Ce este o afacere? Ceva ce faci pentru bani sau pentru bucurie?

Autor: AstroCafe.ro - joi, 28 noiembrie 2013, 6499 vizualizari
Ce este o afacere? Ceva ce faci pentru bani sau pentru bucurie?

Este o afacere ceva ce faci pentru bani? Este afacerea ceva ce faci pentru bucurie?

Si daca viata este afacerea in care esti cu adevarat? Multi dintre oamenii din intreaga lume cu care lucrez au facut afaceri pentru a supravietui si mai degraba pentru a face suficienti bani, decat dintr-un sentiment de prosperitate. Si daca afacerea ar putea fi ceva mult mai mare decat atat? Este viata ta afacerea pe care incerci sa o eviti cu orice pret? Ce fel de CEO esti in afacerea numita viata ta? Ai un simt al distractiei si aventurii in ceea ce priveste viata ta sau in afaceri? Te uiti la ceea ce poti crea si genera, care poate fi expansiv pentru tine? Sau creezi fiind o reactie la oameni si lucruri si opiniile din jurul tau, ca si cum ar fi sursa alegerilor tale?

Afacerile care sunt infloritoare azi sunt dispuse sa faca lucrurile diferit si sa fie diferite. Ele se concentreaza pe creare, inovatie si pe ce altceva este posibil. Afacerile care creeaza din punctul de vedere ca "acestea sunt vremuri dificile din punct de vedere economic pentru compania noastra in a fi profitabila", nu se uita la ce poate fi adaugat sau poate fi facut diferit cu mai multa usurinta, deoarece acestia au decis deja ca mai mult ca sigur unica solutie este sa reduca personalul si costurile, si sa lucreze mai mult si mai mult in scopul de a crea profit. Ei bine, asta e un mod de a face acest lucru, dar daca ar exista alte cai de a crea, si care sunt mai mult decat o contributie pentru viata si corpul tau, ce ai alege?

In "Marea criza economica", au existat oameni care au facut o multime de bani. De exemplu, o multime de bani au fost facuti in industria de divertisment. Cum asa? Pentru ca oamenii inca isi doreau sa se distreze. Ei erau dispusi sa isi cheltuiasca banii castigati din greu pe divertisment. O multime de afaceri au fost create in timpul "Marii crize economice", si multe din ele au inflorit si s-au extins.

Niciodata nu am administrat afacerea in modul in care mi s-a spus sa o fac. Am primit o multime de "sfaturi" de la asa-zisi experti si profesionisti - si inca primesc. Mi s-a spus direct ca ceea ce fac cu afacerea mea este gresit si, cu toate acestea, cand sunt dispus sa urmez ceea ce stiu si sa nu cumpar punctele de vedere ale altor oameni, si sunt dispus sa fac lucruri care uneori nu au sens nici pentru mine, afacerea mea intotdeauna creste si se extinde in moduri neasteptate si surprinzatoare! Sunt dispus sa am incredere in ceea ce stiu si sunt dispus sa intreb afacerea ce are nevoie pentru a prospera.

Cheia este sa fii dispus sa recunosti faptul ca stii ceea ce este nevoie pentru a prospera. A functionat vreodata cu adevarat cand cineva ti-a spus ce sa faci - "asta este calea buna, trebuie sa o faci in acest fel", sau cand au fost oameni care ti-au dat intr-adevar incredere in tine si care ar lucra pentru tine, acei oameni care au intrebat "ce stii? Cum ti-ar placea sa fii?" 

Si daca ai fi fost dispus sa te hranesti si sa te ingrijesti pe tine si afacerea ta in acest mod? Intreaba-ti afacerea "ce am nevoie, pentru a fi si a actiona diferit aici, pentru a genera mai multi bani chiar acum?" Intreaba-te "ce stiu eu aici?" Si fii dispus sa urmezi ceea ce simti, chiar daca nu are sens! Si nu merge catre ceea ce simti a fi greu, limitat, sau ca pe o nevoie - deja stii unde te duce, chiar vrei sa creezi mai mult din asta?

Si daca tu esti cu adevarat desertul cu buruieni al acestei realitati si poti prospera oriunde? Este acum momentul mai degraba pentru a cauta posibilitati, decat sa te concentrezi pe probleme?

Gary Douglas-  Access Consciousness Founder

Sursa articol: garymdouglas.com
 
*Traducere: Cristina Ciobanu
*Imagine: adventuresinmanifestingseries.com

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole