Chiron în Berbec - cum ne vindecăm de rana de identitate?

Autor: AstroCafe.ro - luni, 13 martie 2023, 13837 vizualizari

Chiron este acum în Berbec și va rămâne în Berbec până în 2027. Dintre toate semnele zodiacului, Chiron petrece cel mai mult timp în Berbec, respectiv 8 ani și o lună. Petrece atât de mult timp în Berbec, poate pentru că are mai multă muncă acolo decât în oricare alt semn.

Lui Chiron nu-i este ușor în Berbec

Există niște aspecte legate de zodia Berbec pe care Chiron le procesează mai greu, din acest motiv, Chiron își ia timpul necesar de care are nevoie pentru a sta în acest semn. Deoarece Chiron petrece atât de mult timp în Berbec, majoritatea oamenilor, măcar o data în viață îl au pe Chiron în Berbec. Dacă te-ai născut în perioada: Aprilie 1968 - martie 1977 îl ai și tu pe Chiron în Berbec.

De când Chiron a intrat în Berbec, în 2018, am asistat la o creștere dramatică a fenomenului „influencers”

Un influencer este o persoană care exercită o anumită influență asupra unui public de oameni, de obicei pe rețelele sociale. Influencerii folosesc blogurile, Facebook, Instagram, LinkedIn sau TikTok pentru a-și valorifica postările și numărul de urmăritori,  pentru a promova branduri, concepte sau agende ideologice. Chiron în Berbec a adus și un boom în procedurile cosmetice și chirurgia plastică. Numai în ultimul an, piața chirurgiei plastice a crescut cu 55%. Fluiditatea de gen (masculin sau feminin) sau faptul că anumite persoane nu rezonează cu propria identitate( femeie sau bărbat) reprezintă un alt subiect controversat, despre care se discută din ce în ce mai mult. 

Toate tendințele sociale sunt expresii ale lui Chiron în Berbec. Berbecul este identitatea noastră, Chiron reprezintă expresia celei mai profunde răni ale noastre. Cu Chiron în Berbec, ceea ce ne propunem să vindecăm și să transcendem este rana noastră de identitate. "Nu sunt suficient de bun”, “Nu este bine să fiu eu însumi, ar trebui să fiu altcineva”. Când Chiron este în Berbec, ne punem la îndoială identitatea, ne punem la îndoială însăși existența. Cauza principală a nemulțumirii noastre este legată de întrebarea dacă trăim sau nu la adevăratul nostru potential: „Îmi trăiesc cu adevărat viața?”, „Cât de aproape sau cât de departe sunt de a-mi trăi scopul?”.

Chiron în Berbec – Rana de identitate

Berbecul este primul semn al zodiacului. Rolul său este de a ne ajuta să dezvoltăm un sentiment de identitate. Berbecul conduce Sinele, dar Chiron va aduce provocări în privința Sinelui pentru a găsi un sentiment mai profund al misiunii fiecăruia dintre noi. Berbecul este semnul „Eu primul”, este identitatea noastră, modul în care ne exprimăm unicitatea, imodul  în care ne afirmăm. Berbecul este primul vlăstar care iese din sol primăvara, alegând viața, alegând să „iasă afară” în lume, să facă o declarație „Sunt aici”. Chiron, pe de altă parte, este un simbol a tot ceea ce nu este Berbecul. Chiron este locul în care ne simțim răniți, rușinați și inadecvați. Chiron este locul în care ne simțim vinovați, vulnerabili și zdrobiți.

Chiron va contesta expresia Sinelui Berbec. Scopul lui Chiron în Berbec este să ne ajute să rezolvăm și să ne vindecăm cea mai mare rană dintre toate - rana identității. Rana identității este atunci când simțim că nu avem dreptul de a exista. Aceasta este rana cea mai dureroasă pentru că este înrădăcinată în cine suntem noi, ca ființe umane. Deoarece individualitatea este însuși rana, este dificil să ne disociem de rana noastră de identitate. Rana noastră de identitate este punctul nostru întunecat. Cu toții ne naștem cu rana identității. Când suntem bebeluși, nu putem conștientiza că avem o identitate. Suntem rezultatul alcătuirii genetice a părinților noștri. Pe măsură ce creștem, dacă ne încurajăm exprimarea de sine, ne dezvoltăm încet, încet identitatea proprie.

Dar procesul nu este întotdeauna lin. Părinții noștri pot, pe bună dreptate să ne vadă ca pe o extensie a lor și pot avea dificultăți în a recunoaște că suntem ființe umane diferite.  Ei fac asta pentru că vor să ne protejeze. Dar încercarea de a forța copilul să devină ceva diferit față de scopul pentru care s-a născut, este incredibil de dăunătoare. Oamenii care se luptă cel mai mult cu sănătatea mintală provin de obicei din acea educație în care nu li s-a permis să fie ei înșiși, să-și exprime și să-și dezvolte identitatea unică.

Chiron în Berbec – Simptome ale rănii de identitate:

"Sunt un nimeni” – un sentiment general de gol și deconectare

“Nu sunt suficient” – dorința de a demonstra propriul Sine 

“Nu sunt cine ar trebui să fiu” – o dorință de a fi altcineva

“Dacă nu mă potrivesc, nu exist” – o dorință de a fi plăcut de toată lumea

Alte simptome ale rănii de identitate:

te simți dezorientat, alienat, te regăsești în situații conflictuale
ai tendința de a imita alți oameni
dorința de a rămâne neobservat
teama de a-ți exprima opiniile și convingerile
dificultatea în a te conecta cu corpul sau sentimentele cuiva
tendința de a te răni fizic sau psihologic ( răni autoprovocate, abuz de droguri, alcool și medicamente, suprasolicitare, senzație de amorțire)
 
Chiron în Berbec – Ești aici cu un motiv
 
Ne putem vindeca rana identității? Nicio realizare, niciun ban sau succes nu poate vindeca această rană, pentru că a fi tu, nu înseamnă să devii ceea nu ești, ci înseamnă să devii cine ești menit să fii!
 
Chiron în Berbec vă va cere să abordați și să vindecați, odată pentru totdeauna, rana identității, o rană cu care ne naștem cu toții. Existența ta este chiar dovada pentru care meriți să fii. Există un motiv pentru care, din miliarde de posibilități genetice, TU ai fost cel care a fost creat. Nu numai că ai dreptul de a exista, dar ești aici dintr-un motiv foarte important. Te-ai născut cu o misiune unică. Stelele, întregul Univers s-au ciocnit, pentru ca tu să fii aici, astăzi. Te-ai născut pentru a exprima Divinul în modul tău unic, pentru a-ți dezvolta și împărtăși darurile, talentele și abilitățile tale unice.
 
Chiron – Cea mai profundă rană a ta, cel mai mare dar al tău 
Cu Jupiter apropiindu-se de o conjuncție cu Chiron, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a duce la îndeplinire munca lui Chiron.
 

------

Dacă vrei să afli mai multe informații despre Chiron, cunoscut și ca "vindecătorul rănit", să ai acces la vindecare și conștiență prin cunoașterea și înțelegerea unor elemente astrologice ce-ți vor folosi ca sprijin pentru călătoria ta de acum înainte, apasă aici.

 Astro Shop

Cele mai noi articole