Ce Magic pot fi?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 18 februarie 2014, 2120 vizualizari
Ce Magic pot fi?

Fiecare particula in univers are energie si are constiinta. Ca fiinte infinite noi suntem energie. Atunci cand punem o intrebare, energia intra in actiune. Aceasta este energia generativa a vietii si a trairii. 

Disponibilitatea noastra de a percepe, de a sti, de a fi si de a primi energiile universului este biletul nostru spre constienta toatala. Constienta noastra asupra energiilor ne da informatii despre tot ceea ce exista. In acest spatiu de a fi avem alegere. Tot ceea ce alegem pune in miscare toata energia universului, toata energia constiintei si apare apoi in viata noastra, ca si viata noastra de fiecare clipa. 

Magicul sta in cererea noastra si nu in ce apare si cum apare ce am cerut.  Adevarata magie este dipsonibilitatea noastra de a merge dincolo de ce e real, intr-un spatiu nedefinit in care nu am mai fost vreodata-in bucuria de a trai. 

Ca si energie, spatiu si constiinta ce suntem, avem potenta si abilitatea de a manipula si transforma toate energiile. Nu exista energie care  sa nu fie disponibila daca alegem sa o percepem, sa stim, sa fim si sa o primim. Energia este substanta din care transformarea se produce. Energia este prezenta, este mutabila si se poate schimba la cerere. 

Vrei mai mult magic in viata ta? Foloseste urmatorul proces:

Ce energie, spatiu si constiinta pot eu si corpul meu sa fim pentru a fi magicul care suntem cu adevarat, cu usurinta totala? Tot ce nu permite acestui lucru sa apara, distrug si necreez in totalitate. Right and wrong, good and bad, POD and POC, all9, shorts, boys and beyonds.

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com


*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!
Astro Shop

Cele mai noi articole