Cristale benefice pentru Capricorn!

Autor: Nicoleta - vineri, 14 ianuarie 2011, 44988 vizualizari
Cristale benefice pentru Capricorn!

Echilibratii, ambitiosii, perseverentii Capricorni par a fi  persoane impenetrabile, reci, distante, excesiv calculate. De aceea, daca in urma unei atente documentari,  Capricornul este convins de calitatile protectoare ale unor cristale (ca frumusetea lor atrage din prima clipa ca un coup de foudre), nimeni si nimic nu-i va sta in cale ca sa le poarte cu placere si deplin costient de benefiicle acestora.

Cristalele negre sunt recomandate  Capricornilor. Ele sunt guvernate de Saturn si, implicit, sunt recomandate scopurilor patronate de acest astru: seriozitate, maturitate, cariera. Sunt cristale care ajuta Capricornul in scopul lui fundamental de a-si atinge telurile cu rabdare si perseverenta. Cristalele negre atrag sobrietate, calm, judecata justa, disciplina, maturitate, intelepciune. 

Pe primul loc in enumerarea cristalelor benefice se afla Onixul (negru) – o piatra a sigurantei si securitatii, care pe langa rolul lui protector  mai  ajuta si la rezolvarea situatiilor dificile prin gasirea mai facila a solutiilor; controleaza emotiile, amplifica increderea, norocul.

Sardonix este  o piatra a increderii, norocoasa, ajuta la acceptarea autoritatii sub tutela careia  Capricornul este  prin nastere croit a lucra, reda bucuria de a trai. Are un puternic rol protector asupra sanatatii, aceelerand refacerea  in urma bolilor.

Obsidian fulg de nea protejeaza familia, protejeaza impotriva pericolelor, aduce echilibru, progres, dragoste, fidelitate. De o frumusete ireala, obsidianul stimuleaza intelepciunea, spiritul, concentrarea.

Cuartul fumuriu aduce prosperitate si intelepciune protejand impotriva oricaror pericole. Purtand cuart fumuriu, Capricornii vor da dovada de mai multa rabdare, perseverenta si rezistenta la efort. Este folosit cu precadere de catre persoanele care vor sa evolueze spiritual.

Binenteles ca  specialistii in  cristaloterapie ne recomanda mai multe pietre semipretioase cu scopuri benefice:

Ametist (o piatra spirituala),  Carneol (stimulativ, energetic, atrage buna dispozitie, chef de viata), Citrin (o piatra a noilor inceputuri), Hematit (indicat pentru sistemul circulator, aplicat pe chacra inimii protejeaza organismul de  energiile joase), Piatra Lunii (calmeaza, atrage iubirea), Piatra Sangelui (Heliotrop), Rubin (piatra pretioasa care sugereaza  pasiune, intelepciune, devotament- talisman), Crisopraz (piatra a succesului financiar, a victoriei), Turmalina (protejeaza de radiatii nocive – PC,TV, dar si de orice alte energii negative).

Alege-ti cristalul cu care rezonezi, incarca-l cu dorintele tale si fie ca acesta sa-ti potenteze pasiunea si sa o canalizeze spre cele mai frumoase experiente!

Nicoleta Bertea

Sursa foto: http://nykoletta.wordpress.com/page/2/

 

 

 

 

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole