Ce ai decis ca nu este posibil? Si daca acest punct de vedere este o minciuna?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 03 septembrie 2013, 2688 vizualizari
Ce ai decis ca nu este posibil? Si daca acest punct de vedere este o minciuna?

Care sunt lucrurile care ai decis ca nu le poti schimba? Sunt aceste lucruri legate de corpul tau, de relatiile tale, de capacitatile si talentele tale, de nationalitate, de sex, de viata ta in general? Sau, care sunt lucrurile pe care le-ai luat ca adevar absolut si nici macar nu te mai intrebi daca pot fi schimbate? 

Dar daca nu exista adevar absolut? Te invit sa explorezi care sunt aceste lucruri in viata ... ce ai decis ca nu poti schimba? Pune apoi intrebarea: Este acest lucru adevarat? Cum ar fi daca acest lucru ar putea fi schimbat? 

Intrebarea deschide usa spre posibilitati, concluziile si deciziile inchid orice alte posibilitati. Cum ar fi daca nu ar exista un adevar valabil pentru toata lumea? Ce ar fi daca orice ar fi posibil? Ce ai vrea sa schimbi la tine, la corpul tau, la viata ta? Cine iti spune ca nu poti? Al cui punct de vedere este acela? Al tau? Al altcuiva? Altceva? Ce ai stiut mereu ca poti sa schimbi, sa fii si sa faci?  Vrei tu sa incepi sa functionezi in intrebare si din posibilitati, in loc sa functionezi  prin concluzii, decizii, convingeri, puncte de vedere fixe? Cum ar arata viata ta daca ai avea alegeri infinite in fiecare clipa? Dar daca Totul este opusul a ce pare sa fie si nimic nu este opusul a ce pare sa fie?

Access Consciousness iti ofera instrumente care te imputernicesc sa schimbi tot ceea ce vrei sa schimbi si sa creezi tot ceea ce doresti sa creezi in viata ta... cu usurinta, bucurie si glorie..

E viata ta! Ce alegi? Este acum timpul si pentru tine?

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro, aproape in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole