Comunicarea noastră cu câmpul cuantic

Autor: AstroCafe.ro - marti, 31 iulie 2018, 15287 vizualizari

Comunicarea noastră cu câmpul cuantic se realizează în primul rând prin gândurile şi sentimentele noastre. Dat fiind faptul că gândurile sunt ele însele energie (după cum ştiţi, impulsurile electrice generate de creier se pot uşor măsura prin aparate precum electrocardiograful), acestea constituie principalul mijloc prin care transmitem semnale în acest câmp. Înainte de a mă lansa în şi mai multe detalii referitoare la cum se realizează acest lucru, aş vrea să vă prezint un studiu remarcabil care demonstrează influenţa gândurilor şi sentimentelor asupra materiei.

Specialistul în biologie celulară Glen Rien, doctor în ştiinţe, a conceput o serie de experimente pentru testarea abilităţii vindecătorilor de a influenţa sistemele biologice. Deoarece ADN-ul este mai stabil decât alte elemente precum celulele sau culturile celulare, acesta a decis să ceară vindecătorilor să ţină în mână eprubete cu ADN. Studiul despre care vă vorbesc s-a desfăşurat la Centrul de cercetări HeartMath din California. Cei de acolo au realizat cercetări extraordinare în domeniul fiziologiei emoţiilor, al interacţiunilor dintre inimă şi creier şi multe altele.

În esenţă, în colaborare cu alţii, au demonstrat cu documente existenţa unei legături specifice între stările noastre emoţionale şi bătăile inimii. Când avem emoţii negative (furie şi frică, de exemplu), bătăile inimii ne devin neregulate şi dezorganizate. Prin contrast, emoţiile pozitive (iubirea şi bucuria, de pildă) produc modele foarte ordonate, coerente, pe care cercetătorii de la HeartMath le numesc coerenţă cardiacă.

În cercetarea efectuată, dr. Rein a studiat mai întâi un grup de zece persoane cu multă experienţă în utilizarea tehnicilor predate la HeartMath pentru crearea coerenţei cardiace. Aceştia aplicau tehnicile pentru producerea de sentimente puternice, înălţătoare, precum iubirea şi aprecierea, pentru ca apoi, timp de două minute, să ţină în mână eprubete cu probe de ADN aflate în suspensie în apă deionizată. La analiză, probele nu au arătat apariţia vreunor modificări semnificative statistic.

Un al doilea grup de participanţi instruiţi au făcut acelaşi lucru, dar, în loc să creeze doar emoţii pozitive (un sentiment) de dragoste şi apreciere, formulau în acelaşi timp o intenţie (un gând) de răsucire sau dezrăsucire a lanţurilor ADN. Acest grup a produs modificări semnificative statistic ale conformaţiei (formei) probelor de ADN. În unele cazuri, ADN-ul a fost răsucit sau dezrăsucit cu până la 25%. Un al treilea grup de subiecţi instruiţi formulau o intenţie clară de modificare a ADN-ului, recomandându-li-se însă să nu intre într-o stare emoţională. Cu alte cuvinte, pentru a influenţa materia, aceştia foloseau numai gândul (intenţia). Rezultatul ? Nicio modificare a probelor de ADN.

Starea emoţională pozitivă în care intra primul grup nu reuşea să influenţeze cu nimic ADN-ul de una singură; gândul concentrat clar şi cu intenţie, dar neînsoţit de emoţie al altui grup n-a avut nici acesta impact. Efectul dorit nu s-a putut obţine decât în momentul în care subiecţii au creat, în consens, atât emoţii superioare, cât şi obiective clare.

Un gând cu intenţie necesită un stimul energetic, un catalizator, iar energia respectivă o constituie o emoţie superioară. Mintea şi inima conlucrează. Sentimente şi gânduri unite într-o stare de a fi. Dacă o stare de a fi are puterea de a răsuci şi dezrăsuci ADN-ul în două minute, ce vă spune acest fapt despre capacitatea omului de a crea realitatea ? Ceea ce demonstrează cercetarea efectuată la HeartMath este faptul că răspunsul câmpului cuantic nu se manifestă doar la dorinţele noastre (la cererile noastre emoţionale) şi nici doar la obiectivele noastre (gândurile). Acesta reacţionează numai când cele două sunt în consens şi coerente, cu alte cuvinte, atunci când emit acelaşi semnal. În momentul în care combinăm o emoţie superioară cu o inimă deschisă şi o intenţie conştientă cu un gând clar, atunci semnalizăm câmpului să răspundă în mod uluitor.

Câmpul cuantic răspunde nu la ceea ce vrem, ci la ceea ce suntem în acel moment.

Joe Dispenza

Sursa: Distruge-ti obiceiurile nocive! - Editura Curtea Veche

Imagine:www.collective-evolution.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole