Cristale benefice pentru zodia Fecioarei

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 29 august 2010, 37855 vizualizari
Cristale benefice pentru zodia Fecioarei

 

Cristalele Fecioarei vor avea culori de pamant, ori predominante  in natura – nuante de maro si verde. Bijuteriile ei, mai mult decat ale celorlalte zodii, trebuie sa atinga perfectiunea, sa fie simple, dar sa aiba un « ceva », un « nu-stiu-ce » central ori aruncat undeva  cu o neglijenta studiata, care sa atraga . Fiindca la Fecioara nu vei gasi  agresivitatea luxului, ci simplitatea frumusetii.

Sardonixul, o piatra neagra, cu straturi  in degrade, mai deschise la culoare, ajungand pana la crem, si carneolul, sugerand flacarile jucause ale focului, sunt talismanele acestei zodii.

Nu va fi deloc usoara alegerea cristalului potrivit. Si aici oferta pietrelor semipretioase este ampla : Agat de muschi (piatra a longevitatii), Amazonit, Ametist (piatra spiritualitatii, a succesului financiar), Aventurin, Calcedonie (impotriva energiilor negative), Citrin, Chihlimbar (deschide fluxuri energetice), Cristal de stanca, Cuart fumuriu, Granat (piatra a stabilitatii si a ordinii), Hematit, Jad (de un verde bland), Lapis Lazuli (o piatra simpla si totusi ”regala” – aduce perfectiunea), Moldavit (o sticla naturala verde-masliniu), Ochi de tigru, Onix, Opal, Peridot  (initiaza vindecarea fizicului), Piatra sangelui (Heliotrop) (piatra curajului), Piatra Lunii, Safir,  Smarald, Sodalit, Coral, Hiacint, Topaz, Turmalina ( piatra a concretului, protejeaza de energii negative).

Nicoleta Bertea

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole