Continuarea jocului... Cat de mult valorizezi toate limitarile colectate?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 19 noiembrie 2013, 1256 vizualizari
Continuarea jocului... Cat de mult valorizezi toate limitarile colectate?

Si iata continuarea jocului pe care Carleta ni l-a propus saptamana trecuta:

Sa presupun ca ai descoperit pretul pentru  care esti dispus sa vinzi “valiza” cu toate deciziile, toate convingerile, toate raspunsurile, toate tehnicile de vindecare, toate instrumentele de dezvoltare personala, toate mantrele, toate invataturile din toate scolile si religiile, toate concluziile pe care le ai...intr-un cuvant, pretul pentru toate limitarile tale... Ei bine, si acum ce facem?

Mai intai, poti sa vezi cu claritate cat de mult valorizezi ce ai colectat. Si este foarte posibil ca o sa vrei sa le dai drumul doar daca vei primi acea suma de bani in schimbul lor... sau dupa ce vei plati acea suma pentru a scapa de ele.

Chiar ti-as recomanda sa continui acest “joc” si sa gasesti pe cineva care sa iti cumpere limitarile ( asta in cazul in care esti suficient de norocos si ai cerut o suma mica pe ele). Dupa ce le vinzi nu vei mai avea nici un “sprijin” in ele si te vei gasi in lumea posibilitatilor infinite si a incertitudinii infinite... acesta ar putea fi inceputul vietii tale. Aici, in acest spatiu, vei avea la dispozitie doar intrebari, alegeri, posibilitati si contributie... adica, aventura vietii, ceea ce probabil ai cautat mereu si ai rezistat cu indarjire sa alegi.

Cei mai multi dintre noi pretuim ideile, concluziile, experientele, adevarurile, convingerile pe care le-am acumulat de-a lungul vietii. Le ducem cu noi ca pe o zestre, pe unele le mai pierdem pe drum dar multe le pastram, nerealizand ca ele sunt lucrurile care ne limiteaza sa fim tot ceea ce suntem si sa alegem mai mult. Lucrurile pe care le consideram ca le avem “rezolvate”, “perfecte sau bune” in viata noastra sunt de fapt lucrurile care ne pot limita cel mai mult. Deoarece, cu concluziile trase, am inchis usa spre mai mult. In acel sector din viata noastra ne vom stopa sa mai punem intrebari, sa mai cream posibilitati noi. Cu lucrurile care nu merg atat de bine e mai usor, ele ne deranjeaza si, de cele mai multe ori, alegem sa le schimbam.

Access Bars este unul din instrumentele pe care il poti folosi pentru schimbarea oricarui lucru care nu functioneaza in viata ta. Aceasta metoda poate fi numita si “setul de butoane delete” al limitarilor tale. Este un instrument care faciliteaza transformari rapide si dinamice, cu usurinta, bucurie si glorie, si da, este un instrument!

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com


*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!
Astro Shop

Cele mai noi articole