Cristale benefice pentru Rac

Autor: AstroCafe.ro - joi, 14 iulie 2011, 41623 vizualizari

Racul este o zodie sensibila, visatoare, introvertita, romantica, cu inclinatii artistice. O zodie incapatinata insa, care isi atinge scopurile.
Zodia  Rac, in Lumea minunata a cristalelor  semipretioase, e reprezentata de culoarera alb. In traditia populara  aceasta  culoare  reprezinta puritatea, ingenuitatea, dar si momentul unor noi inceputuri.
Cristalele albe calmeaza, relaxeaza, sunt o bariera in calea atacurilor energetice atat de vehiculate in ultima  perioada.

Calcedonia  este talismanul acestei zodii. O piatra de un alb laptos dar si cu  inflexiuni  bleu facut parca sa sublinieze stralucirea albului. Din insasi chinetesenta sa, Calcedonia radiaza  calm. Are marele avantaj de a putea fi purtata si de barbati, albul  atragand cu precadere  femeile. Iata  si o piatra – talisman al acestei zodii – ce poate impodobi o bijuterie  barbateasca. Pozitionata in locul macinat de framantari, nelinisti, suferinte  ascunse, calcedonia va aduce pacea si  linistea, relaxarea.

Calcitul  are mai multe variatii de culoare dar mai raspindita la noi este galben – crem deschis. Este o piatra a comunicatorilor- oratori, scriitori, profesori, politicieni, fiind foarte indicata  in socializare, relatii interumane. Ea faciliteaza gasirea celor mai bune solutii, a drumului cel mai indicat catre  inima sau mintea interlocutorului, ajuta la o exprimare facila, convingatoare si la obiect.

Piatra lunii are culoarea alb laptos, opalescent. Protejand  casnicia, copii, femeile, e preferata pentru bijuteriile de mireasa in detrimentul perlelor. Se  crede ca este o piatra aducatoare de noroc, o piatra sacra, a dragostei, a sperantei, a dorintelor indeplinite.   

Acestea sunt cele mai importante pietre, talismane ale zodiei. Daca vrem cu tot diandinsul sa respecatam “buchea cartii” putem cauta  tot ce e alb. Atunci cand nu sunt vopsite, putem purta cu incredere: agata alba, coral alb, onix alb, cristal de stanca, etc.

Un ultim sfat: lasati-va  atrasi in mrejele stralucirii pietrei semipretioase, purtati-o cu drag, zi de zi, priviti-o  cat mai des cu iubire, caci  va avea efect de bumerang. Nu tineti cu tot dinadinsul sa  se potriveasca zodiei. De multe ori cand mi se comanda o bijuterie pentru zodie intebarea mea e: "ce culori porti?" si fac tot posibilul  sa aleg ce e mai frumos dar sa indeplineasca si aceste doua criterii.

Alege-ti cristalul cu care rezonezi, incarca-l cu dorintele tale si fie ca acesta sa-ti potenteze pasiunea si sa o canalizeze spre cele mai frumoase experiente!

Nicoleta Bertea
Pentru consiliere personalizata :nicoleta_bertea@yahoo.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole