Care este capacitatea ta de a primi?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 30 iulie 2013, 2002 vizualizari
Care este capacitatea ta de a primi?

Ce inseamna pentru tine a primi? A primi un cadou, un compliment, o recunoastere, o validare? Te-ai gandit vreodata ca tot ceea ce este in viata ta reflecta disponibilitatea pe care o ai in a primi? Poate in minte iti spui ca ai vrea sa ai mai mult: o viata mai mare si mai frumoasa, mai multi prieteni, mai multa iubire, mai multa prosperitate, mai multe calatorii, mai mult succes. 

Intrebarea este: Esti tu dispus sa primesti toate aceste lucruri in viata ta, indiferent de forma in care vin ele? Dar daca a primi inseamna a primi TOT ceea ce vine spre tine si tot ceea ce ESTI? Esti tu dispus sa primesti judecatile celor din jur, mizeria, coruptia,  boala, singuratatea, furia? Esti tu dispus sa primesti frumusetea si maretia a ceea ce esti dar si a ceea ce tu numesti “urat si rau” in tine? Fiecare lucru pe care il judeci si pe care nu il primesti reduce capacitatea ta de a primi in toate aspectele vietii. Cine ai fi daca ai primi totul fara nici un punct de vedere? Cum ar  fi viata ta daca ai fi dispus sa te primesti pe TINE? Cum ar fi daca ai primi si ai exprima darul care ESTI in lume? 

Access Bars, acum prezent si in Romania, este un instrument dinamic care deschide capacitatea de a primi. A primi cu adevarat este un lucru foarte rar pe planeta Pamant. Cei mai multi oameni nici nu stiu ce inseamna acest lucru. Atunci cand eliberezi judecati, puncte de vedere, convingeri, atitudini, capacitatea ta de a primi si de a fi se expansioneaza. De fapt , tu eliberezi ceea ce nu permite stralucirii care esti sa FIE. Dupa o sedinta de bars te simti mult mai clar, in pace, plin de posibilitati iar lumina vietii radiaza din tine. Corpul tau invata sa primeasca din nou si incepi sa te deschizi sa primesti contributia tuturor lucrurilor si tuturor oamenilor... cu recunostinta. Atunci cand tu faci acest lucru, atunci cand tu te deschizi sa primesti, ii vei inspira pe cei din jur sa aleaga sa primeasca. Esti cine esti si TRANSFORMI lumea. Cat de mult esti dispus sa primesti din tot ceea ce are acest Univers de oferit? Cat de mult te primesti pe TINE? Daca, de fapt, TU esti ceea ce ai cautat mereu si nu ai gasit?

www.carletatiba.com

Dr. Carleta Tiba 

Facilitator Certificat Access ConsciousnessCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole