Ce se intampla in timp ce dormim? O perspectiva spirituala

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 31 ianuarie 2014, 4685 vizualizari
Ce se intampla in timp ce dormim? O perspectiva spirituala

Corpul este un miracol, de organizare si inteligenta, in care viata este reinnoita continuu si energia alimentata permanent, astfel incat organismul poate continua sa traiasca. Somnul implica o parte din aceasta reinnoire, si este un proces prin care vibratiilor mai inalte ale luminii li se permite un acces mai mare la corpul fizic, deoarece componentele mentale si emotionale ale personalitatii, care sunt adesea factori limitativi in stare de trezie, nu mai sunt prezente in timp ce o persoana doarme. Desi visarea produce continut mental si emotional, si prin urmare creeaza stari emotionale, esenta din acestea este parte din starea de somn in sine, si nu o bariera pentru energiile care ar putea reface, vindeca si intineri.

Calitatea somnului are de-a face cu cantitatea de refacere care poate avea loc. Somnul adanc produce nu numai diferite tipuri de unde cerebrale, dar  permite si un flux mai mare de energie luminoasa sa ajunga in celule si tesuturi, astfel incat toxinele pot fi indepartate, si o cantitate mai mare de energie poate fi administrata la nivel celular. Aceasta nu se intampla in orice tip de metoda constienta. Se intampla din cauza trasaturii caracteristice a corpului uman, care nu a fost niciodata separat cu adevarat de taramurile mai inalte ale luminii. In timpul noptii, acest organism se reuneste cu omologii sai mai mari, care sunt corpuri de energie non-fizice, iar o uniune mai perfecta a diferitelor aspecte ale fiintei cuiva se poate produce in mod normal in cursul functionarii din timpul zilei.

Cu toate acestea, infuzia de lumina nu este singurul lucru care apare in timpul somnului. De asemenea, este posibil ca un suflet sa decida sa isi continue experientele din alte taramuri, in timp ce doarme, sau sa primeasca invataturi de la Fiinte cu care au avut o relatie de suflet in curs de desfasurare. Astfel de experiente pe timp de noapte nu sunt neobisnuite, si chiar daca nu-si reamintesc, multi oameni beneficiaza ziua de invataturi dobandite in timpul noptii, care sunt necunoscute pentru ei, dar care apar mai tarziu in mintea lor constienta ca o perspectiva sau inspiratie. O mare parte din aceasta perspectiva a avut loc in timpul starii de somn, atunci cand accesul la propria inteligenta superioara a cuiva, precum si ajutorul si invataturile de la altii, pot infuza mintea si intelegerea, si poate fi pastrata acolo pana in momentul in care mintea constienta poate prelua informatia sau inspiratia.

Pentru cei care au probleme cu somnul, foarte adesea exista o dificultate precedenta, care a avut loc la conectarea cu taramurile spirituale. De multe ori, ceva a avut loc in timpul vietilor anterioare, si a creat o mare separare intre sinele intruchipat al cuiva si sinele inalt si corpurile de energie inalta care exista pe alte planuri. Din cauza acestei separari precedente, in timpul noptii, cand o persoana vrea sa adoarma, este deseori greu sa faca acest lucru, pentru ca transmiterea neintrerupta de energie de la un nivel al fiintei, la altul, nu poate avea loc cu usurinta. Unde este cazul, pot exista probleme de lunga durata cu somnul si multa uimire despre ceea ce ar putea fi cauza. De multe ori, cauza nu este fizica, ci spirituala si energetica, si este legata de separarea perceputa a vietii materiale de viata spirituala, si de manifestare a acelui sentiment de separare prin insomnie.

O vindecare mai mare este posibila pe timp de noapte, inclusiv vindecarea tulburarilor de somn, de asemenea. Daca ar exista o posibilitate, pentru cineva care are nevoie de vindecare, de a se relaxa, si in loc sa incerce sa doarma, mai degraba sa incerce sa intre intr-o zona intermediara de a fi partial adormit si partial treaz, este posibil sa se odihneasca in aceasta stare si sa castige o mare parte din hrana de la taramurile superioare, care s-ar putea obtine in mod normal in timpul somnului profund. Vindecarea prin alte metode este, de asemenea, posibila, pentru ca relatia cu taramurile spirituale continua, indiferent daca cineva o percepe ca exista sau nu, indiferent daca cineva o cauta sau nu, iar ajutoare de tot felul sunt disponibile atunci cand sunt solicitate pentru a ajuta in problemele abordate, atat emotional cat si fizic, care pot fi deranjante pe timpul zilei.

Capacitatea de a intra intr-o stare profunda de somn reprezinta una din acele abilitati, care e necesar a fi apreciate, ca parte din complexitatea si frumusetea extraordinara a felului in care corpul uman a fost creat; pentru ca exista o functie de auto-mentinere construita in organism in sine, care se reinnoieste, se vindeca, si restabileste o cantitate suficienta de energie dupa ce a fost epuizat, astfel incat organismul sa poata ramane intr-o stare viabila, pentru a experimenta viata in taramul fizic, pentru multi ani. Asa cum mai multa lumina devine prezenta pe pamant si infuzeaza structura celulara din corpurile oamenilor, aceasta capacitate de reinnoire si intretinere va deveni mult mai disponibila, si multe din afectiuni, care sunt, in prezent, produse de insuficienta energie sau insuficienta forta de viata, vor disparea in prezenta luminii.  

Julie Redstone

www.indigolifecenter.wordpress.com

*Traducere: Cristina Ciobanu

*Imagine: www.urbandaledentalnews.com

*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!
Astro Shop

Cele mai noi articole