Cristale benefice pentru Berbec

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 06 mai 2011, 43979 vizualizari

Am ajuns la primul semn  al zodiacului: Berbecul, un semn  de foc, actiune, energie, curaj, entuziasm, indrazneala, un semn deschizator de drumuri, un pionier al zodiilor. Actionand sub impulsul momentului, demareaza actiuni, uneori nefinalizate, acesti nativi se pierd in amanunte, ori omit lucruri esentiale, totul cu un consum  enorm de energie pe altarul  mariei sale, actiunea.

Si cum culoarea actiunii este rosu, logic, vom cauta ca pietre determinante pentru acesata zodie sa fie (si) rosii : Granatul, Agata de foc, Carneolul, Jasp rosu, Rubinul.

Agata este o piatra a longevitatii, cu o putere de protectie deosebita, detinand si puteri vindecatoare. Este piatra in contact cu care energiile negative sunt transfomate in energii pozitive constructive.

Si daca  mai avea nevoie de un plus de energie, Berbecul o poate lua din Carneol, o piatra eminamente stimulativa, dar si pasionala, care aduce chef de viata, incredere in sine, echilibru, calm. Carneolul  a fost foarte uzitat de catre egipteni pentru pace, armonie, energie. Un cristal benefic pentru sportivi si actori. Este benefic pentru sistemul  circulator.

Granatul ajuta la  realizarea scopurilor, este un simbol al fericirii, al fidelitatii, al iubirii. Este o piatrea a ferticitatii, energiei. Aduce putere, forta, vigoare, amplifica creativitatea, inteligenta, imaginatia.

Jaspul rosu este recunoscuta din antichitate ca mama a tuturor pietrelor. Se spune ca  trimite inapoi energiile negative acolo unde au fost create. Acest talisman al zodiei Berbec accelereaza energiile, da pofta de viata, curaj, pasiune, aducand posesorului performante si succes. Intareste organismul dupa interventii chirurgicale.

Desi este cunoscut ca rege al pietrelor pretioase, Rubinul are si o forma mai putin  valoroasa- forma semipretioasa, dar care-si pastreaza calitatile metafizice. Frumusetea rubinului este data de ceea ce i-a oferit natura : o culoare magnifica, o duritate deosebita si o stralucire remarcabila.  Prin slefuire, taietura i se amplifica  enorm stralucirea remarcabila, Ajuta la luarea deciziilor, depasirea obstacolelor, atingerea telului propus, al faimei.

Alege-ti cristalul cu care rezonezi, incarca-l cu dorintele tale si fie ca acesta sa-ti potenteze pasiunea si sa o canalizeze spre cele mai frumoase experiente!

Nicoleta Bertea
Pentru consiliere personalizata, scrie-mi la nicoleta_bertea@yahoo.com

 Astro Shop

Cele mai noi articole