Chiron retrograd în Berbec (Iulie - Decembrie 2023): Independență și curaj. Cum vor fi afectate zodiile de acest tranzit?

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 19 iulie 2023, 8858 vizualizari

Din 23 Iulie 2023, Chiron și-a început mișcarea retrogradă în Berbec unde va sta până pe 27 Decembrie. 

Ce se întâmplă când Chiron retrogradează?

Chiron este responsabil pentru rănile spirituale, incapacitatea de a merge înainte, traume, situațiile în care ne simțim vulnerabili și incapabili să ne ajutăm. În același timp, indică profunzimea înțelegerii, înțelepciunea dobândită prin experiență și capacitatea noastră de a-i ghida și vindeca pe alții.

Chiron retrograd în Berbec ne oferă oportunitatea de a deveni conștienți de cine suntem cu adevărat. De asemenea, ne ajută să ne redescoperim pe noi înșine, să găsim calitățile pe care ne putem baza, să ne uităm la adevăratul sine, să înțelegem cum lipsa de determinare și siguranță ne face să ne simțim învinși. 

Chiron retrograd ne încurajează să ne recâștigăm independența și curajul de a lupta pentru noi înșine pentru a obține ceea ce ne dorim și pentru a ne depăși limitele. În același timp, ne poate arăta cum îi putem stimula pe alții și le putem restabili încrederea în sine. 

În timpul luptei noastre interioare, dar și exterioare, Chiron retrograd în Berbec ne poate ajuta să devenim conștienți de obstacolele și rănile noastre care sunt rezultatul unor acțiuni greșite sau al unor neînțelegeri. Avem datoria să vedem adevărul, să ne trezim spiritual.

Chiron are un rol special acum în 2023 de a ne dezvolta intuiția și de a ne vindeca rănile. Berbecul stimulează, arde și luminează, iar oamenii își pot folosi furia drept catalizator pentru acțiuni mai directe.

Ce efect va avea Chiron retrograd în Berbec (Iulie - Decembrie) asupra semnelor zodiacale

BERBEC 

Chiron va rămâne retrograd în zodia ta până aproape de finalul lui 2023 și probabil vei reîntâlni acele situații care te-au făcut să te simți vulnerabil în trecut.

TAUR

Chiron retrograd în Berbec va avea un impact asupra laturii tale secrete și a acelor părți din tine care au de-a face cu niște finaluri mai vechi sau cu niște lecții karmice. Așadar, dacă persistă în mintea ta situații din trecut lăsate nerezolvate e momentul să te ocupi de ele. 

GEMENI 

Chiron retrograd în Berbec va avea o influență semnificativă în ceea ce privește relațiile de prietenie și în special relațiile pe termen lung cu oamenii. 

RAC

Vei fi îndrumat să spargi barierele emoționale care te împiedică să trăiești cea mai bună viață. Cu Chiron retrograd, te poți aștepta la o schimbare care are legătură cu lumea ta interioară, cu identitatea personală și cu impactul pe care îl ai asupra celorlalți.

LEU

Chiron retrograd în Berbec te va ajuta să începi noi proiecte, să-ți îmbunătățești rutina zilnică și, de asemenea, modul în care ai grijă de tine.

FECIOARĂ

Între 23 Iulie și 27 Decembrie, Chiron se va asigura că lași trecutul în urmă și că obții conexiunile de care ai cu adevărat nevoie. Prin urmare, există șanse mari să începi o relație cu o persoană pe care o cunoști de mult timp și asta te-ar putea ajuta să faci pace cu trecutul. 

BALANȚĂ

În perioada lui Chiron retrograd, vei simți nevoia să îți acorzi mai multă atenție. Vei începe să te prioritizezi și te vei concentra pe satisfacerea propriilor dorințe. Deși ai putea fi catalogat drept egoist, această atitudine te va ajuta să-ți găsești liniștea. 

SCORPION

Pregătește-te, pentru că dragostea îți va colora viața. Fie că ești deja implicat într-o relație sau ești singur, te vei bucura de multe momente frumoase alături de persoana potrivită. Această perioadă te va ajuta să uiți pe cineva din trecutul tău și să începi un nou capitol de viață.

SĂGETĂTOR

Dacă lucrurile au fost destul de plictisitoare până acum, de acum înainte, te vei bucura de aventura vieții tale. Chiron retrograd în Berbec îți aduce o relație de dragoste secretă care te va face să te simți în al nouălea cer.

CAPRICORN

Chiron retrograd în Berbec te va ajuta să cunoști mulți oameni interesanți. Influența pozitivă a acestui eveniment va aduce beneficii atât relației tale de cuplu, cât și grupului de prieteni. Fii atent la toate semnele pentru că sufletul pereche ar putea fi chiar în fața ta.

VĂRSĂTOR

Simți nevoia unei aventuri, iar acesta este doar unul dintre efectele pe care Chiron retrograd le are asupra semnului tău zodiacal. Vei începe o relație de dragoste la locul de muncă și de aceea, cel mai bine ar fi să acorzi mai multă atenție persoanelor de sex opus.

PEȘTI

Chiron retrograd în Berbec va favoriza sectorul călătoriilor, dar și al filozofiei personale. Astfel, vei profita de timpul liber pentru a-ți găsi liniștea interioară, dar și pentru a vindeca rănile din trecut. Ai visat vreodată să călătorești într-un loc special? Este timpul să transformi acest vis în realitate!

Sursă articol: www.yearly-horoscope.org 
-----
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 


Astro Shop

Cele mai noi articole