Cine sunt astazi si ce aventura mareata voi crea?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 10 decembrie 2013, 1398 vizualizari
Cine sunt astazi si ce aventura mareata voi crea?
Ne trezim in fiecare dimineata proaspeti, fara memorie a cine si ce suntem. Încet incet, memoria despre noi si viata noastra se strecoara si intram in poveste... cea pe care am lasat-o deoparte cu o seara in urma. Pentru a fi consistenti si pentru a nu avea prea multe surprize recream acelasi personaj, cu acelas corp, aceeasi varsta, aceeasi lume, aceeasi familie, acelasi job sau lipsa de job, acelasi cont in banca. Continuam cu iluzia timpului si cream aceeasi dezvaluire in timp numita viata noastra.

Am acelasi nume, asta inseamna ca sunt acelasi cu cel de ieri si continui de unde am ramas.
Nu ne trece prea des prin minte ca aceasta poveste nu trebuie sa ramana la fel... poate ne mai trezim periodic si facem o schimbare mai mare care zdruncina realitatea celor din jur, siguranta si confortul aceleasi povesti bine stiute. Ne uitam la camera, la hainele din jur, la copaci, la tot ce este in jurul nostru si gandim ca este acelasi lucru cu cel de ieri. Si nu vedem ca totul e diferit... noi, cei care privim, suntem diferiti si nu vedem ca avem o alegere diferita.

Cam aceasta este realitatea pe care noi toti cei care ne aflam acum pe pamant am ales sa o cream... amintirea acestor alegeri de a crea o astfel de realitate e undeva in fundal, ascunsa de povesti.

Si daca ne-am trezi din poveste si ne-am uita la ce am creat? Si daca am ramane in constienta pe care o avem la trezire? Constiinta constiintei nedefinite pentru care toate posibilitatile sunt disponibile? Cum ar fi daca nu am mai reactiva povestea si nu am mai lua-o de unde am ramas? E posibil ca aceasta sa fie renasterea de care vorbeste Isus?

Cat de mult iubim povestea si siguranta ei? Cat de mult iubim sa fim la fel cu toata lumea din jur? Cat de mult iubim familiarul chiar daca ne plangem de el periodic?

Si daca ne trezim in fiecare dimineata si intrebam: Cine sunt eu astazi si ce aventura mareata voi crea? 

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com


*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!
Astro Shop

Cele mai noi articole