Cristale benefice pentru Sagetator!

Autor: Nicoleta - miercuri, 08 decembrie 2010, 46739 vizualizari
Cristale benefice pentru Sagetator!

Sagetatorii sunt iubitori de libertate, exploratori, vizionari, luptatori pentru  sistemul lor de valori, iubitori de locuri exotice dar si de distractii fiind animatorii petrecerilor.Toate acestea sustin ideea ca Sagetatorul este plin de viata, iubitor de frumos, tinzand catre lux. Sa ne amintimn ca Sagetatori sunt Monica Barladeanu,  Ramona Badescu  ori Catalin Botezatu.

Pietrele semipretioase potrivite acestei zodii vor fi de un albastru ciel. Albastrul semnifica  pacea, calmul, vindecarea, rabdarea , fericirea dar si  libertatea. Este recomandat pentru  scopuri patronate de Jupiter si Uranus: calatorii, bucuria de a trai, cunoastere, atingerea telurilor, schimbare,explorare, indrazneala.

Sagetatorul  va fi atras iremediabil de  pietre semipretioase  in aceasta culoare, precum acvamarin, turcoaz, azurit, zircon albastru, topaz albastru, ametist, lapis lazuli, obsidian, safir, sodalit sau tanzanit.

Un copacel pe biroul de lucru, sau acasa, pus in living, astfel incat nativul sa-si poata odihni privirea oricand, admirandu-l, va avea si efect benefic asupra carierei, sanatatii ori prosperitatii acestuia. Iar o bijuterie, oricat de mica ar fi ea, va avea efect protector.

Iata proprietatile catorva cristale:
Acvamarinul ii ajuta pe cei care il poarta sa-si infranga slabiciunile, ii protejeaza pe timpul calatoriilor pe apa sau prin aer. Ajuta la intelegerea situatiilor complicate, la recunoasterea adevarului, la impacarea cuplurilor separate.

Turcoazul- piatra a vietii si a fericirii. Ajuta la regenerarea organismului, creste curajul, creativitatea si intelepciunea. Are puternic rol protector impotriva energiilor negative. Se spune ca isi schimba culoarea in prezenta acestora.
Turcoazul este culoarea anului 2010 conform Institutului de coloristica Pantone (o firmă ce se ocupă de furnizarea culorilor pentru modă, decoratul caselor şi alte industrii înrudite).

Perlele – „lacrima lui Dumnezeu”,  au puternic rol protector, dar sunt si chintesenta frumusetii, feminitatii, delicatetii. Prin puterea lor perlele te ajuta sa iti pastrezi tineretea

Lapis Lazuli – o piatra  mata  de un albastru inchis avand, adesea, incluziuni aurii si urme albe de marmura. Este un purificator al creierului si al sufletului, este o piatra psihica. Ea este simbolul regalitatii si contribuie la atingerea perfectiunii prin deschiderea celui de-al treilea ochi, la iluminarea spirituala, la dobandirea intelepciunii.
Lapis lazuli confera noroc si castiguri financiare posesorului. Protejeaza tatii si copiii; poate de aceea a devenit  o piatra principala a inelelor barbatesti.

Ametist - piatra a spiritualitatii, pura, protejeaza impotriva atacurilor malefice.

Sodalit- faciliteaza comunicarea de grup, relatiile interpersonale, scade frica, starea de confuzie. Ajuta in momentele de acumulare de informatie, studiu si concentrare (examene).

Alege-ti cristalul cu care rezonezi, incarca-l cu dorintele tale si fie ca acesta sa-ti potenteze pasiunea si sa o canalizeze spre cele mai frumoase experiente!

Nicoleta Bertea
Astro Shop

Cele mai noi articole