Care e relatia ta cu Banii?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 04 martie 2014, 4874 vizualizari
Care e relatia ta cu Banii?

Punctul de vedere ne creeaza realitatea. Cand alegem sa acceptam un punct de vedere sau sa respingem/reactionam la un punct de vedere am creat o limitare si am creat polaritate. Tot ce nu se potriveste cu acel punct de vedere nu poate intra in viata noastra.

Care sunt punctele tale de vedere despre bani? Ce spui tu despre tine in legatura cu banii? Spui tu: “Ce greu e pentru mine sa am bani”? Atunci, vei avea greutate in ceea ce priveste banii. Spui tu ca banii nu sunt importannti dar in acelasi timp ii consideri foarte importanti, esentiali? Ce creeaza acest conflict pentru tine? Care sunt parerile tale si judecatile despre oamenii cu bani si despre oamenii fara bani? Toate acestea, vrei sa le distrugem si necreem in totalitate? Right and wrong, good and bad, POC and POD, all9, shorts, boys and beyonds. (Despre aceasta fraza de curatare Access, aici)

Daca banii ar fi iubitul /iubita tau/ta, care este relatia ta cu el/ea? Il/o  iubesti? Il/o urasti? Nu iti pasa de el/ea? Ce creeaza acest lucru pentru tine? 

Fiecare lucru pe care il spunem si gandim legat de bani creeaza realitatea noastra. Am preluat de la parinti si de la lumea in care traim toate aceste idei si ele ne conduc viata si ne creeaza realitatea in legatura cu banii.

Si daca ai incepe sa eliberezi toate aceste puncte de vedere? Si daca faptul de a avea/a nu avea bani este o alegere? O alegere pe care o faci clipa de clipa. Cum ar fi sa ai usurinta cu banii? Cum ar fi sa generezi bani continuu prin ceva ce iti place sa faci si care iti aduce bucurie? Ce puncte de vedere te opresc sa alegi acest lucru acum?

Iata si un alt instrument Access Consciousness care incepe sa transforme realitatea ta financiara:

Ce pot eu sa fiu, sa fac, sa creez si sa generez astazi, pentru a aduce bani in viata mea imediat? Tot ce impiedica acest lucru sa apara distrug si necreez in totalitate! Right and wrong, good and bad, POC and POD, all9, shorts, boys and beyonds.

Si, te invit sa rulezi banda de Putere si bara Bani in fiecare seara cand mergi la culcare, pentru o perioada de 3 luni. Acest lucru va incepe sa elibereze atitudinile, emotiile, sentimentele, convingerile pe care le ai in legatura cu banii. ( mai multe informatii despre Bars gasesti la www.carletatiba.wix.com/carletatiba)

Cum ar fi daca ai alege usurinta cu banii in locul lipsei, suferintei si neputintei?

E viata ta. Ce alegi sa creezi?

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.comAstro Shop

Cele mai noi articole