Creatie binara

Autor: AstroCafe.ro - luni, 26 mai 2014, 1357 vizualizari
Creatie binara

Creatia este conceputa cu o minutiozitate de artizan, dar care depaseste ceea ce mintea umana poate sa inteleaga la nivelul 3D de utilizare a creierului. Fiecare are rolul si scopul sau. Fiecare este acolo unde trebuie sa fie si face ceea ce trebuie sa faca. Totul este ordonat cu multa precizie. Pentru noi este ceva mai dificil sa intelegem intregul ansamblu al Creatiei, dar el functioneaza dupa o programare riguroasa. Nu haotic.
 
In mod simplist, accesibil oricui, ne-am obisnuit sa vedem Creatia ca pe o pictura, evident tridimensionala, care se contureaza tot mai clar cu fiecare amanunt care apare in decor. Si totusi, lucrurile nu stau chiar asa cum putem noi sa intelegem din lumea tridimensionala, care are foarte multe limite.

De ce le are?

Pentru ca noi nu folosim inca la intreaga sa capacitate organismul care a fost creat pentru noi si ne-a fost daruit. Avem o masa cerebrala, minutios constituita, cu functii care nu sunt cunoscute in totalitate si din care acum folosim 12 – 15 %, desi exista si restul, la fiecare dintre noi. Avem doisprezece spirale ale ADN-ului si am folosit doar doua pana acum, abia de acum incolo incepem sa folosim mai mult, prin activarea treptata a spiralelor care au existat, dar nu activau, precum si prin nasterea copiilor minunati care incep sa vina cu mai multe spirale active: trei, patru...

Functionarea sau nefunctionarea unor structuri este atent controlata si gestionata prin intermediul unor forte subtile, care atrag anumite circuite energetice in zona activa sau dimpotriva, respingere, dar in exterior a ceea ce leaga masculinul de feminin.

Cele doua forte, despre care unii fizicieni afirma ca ar fi una singura, vazuta din doua puncte de vedere opuse, reprezinta forta motrice una pentru cealalta, dar si elementul complementar, care ajuta la functionarea completa a fiecareia.

Intregul ansamblu este absolut spectaculos! Intelegandu-i functionarea, ne intelegem pe noi si incepem sa constientizam cine suntem si incotro mergem...


Florentina Mateescu
Psihoterapeut, bioterapeut si hipnoterapeut
www.florentinamateescu.roAstro Shop

Cele mai noi articole