Care este semnul zodiacal care a dat cei mai mulți miliardari

Autor: AstroCafe.ro - luni, 13 decembrie 2021, 16227 vizualizari

Cei mai bogați oameni ai planetei ar putea avea mai multe în comun decât averea formidabilă – unii dintre ei ar putea avea același semn zodiacal. Un studiu recent a analizat zilele de naștere a primilor miliardari din top ai planetei conform celebrei reviste Forbes

Balanța a fost cel mai comun semn, cu 27 miliardari notabili incluzându-I pe Ralph Lauren, Ștefan Persson, Liliane Bettencourt și Alice Walton.

Peștii ocupă locul al doilea în timp ce Racii sunt pe locul al treilea

Fie că ești un Scorpion pasional, un Leu loial sau un Peste empatic, fiecare semn zodiacal are trăsăturile sale specifice. Dar știi că există un singur semn zodiacal care pare să dea numărul cel mai mare?

Un studiu nou relevă care este cel mai comun semn printre miliardarii planetei. Analiza zilei de naștere a fiecăruia dintre miliardarii din top 250, după Forbes, a arătat că zodia cu cei mai mulți miliardari este … Balanță!

Și, dacă crezi în astre și ești Balanță, ai mai multe șanse să devii miliardar.

Cu miliardari celebri precum Ralph Lauren, Ștefan Persson, Liliane, Bettencourt, Alice Walton, Balanță este semnul zodiacal pentru 27 de persoane faimoase și prospere. La scurtă distanță vine semnul Peștilor cu 22 de nume precum Bernard Arnault, Rupert Murdoch și Michael Dell.

Racul, Taurul și Leul sunt semnele cu câte 20 de miliardari, situându-se pe locul al treilea. Faimoșii Richard Branson și Elon Musk – semnul Racului, Mark Zuckerberg și David Koch – semnul Taurului, Larry Ellison și Serghei Brin – semnul Leului.

Semnul Scorpionului a dat 16 miliardari, numărând aici și pe Laurene Powell Jobs, Wang Jianlin și Bill Gates.

Gemenii și Berbecul sunt semnele cu câte 15 miliardari fiecare, incluzându-I pe Jim Walton și David Thompson – Gemeni,  Steve Ballmer, Amancio Ortega și Mukesh Ambani- Berbec.

Vărsătorul și Fecioara urmează în top cu 12, respectiv 11 miliardari incluzând pe Michael Bloomberg și Paul Allen – Vărsători și Warren Buffet și Jack Mă sub semnul Fecioarei. 

Sub semnul Săgetătorului s-au născut 8 dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Simon Reuben și Abigail Johnson se află printre ei.

Capricornul se află la egalitate cu Săgetătorul, tot cu 8 nume celebre între miliardarii planetei cum ar fi Jeff Bezos.

Așadar, cu cine dintre miliardarii planetei împărți semnul zodiacal?

Sursă –https://www.businessinsider.com/zodiac-signs-with-the-most-billionaires-2019-4 

Sursa imagine https://vietnamtimes.org.vn/

 

 Astro Shop

Cele mai noi articole