Calea lui “A SIMTI” e Calea mea!

Autor: Roxana Alexe - vineri, 20 martie 2015, 6969 vizualizari
Calea lui “A SIMTI” e Calea mea!

Am luat de la Viaţă şi simt nevoia să o întorc în Viaţă!

Am început acest drum cu mult timp în urmă şi ştiu că aşa mi-a fost dat să încep!

Am început prin a simţi aerul, soarele, cerul şi frunzele. Florile şi răsăritul. Valurile mării şi nisipul. Întăi în nări, pe piele, în plămâni, pe tălpi, în ochi. Apoi încetul cu încetul, toate s-au dus în mine, iar de acolo se duc direct în Inimă. Şi de acolo se naşte “a simţi”!

Încet, încet am început să simt recunosţinţa apoi sensul lui “MULTUMESC”. 

Când am simţit prima oară puterea lui “TE IUBESC” am ştiut că sunt pe calea bună, iar apoi a venit “ADEVĂRUL”! Acela al meu veritabil, valabil pentru întrebările mele, care nu are nevoie de cuvinte, argumente sau prea multe vorbe! Şi cu el a venit sentimentul că deşi eşti în neant şi nesiguranţă totul este liniştitor de bine! Că ai un drum al tău care deşi nu duce nicăieri, trece sigur prin inimă!

Mi-au trebuit mulţi ani să-l cuprind pe A SIMŢI, dar a meritat fiecare clipă. Şi o spun din toată inima, pentru că merită! Merită bucuria imensă care se naşte odată cu simţirea, merită să te naşti în lumină cu fiecare venire a dimineţii! Viaţa merită fiecare respiraţie şi fiecare respiraţie merită să aibă Viaţă!

Nu am strâns multe lucruri până acum, deşi ştiu că ele sunt pe drum, însă am strâns atâtea sensuri ale lui A SIMŢI că dau pe-afară, abia pot să le mai cuprind! 

Uneori nici nu ştiu cum şi cui să mulţumesc pentru că am descoperit că se poate trăi aşa! Se poate să fie egal respiraţie la inimă şi inimă la respiraţie, se poate bucuria curată se poate să râzi cu inima! Şi îmi doresc să spun şi altora că se poate …! Şi când nu ştiu, mă întorc către mine şi fac ce simt ! Este atât de simplu! 

Este atât de simplu să alergi liber printre provocările vieţii, se poate să râzi indiferent câte lămâi îţi serveşte viaţa, se poate să iubeşti! 

Simţire curată vă doresc şi poate, cine ştie, Calea mea vă inspiră şi va deveni şi calea voastră! Din nou, o chestiune de alegere…

Roxana Alexe

Foto: Brian O. PetersonCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole