Cataplasmele cu ulei de ricin, un remediu eficient pentru afectiuni feminine si nu numai

Autor: AstroCafe.ro - marti, 24 iulie 2018, 14420 vizualizari

Uleiul de ricin, cunoscut si sub denumirea de Palma Chirsti, este folosit de secole in scopuri curative, constituind un tratament pe care la intuit Edgar Cayce, cel care l-a si prescris apoi pentru numeroase afectiuni.

Cercetarile preliminare asupra cataplasmelor cu ulei de ricin, intreprinse la Facultatea de Medicina George Washington, indica faptul ca ele imbunatatesc functionarea sistemului imunitar, maresc dilatarea si dedurizeaza tesuturile si muschii.

Cataplasmele cu ulei de ricin aplicate pe abdomen sunt de natura sa detoxifice intregul organism. Ele pot fi de asemenea utilizate in tratarea sindroamelor dureroase, deplasarilor de disc, tumorilor, tiuitului in urechi, greturilor, inflamatiilor, organelor intarite sau lasate si intr-o multitudine de alte afectiuni.

Aplicate local, ele pot de asemenea contribui la dislocarea sau dizolvarea formatiunilor canceroase. Cu precadere au efecte benefice in tratamentul afectiunilor pulmonare, mai ales in cazurile de astm.

Pacientii care sufera de afectiuni pulmonare sunt cel mai greu de detoxificat, deoarece multi dintre acestia recurg la inhalatoare, care blocheaza sau retin toxinele in tesutul pulmonar, in loc sa permita congestiei sa fie eliminata sau expectorata.

Alveolele pulmonare pot fi curatate, insa tesuturile sunt supraincarcate. Aceasta situatie poate afecta si, de cele mai multe ori chiar asta se intampla, sistemul nervos, provocand spasme. De aceea, detoxificarea plamanilor e o necesitate imperioasa daca se doreste cu adevarat eradicarea unor probleme cum e astmul.

Cataplasmele cu ulei de ricin pot sustine, intr-o proportie semnificativa, bolnavul in cursul crizelor spasmodice, adica atunci cand acesta are nevoie de aer. Ca antispastic, se mai poate folosi si tinctura de lobelia, din care se va lua cate o lingurita in timpul crizei.

Acest remediu naturist inlocuieste inhalatorul. Atentie insa, numerosi pacienti sunt atat de obisnuiti cu inhalatoarele, incat s-ar putea sa fie necesara folosirea lor chiar si in timpul acestui proces. Insistati in sensul eliminarii, nu a suprimarii lor.

Cataplasmele cu ulei de ricin sunt utile in afectiuni specific feminine cum ar fi durerile abdominale si distensia, fibroamele si chisturile ovariene sau uterine, endometrioza si disconfortul in timpul ciclului menstrual.

Cataplasmele cu ulei de ricin sunt usor de utilizat.

Articole necesare:

 

Instructiuni:

Sursa: Herlife.ro

Astro Shop

Cele mai noi articole