Ceri tu sa ai mai mult? Instrument Access, intrebarea: Cum devine si mai bine?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 20 august 2013, 3694 vizualizari
Ceri tu sa ai mai mult? Instrument Access, intrebarea: Cum devine si mai bine?

Unul din lucrurile trecute cu vederea de cei mai multi oameni este acela de a folosi in viata de zi cu zi : “Cere si vei primi”. Uitam sa cerem Universului ceea ce vrem sa avem sau, uneori, nici nu stim ca putem face acest lucru. Avem capacitatea de a participa constient in crearea propriei realitati iar faptul de a cere  sa apara in viata noastra ceea ce vrem sa cream este parte din proces.

Uita-te la viata ta, in toate aspectele ei si intreaba-te: Ce anume nu am cerut sa am? Este ceea ce am ceea ce  imi doresc sa am? Ce vreau sa cer de la Univers astazi si in fiecare zi? Ce vreau sa cer de la mine astazi si in fiecare zi?

Un instrument Access Consciousness care iti poate permite sa te antrenezi in a cere este intrebarea: “Cum devine si mai bine decat atat?” pentru orice lucru “ bun” sau “rau” care vine in viata ta.

De exemplu: cineva iti da o veste proasta, sau ceva neplacut se prezinta in viata ta, pune intrebarea: “Cum devine si mai bine decat atat?” ...si vezi ce se intampla. Sau, cand ceva minunat se prezinta in viata ta, in loc sa concluzionezi: “Uau, e cel mai minunat lucru pe care l-am trait!”,  pune intrebarea: “Cum devine si mai bine de atat?” Ceri in acest fel Universului sa deschida si mai multe posibiltati in viata ta. Nu o faci din nemultumire si lipsa de recunostinta ci din constientizarea faptului ca poti cere si ca vei primi.

Cum devine si mai bine de atat? Ce altceva este posibil? 

 

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro, aproape in fiecare zi de marti. Informatii despre clasele pe care le sustine (Access Bars, Fundatie + Nivel 1- Access Consciousness) si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole