Cristale benefice pentru zodia Taur

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 11 mai 2011, 36099 vizualizari

Taurii sunt oamenii certitudinilor, a lucrului palpabil, a non-viselor, a rădăcinilor puternic ancorate în prezent, a stabilității, lucruri realizabile prin caracterul lor serios și calm.
Nativii acestei zodii sunt atașați de partea materială a vieții, chiar dependenți de ea. Iar succesul le place să îl savureze în tihnă. Ca pe o ofrandă adusă muncii lor.

Sunt oameni inspirați, dotați cu simț artistic, performanțele lor bazându-se pe simțuri, poate și din cauza faptului că Taurul este condus de Venus, planeta ce guvernează simțurile.

Părerile sunt împărțite în privința talismanului acestei zodii: Safirul sau Smaraldul. Trebuie să contezi pe atracția reciprocă. Sunt convinsă că vei primi un mesaj irezistibil atunci când vei fi în fața acestor două pietre și vei ști pe care să o alegi. E posibil chiar ca unii Tauri să aleagă Smaraldul iar alții Safirul. Și nu este greșit. Dă-ți frâu liber senzațiilor, simțurilor, atracției la prima vedere.

Safirul are incredibile puteri protectoare, anihilând energiile negative de orice natură ar fi ele. De asemenea, după curățare, dacă îl vei încarca energetic cu o dorință, sunt mari șanse să ți se îndeplinească.

Smaraldul este o piatra a prosperității, a armoniei și a dragostei. Este o piatră a fidelității, a iubirii reciproce și statorniciei.

Un cristal de neînlocuit în bijuteriile unui Taur este Cuarțul roz, o piatră protectoare prin esența ei, căci, să nu uităm, cuarțul este cel mai uzitat în cristaloterapie. Așezat direct pe piele în puncte bine calculate (chakre) are efecte binefăcătoare asupra sănătății noastre.

Rodocrozitul este o piatră indicată cu predilecție persoanelor care au nevoie de ajutor psihologic, fiind puternic protector împotriva traumelor de natură emoțională. Este apreciată pentru echilibrul pe care îl aduce în orice domeniu, pentru relațiile bune cu cei din jur.

Agata roz. Agata este indicată oricărei zodii atrăgând vindecare, protecție, longevitate, fidelitate în căsnicie. Agata amplifică norocul, bunăstarea, încrederea, concentrarea, reduce suferință, sentimentul de singurătate.

Alege-ți cristalul cu care rezonezi, încarcă-l cu dorințele tale și fie ca acesta să-ți potențeze pasiunea și să o canalizeze spre cele mai frumoase experiențe!

Autor: Nicoleta Bertea
Pentru consiliere personalizată, scrie-mi la adresa de email: nicoleta_bertea@yahoo.com

-----  
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole