Creierul NU creeaza constiinta

Autor: AstroCafe.ro - joi, 04 septembrie 2014, 1192 vizualizari

Intr-un interviu recent in Walking Times, difuzat pe reteaua Vocea Poporului, Dr. Eben Alexander, neurochirurg la Harvard, prezinta cercetari stiintifice convingatoare in domeniul constiintei care examineaza realitatea dezvaluita ca creierul NU creeaza constiinta. Conceptele inselatoare care se concentreaza pe materialism reductiv ne-au tinut in intuneric cu privire la adevarata natura a sufletului uman si partea ei integrala in evolutia noastra ca fiinte spirituale.

"Vechea paradigma de la nastere la moarte reprezinta un concept depasit, care este extrem de inadecvata in definirea realitatii dezvaluite a constiintei extinse", a declarat el intr-un interviu cu Walking Times. "Stiinta materialista este la sfarsitul zilelor sale, deoarece majoritatea oamenilor de stiinta isi schimba punctele de vedere. Vechile concepte vor fi in curand retrogradate, la fel ca si conceptul ca "pamantul este plat", deoarece vom dezvolta o intelegere mai matura si vom transcende vechile credinte."

Sprijinita de cercetarea la nivel mondial, care acum sapa in conceptele din teoria stringurilor, ce implica o remaniere completa a opiniilor noastre invechite si limitate ale spatiului/timpului, inseamna ca acum suntem intr-o faza in care stiinta isi va extinde foarte mult granitele. Bazele cercetarii incep cu intelegerea clara a "Sufletului", sau spiritul constient, care exista in afara corpului si este etern.

"Constiinta este esenta care dezvaluie tot din realitate", afirma Alexander.

Creierul opereaza corpul, bazat pe perceptiile de la personalitate, dar inteligenta inalta, sau subconstientul, este mecanismul care controleaza corpul, si acesta este sufletul pe care de abia il recunoastem sau chiar incepem sa-l intelegem. Aceasta este componenta liberului arbitru care exista mult timp dupa ce corpul se opreste. Apropierea mortii, paranormalul, misticismul, amintirile din vietile trecute si inregistrarile akashice sunt acum un fir comun care ne duce la concluzia ca exista un suflet in corpul uman care transcende experienta umana. Pe masura ce recunoastem esenta sufletului nostru, noi dam drumul limitarilor din mentalitatea iluzorie de pe Pamant si ajungem la marele univers al vietii. Dincolo de pamant si in alte dimensiuni ale timpului/spatiului exista multe alte taramuri. Ca fiinte spirituale, noi putem accesa cu usurinta aceste locuri.

Edgar Cayce, parintele medicinei holistice, a fost un pionier al conceptului din timpurile noastre ca suntem intr-adevar "fiinte spirituale care au o experienta umana", dar aceasta este doar o reaparitie a ceea ce stramosii nostri stiau deja.

Aceasta perioada pe Pamant va fi una in care noi vom transcende granitele false care ne conving ca suntem entitati separate si vom dezvolta intelegerea unitatii pe care o impartasim cu totii, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa fim oameni de stiinta sau spirituali. Fuzionarea dintre stiinta si spiritualitate creeaza o noua fundatie pentru coexistenta noastra pasnica in marele univers.

Debbie West 

www.consciouslifenews.com

Sursa imagine: www.photoshopcreative.co.ukCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole