Ce este „Matricea Controlului”?

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 16 septembrie 2015, 3832 vizualizari
Ce este „Matricea Controlului”?

Majoritatea oamenilor se gandesc la Matrice ca fiind o matrice externa – institutiile care controleaza si reguleaza activitatea umana in planul fizic. Matricea externa este extrem de reala, insa aceasta este aflorimentul matricei interne – atitudini si trairi interioare negative, opinii intelectuale rigide in cadrul campului energetic eteric uman colectiv.

Constientul si subconstientul colectiv uman sunt in primul rand dominate de frica si de umbra negativitatii interne umane, care dau nastere actiunilor si institutiilor de control, regulare si restrictie – Securitatea Iluziei. La nivel mai profund, constientul si subconstientul colectiv uman sunt adesea dominate de boala lacomiei. Si nu e necesar un glob de cristal magic pentru a vedea asta. Vedeti asta? Nu. Si uite asa ia nastere matricea externa.

Inainte de a deveni furiosi sau defensivi, permiteti-mi sa explic faptul ca anumite reguli sunt necesare. Acestea ajuta oamenii sa functioneze in armonie si pace unii cu ceilalti. Traim intr-o societate. Dar v-ati oprit vreodata sa vedeti cum o persoana in societate se opreste la un semafor rosu, chiar si atunci cand nu trece nici macar o masina pe strada respectiva?

In momentul in care regulile respective rapesc din constienta si prezenta naturala si din perceptia de a discerne lucruri pentru tine insuti – in acel moment, regula respectiva devine parte a unui sistem de programare si control care te seaca de putere. Ti se va spune ca toate aceste reguli sunt pentru protectia si siguranta ta, insa propria constienta si prezenta sunt cele care te protejeaza cu adevarat. Acestea sunt menite sa ne ajute sa decidem ce anume sa facem in relatie cu ceea ce percepem. Asta este realitatea. Asta este viata.

Si ati observat vreodata cumva stupiditatea intregii politici?

Ati stat vreodata sa observati cum aceasta pur si simplu incalca bunul-simt? Ati vazut cum trece peste compasiune, peste iubire si blandete? Ati observat vreodata pe cineva intr-o tirada egotica deoarece se simtea cumva indreptatit sa-si impuna propria politica, insa nu are puterea reala de a trece peste aceasta? Este amuzant. Ati vazut cum aceasta politica trece peste tot ceea ce inseamna bun-simt? Bineinteles ca da. E trist.

Momentul in care acea politica incalca bunul-simt natural al unei persoane, compasiunea, iubirea si blandetea, este momentul in care avem o problema serioasa cu ceea ce inseamna societatea moderna. Insa asta este de fapt si de drept politica moderna – raceala, ignoranta, rigiditate, control.

Ca sa nu mai mentionam faptul ca adesea, politica moderna desconsidera complet starea de bine a omenilor si naturii, deoarece majoritatea politicilor sunt bazate pe lacomia corporatista si profit – fara nicio grija, fara intelepciune. Insa nimanui nu ii pasa de aceste lucruri, atat timp cat sunt amortiti in consumerism, entertainment, stirile de seara, medicatie si rutina zilnica prin care ne castigam traiul.

Matricea externa este evidenta si foarte reala – insa atitudinile si emotiile negative, gandirea rigida a programelor sunt cele care domina si conduc constientul si subconstientul uman colectiv si astfel, comportamentul uman si experientele de viata.

Aceasta matrice externa nu sta deasupra capului nostru cu o sabie, pentru a impune controlul. Nici nu are nevoie de asa ceva. Odata ce ideile, credintele si opiniile sunt programate in constientul si subconstientul uman colectiv, programul se sustine si perpetueaza de la sine, prin oamenii care traiesc in el, iar acestia nici macar nu realizeaza ca au devenit parte a acestei matrice. Acesta este rezumatul programarii si controlului  - fiind complet orbi la faptul ca facem parte din matrice, devenind programul in sine.

Si chiar daca unii dintre voi considerati ca sunteti ganditori alternativi si nu o parte din sistem, insusi faptul ca opuneti rezistenta unui sistem, nu conteaza. De ce? Pentru ca sistemul de programare si control este sustinut de conflict si de opinii contradictorii in cadrul sau. Conflictul sustine campul, hraneste sistemul, dand nastere la si mai mult control. Sfera de control infloreste pe conflict. Orice conflict este parte a aceluiasi camp energetic compus din forte intrepatrunse.

Si chiar daca ramaneti in tacere si nu dati voce opiniilor contradictorii, aceasta nu face mare diferenta. Deoarece atitudinile si trairile interioare aflate in tacere inca vor proiecta forte eterice si vibratii care ii afecteaza pe ceilalti si calitatea campului energetic uman colectiv. De aceea puteti „simti” cand cineva este manios – este energia lui/ei vibrationala subtila.

Calitatea atitudinilor si trairilor interioare este ceea ce conteaza cu adevarat. Vorbim despre calitatea constientei voastre. Calitatea sinelui si spiritului interior este cea care determina calitatea a cine si ce sunteti cu adevarat. Totul vine sdin calitatea inimii voastre iar aceasta este ceea ce va determina si calitatea energiei si vibrartiilor pe care le emiteti.

Daca Matricea este un sistem de programare si control, reprezentand constientul si subconstientul uman colectiv, calea evolutionara a ego-ului si intelectului uman rigid si campul energetic uman colectiv, atunci unde se manifesta plenar matricea externa asupra oamenilor?

Acasa, la scoala, la serviciu – matricea controlului este pretutindeni, insa aceasta ne afecteaza cel mai puternic prin intermediul celor care sunt apropiati noua – familie, prieteni, colegi de munca, oameni.

Matricea este un copil care venind de la scoala vinde prajituri sau abonamente pentru o revista in vederea strangerii de fonduri, cand de fapt si de drept ar strange si mai multi bai pentru propria lor cauza, daca lumea ar fi suficient de darnica pentru o cauza buna. Matricea este un copil care, venind de la scoala, sustine un politician, inainte de a avea varsta necesara pentru a putea intelege ce este politica de fapt si de drept, ce inseamna o agenda politica sau propaganda. Matricea este un copil care urmarete reality show-uri si care considera ca a cheltui 50.000 de dolari pe o zi de nastere sau o nunta este normal. 

Matricea este acel prieten care iti zambeste in fata, insa te minte si barfeste pe la spatele tau. 

Matricea este un coleg caruia i-ai prezentat o idee noua, o solutie sau pur si simplu ceva creativ sau revolutioar, insa nu-si poate deschide mintea pentru a iesi un pic din rigiditatea intelectului uman, pur si simplu pentru ca a facut un singur lucru dintotdeauna –rutina.

Aceasta nu este o judecata a oamenilor, ci o observare a conditiei umane – realitatea.

Trebuie sa avem simpatie pentru faptul ca unii oameni se nasc in acest sistem de programare si control. De asemenea, trebuie sa intelegem ca majoritatea oamenilor dintrun asemenea sistem nu sunt pregatiti pentru a iesi din el. Lumea este o iluzie vie – orbire.

Intrebarea reala este: cum poate cineva sa scape din matricea adevarata?

Din aceasta matrice  a controlului se poate iesi neutralizand ego-ul si ideile rigide. Putem scapa neutralizand negativitatea interna a constientului si subconstientului uman. Trebuie sa transformam atitudinile si trairile interioare care ne seaca de putere in unele care ne imputernicesc. Totul se rezuma la puterea interioara si perceptie. Totul se rezuma la a ne extinde constienta si inima in caldura, intelepciune si intelegere.

Citeste si Ce este adevaratul Matrix? 

Autor: Khris Krepcik

Sursa: http://wakeup-world.com

Imagine: www.stuardwilde.com

Traducere: Alice DanilaAstro Shop

Cele mai noi articole