Cristale benefice pentru Pesti

Autor: Roxana Alexe - luni, 11 aprilie 2011, 47209 vizualizari

Considerata cea mai evoluata zodie din punct de vedere spiritual, as putea supralicita zicand ca ma astept ca nativii acestei zodii sa  inteleaga, cunoasca, accepte insusirile cristalelor, bazandu-ma si pe principiul lor caracteristic : « Eu cred » 

Cei nascuti in Pesti sunt caracterizati de creativitate, intelepciune, imaginatie, visare, intuitie. Un Peste va trece usor  din  tabara admiratorilor in cea a creatorilor de obiecte din cristale, deoarece  spiritul artistic, creativitatea, iubirea de frumos nu–i  sunt deloc straine.

Era de asteptat ca talismanul acestei zodii sa fie ametistul, o piatra la fel de... carismatica. Am fost chiar surpinsa de efectul magnetizant al acestui cristal asupra  oamenilor. Pornind de la un lila translucid catre  un mov foarte inchis, ametistul este prima optiune in cerintele consumatorului, indiferent de sex.

S-ar putea ca privitorul sa fie atras iremediabil, nu neasparat de frumusetea exterioara a ametistului. Probabil, puternicele sale energii  transmit din prima secunda puterea sa protectiva, linistea, ori vreun mesaj  spiritual.

Este poate acelasi sentiment pe care il traiesti cand intri intr-o catedrala: protectie, liniste, calm, punte  catre divinitate, curatenie sufleteasca. Sa fie o intamplare ca bijuteriile papale ori ale regilor (trimisii Domnului pe pamant) au la baza ametistul? Istoria i-a conferit  supranumele de "piatra a lui Dumnezeu, a spiritualitatii".

Alte cristale benefice pentru Pesti:
Translucidul Fluorit in varietatile sale are si cate o pata mov a ametistului dar are si o multitudine de ape verzi- albastrui ca ale marii. Deasemeni este o piatra spirituala, karmica, energizanta, protectoare a familiei si protectoare impotriva ghinionului.
    
Turcoaz– un cristal al protectiei: impotriva pericolelor, accidentelor, energiilor negative, temerilor, diverselor boli, etc.
    
Jaspul– o piatra karmica, foarte indicata pentru creativitatea  specifica Pestilor, pentru  accentuarea activitatii cerebrale, pentru  socializare, pentru o atitudine pozitiva.
     
Si enumerarea ar putea continua : Agat, Calcedonie, Calcit, Heliotrop, Jad, Lapis Lazuli, Malahit, Opal, Serpentin, Sodalit, toate, cristale benefice, aducatoare de protectie si sanatate, prosperitate, ori deschidere catre  caile corecte ale vietii.

Alege-ti cristalul cu care rezonezi, incarca-l cu dorintele tale si fie ca acesta sa-ti potenteze pasiunea si sa o canalizeze spre cele mai frumoase experiente!

Nicoleta Bertea

Pentru consiliere personalizata, scrie-mi la nicoleta_bertea@yahoo.comAstro Shop

Cele mai noi articole