Ceremonie de purificare si eliberare, la Luna Plina

Autor: AstroCafe.ro - joi, 16 ianuarie 2014, 107110 vizualizari
Ceremonie de purificare si eliberare, la Luna Plina

Luna Plina este un moment de plenitudine, este incheierea unui ciclu si reprezinta finalul, eliberarea, transformarea, renasterea. Este momentul in care sunt luminate toate zonele din interiorul nostru, dar si din lumea exterioara care au fost ascunse, neconstientizate, nestiute. Acum acestea pot fi aduse in lumina si pot fi potentate, transformate sau eliberate, in functie de ceea ce este optim pentru noi in prezent.  Luna Plina accentueaza intuitia si ajuta la aliberarea a tot ceea ce este vechi, nefolositor, toxic: frici, obiceiuri, tipare de gandire, relatii, griji, atasamente, dorinte.

Un ritual de eliberare, la Luna Plina, poate fi un catalizator magic al proceselor de transformare si purificare, pentru ca ne ajuta sa cream o legatura mai stransa cu latura noastra feminina, intuitiva, si sa folosim in sens benefic si potentator energia Lunii.

Pentru aceasta, ai nevoie de:

Acest ritual il poti face cu o noapte inainte sau chiar in noaptea Lunii Pline.

Gaseste un loc in casa sau afara, de unde sa poti vedea luna. Daca stai in casa, lasa fereastra deschisa pentru a intra aer curat. Apoi seteaza-zi intentia, spuanand incet sau tare:

"Sub puterea, frumusetea si lumina lunii pline din aceasta noapte, eliberez tot ceea ce nu-mi mai serveste si permit drumului meu sa straluceasca".

Aprinde lumanarile si invita entitati sacre cu care te simti conectat, sa te asiste in acest ritual: invita-l pe Dumnezeu, Zeitele, Ingerii, Maestrii ascensionati sau orice alta entitate sacra de lumina. 

Ia-ti cateva momente sa te conectezi cu aceasta energie, dupa care ia foaia de hartie si scrie:

"Sunt pregatit si angajat sa eliberez toate tiparele de negativitate din constiinta si viata mea, care nu-mi mai folosesc. Le multumesc pentru lectiile oferite si le eliberez, cu profunda recunostinta pentru mine si pentru ceilalti. Eliberez in special......" Completeaza punctele de suspensie cu orice situatie de blocaj pe care o ai in prezent, griji, preocupari, situatii din care doresti sa iesi si sa mergi mai departe.

Incheie aceasta rugaciune de eliberare, afirmand:

"Acum abandonez toate acestea si le permit sa se transforme in crestere, intelepciune, noi inceputuri. Le las pe toate sa mearga spre binele cel mai inalt al tuturor celor implicati."

Acum e momentul sa lasi foaia deoparte, sa aprinzi betisoare sau salvie, tamaie ori  Palo Santo si sa lasi fumul sa purifice tot spatiul. Dupa cateva momente, pune foaia pe care ai scris, intr-un bol de metal sau din alt material rezistent la foc si arde hartia. Intentioneaza sa dai drumul acelor tipare, obiceiuri si griji, in timp ce hartia arde.

Dupa ce a ars complet, toarna putina apa, pentru a stinge ramasitele de foc.

Respira aer curat, respira profund. 

Du-ti mainele impreunate in dreptul inimii si multumeste ghizilor spirituali, tuturor entitatilor de lumina si lunii, pentru asistarea si sprijinul magic in acest proces. Multumeste-ti tie, apoi fii gata sa pasesti pe o cale luminoasa.


Flourishinglotus.blogspot.com

*Imagine: www.meetup.com

Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole