Care sunt prioritatile din viata ta? Pe lista ta de prioritati, pe ce loc te afli tu?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 22 octombrie 2013, 4458 vizualizari
Care sunt prioritatile din viata ta? Pe lista ta de prioritati, pe ce loc te afli tu?

Daca te uiti la alegerile pe care le faci clipa de clipa poate deveni clar care sunt prioritatile din viata ta. Prioritatile sunt lucruri care ai decis ca vrei sa fii si sa faci. S-ar putea ca nici macar sa nu mai fii constient de aceste prioritati. Este cumva prioritatea ta nevoia  de a fi bun? Prioritati pot fi lucruri precum: sa fii placut sau recunoscut de catre ceilalti, sa ai succes, sa faci bani, sa ai lucruri frumoase in viata ta, sa fii destept, sa fii parinte bun, sotie iubitoare si dedicata, sot de incredere, copil cuminte si silitor, prieten bun, sa fii sanatos. 

Te-ai gandit tu ca orice prioritate este de fapt o limitare? Mai mult decat atat, multi dintre noi nu ne punem pe noi ca si prioritate in viata nostra. De multe ori ii punem pe ceilalti ca si prioritati in viata nostra iar daca ne uitam atent noi nici nu existam in schema vietii noastre. Dar daca alegi sa nu mai lasi prioritatile sa te defineasca? Si daca nu le mai faci mai mari decat tine? Ce ai avea in locul prioritatilor? Alegere infinita!

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!


Astro Shop

Cele mai noi articole