Cristale benefice pentru Taur

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 11 mai 2011, 16685 vizualizari

Taurii sunt oamenii certitudinilor, a lucrului palpabil, a non-viselor, a radacinilor puternic ancorate in  prezent, a stabilitatii, lucruri realizabile prin  caracterul lor serios si calm.
Nativii acestei zodii sunt atasati de partea materiala a vietii, chiar dependenti de ea. Iar succesul le place sa il savureze in tihna. Ca pe o ofranda adusa muncii lor.

Sunt oameni inspirati, dotati cu simt artistic, performantele lor bazandu-se  pe simturi, poate si din cauza faptului ca Taurul este condus de Venus, planeta ce guverneaza simturile.

Parerile sunt impartite in privinta talismanului acestei zodii : Safirul sau Smaraldul. Trebuie sa contezi pe atractia reciproca. Sunt convinsa ca  vei primi un mesaj irezistibil  atunci cand vei fi in fata  acestor doua  pietre si vei sti pe care sa o alegi. E posibil  chiar ca unii Tauri sa aleaga Smaraldul iar altii Safirul. Si  nu este gresit. Da-ti frau liber senzatiilor, simturilor, atractiei la prima vedere.

Safirul are incredibile puteri protectoare, anihiland energiile negative de orice natura ar fi ele. De asemenea, dupa curatare, daca il vei  incarca  energetic cu o dorinta, sunt mari sanse sa ti se indeplineasca.

Smaraldul este o piatra a prosperitatii, a armoniei si a dragostei. Este o piatra a fidelitatii, a iubirii reciproce si statorniciei.

Un cristal de neinlocuit in  bijuteriile unui Taur este Cuartul roz, o piatra protectoare prin esenta ei, caci, sa nu uitam, cuartul este cel mai  uzitat in cristaloterapie. Asezat direct pe piele in  puncte bine  calculate (chakre) are efecte binefacatoare asupra sanatatii noastre.

Rodocrozitul este o piatra indicata cu predilectie persoanelor care au nevoie de ajutor psihologic, fiind puternic protector impotriva traumelor de natura emotionala. Este apreciata pentru echilibrul pe  care il aduce in orice domeniu, pentru relatiile bune cu cei din jur.

Agata roz. Agata este indicata oricarei zodii atragand  vindecare, protectie, longevitate, fidelitate in casnicie. Agata amplifica norocul, bunastarea, increderea, concentrarea, reduce suferinta, sentimentul de singuratate.

Alege-ti cristalul cu care rezonezi, incarca-l cu dorintele tale si fie ca acesta sa-ti potenteze pasiunea si sa o canalizeze spre cele mai frumoase experiente!

Nicoleta Bertea


Pentru consiliere personalizata, scrie-mi la nicoleta_bertea@yahoo.com

smarald safir cuart roz cristale pietre semipretioase taur bertea nicoleta
Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole