Chiron retrograd, 24 iunie-27 noiembrie 2015. Pacientul

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 03 iulie 2015, 1724 vizualizari
Chiron retrograd, 24 iunie-27 noiembrie 2015. Pacientul

Chiron si-a inceput mersul retrograd in data de 24 iunie, la 21°33 in Pesti. Vindecatorul ranit va ramane in miscare retrograda pana in data de 27 noiembrie, cand isi reia mersul direct la 16 grade si 56 minute. Aceasta miscare retrograda vizeaza gradele acoperite de Chiron inca din februarie, astfel incat orice aspect in legatura cu Chiron (rusine, inadecvare, durere emotionala) care s-a facut simtit in aceasta perioada de timp va reveni in prim-plan pentru o revizuire – in mod special acele aspecte care au ramas nerezolvate.

Cand Chiron devine retrograd, durerea devine cel mai mare invatator al nostru si poarta catre vindecarea mult cautata. S-ar putea sa lasam anumite rani netratate, insa cel mai intelept lucru de facut este intotdeauna sa le curatam, astfel incat infectia sa nu se imprastie in tot corpul. Chiron retrograd va curata si va aduce finalitate durerii pe care am experimentat-o din februarie si pana acum, insa acest lucru este posibil numai daca permitem ranilor din trecut sa fie expuse. Daca avem retineri si le neglijam din cauza fricii fata de durere, povara va creste si mai mult...iar infectia se va imprastia, inrautatind starea noastra. Experimentarea curajului pentru a ne deschide ranile, pentru a le vindeca si a invata din cea mai buna solutie, in mod special in zona semnelor mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator si Pesti) este acum activata.

Cu Chiron aflat in tranzit in semnul Pestilor, rana sufletului la care in mod colectiv ne raportam acum este acea separare si deconectare fata de noi insine, de ceilalti si de divin pe care o experimentam in aceste timpuri. Persistand in negare, in loc sa ne confruntam cu durerea si sa facem ceva in acest sens, ne depriveaza de celelalte parti ale sufletului care sufera de aceeasi rana, rezultatul fiind un sentiment de separare fata de noi insine, de pierdere a contactului cu sufletul.

Sa raspundem chemarii lui Chiron in aceste clipe este singurul lucru care ne va permite sa ne recastigam acele parti din noi pe care le-am pierdut. Pestii, ultimul semn al zodiacului, sunt pe cale de a renunta la control si de a se lasa dusi in flux: predarea in fata durerii si acceptarea realitatii sunt pasi necesari de facut in calea catre libertate, unitate si iubire neconditionata.

Sursa: http://www.aeternalight-astrology.com

Traducere: Alice Danila

Sursa imagine: www.biliefnet.comAstro Shop

Cele mai noi articole