Conjuncția Jupiter - Soare, 11 Aprilie 2023. Vești importante și noi etape de viață!

Autor: AstroCafe.ro - luni, 10 aprilie 2023, 6660 vizualizari
Pe 11 Aprilie 2023 experimentăm conjuncția Jupiter-Soare, o conjuncție fantastică ce se petrece doar la un interval de 12 ani într-un anumit semn zodiacal.
Jupiter este despre expansiune, creștere, rezultate bune și beneficii mari. Soarele aduce evidențieri. Aruncă lumină și iluminează.
 
Acesta este un moment extrem de optimist pentru anul 2023. Foarte mulți oameni și organizații îl vor folosi, așa că, să nu fii surprins dacă vor exista anunțuri importante în apropierea acestei date.  
 
La ce să vă așteptați de la conjuncția Jupiter-Soare
La nivel global, Jupiter în conjuncție cu Soarele aduc mereu vești bune, știri importante. Semnul zodiacal și casa în care are loc conjuncția Jupiter-Soare, vă aduce informații prețioase despre natura știrilor. 

În Vărsător, de exemplu, conjuncția din 2021 a fost despre comunitatea globală. 
Pe 29 ianuarie 2021, l-am văzut pe Jupiter în Vărsător împreună cu Soarele. Tratatul privind interzicerea armelor nucleare a intrat în vigoare la 22 ianuarie, cu doar șapte zile înainte. Pe 20 ianuarie, președintele Biden a readus SUA în Acordul de la Paris privind schimbările climatice – cu doar nouă zile înainte.

Sâmbătă, 5 martie 2022, anul trecut, Jupiter a fost în conjuncție cu Soarele la gradul14 Pești.
Peștii guvernează autoajutorarea, consilierea și terapia – sufletul, spiritul și psihicul. National Geographic a raportat despre un nou medicament pentru traume și dependență.  Australia a devenit prima țară din lume care a legalizat tratamentul cu MDMA și ciupercile magice pentru depresie și stres post-traumatic – în aceeași zi - 5 Martie.
 
Această nouă conjuncție Jupiter-Soare din 11 Aprilie va fi în Berbec, semnul care guvernează identitatea, aspectul și reputația. Este posibil să aflăm vești grozave despre rețelele sociale, locul în care majoritatea oamenilor își au profilurile. Expresia „Din ghinde mici cresc stejari puternici” este adevărată pentru Jupiter. Este vorba despre noi începuturi. 
 
Semnul tău solar și conjuncția Jupiter-Soare - În ce domeniu te aștepți să ai de câștigat în apropierea datei de 11 Aprilie, în funcție de semnul tău solar:
 
Berbec: imagine, reputație
Taur: spiritualitate, autoajutorare
Gemeni: prieteni, grupuri
Rac: succes, statut
Leu: străinătate, rețeaua mondială
Fecioară: finanțe, proprietate
Balanță: duete, dueluri
Scorpion: volum de muncă, bunăstare
Săgetător: relații, copii
Capricorn: acasă, familie
Vărsător: frății, internet
Pești: bani, afaceri
 
Sursa: jessicaadams.com
-----
🌐 Facebook 🌐 Instagram
 


Astro Shop

Cele mai noi articole