), Topaz (incredere, comunicare), Turmalina (stabilitate, rezistenta).

~Nicoleta Bertea

Pentru consiliere personalizata, scrie-mi la nicoleta_bertea@yahoo.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole