Axa Destinului și-a schimbat semnele (Iulie 2023- Ianuarie 2025) - Cum resimte fiecare zodie acest tranzit?

Autor: AstroCafe.ro - joi, 13 iulie 2023, 22359 vizualizari

O schimbare extrem de importantă, din punct de vedere astrologic a avut loc în data de 17 Iulie. Deși această schimbare poate fi de bun augur pentru unii, există și posibilitatea ca mulți dintre noi să o întâmpinăm cu o ușoară teamă. 

Mutarea Nodului Nord din Taur în Berbec și a Nodului Sud din Scorpion în Balanță, eveniment astrologic ce a avut loc pe 17 iulie 2023 poate părea puțin descurajantă, însă în realitate, aliniază fiecare semn zodiacal la  o nouă călătorie personală. De fapt, prin acest tranzit, fiecare semn zodiacal va fi chemat să privească în direcția obiectivelor esențiale care țin de independența personală. 

În 17 Iulie, Axa Destinului și-a schimbat pentru prima dată semnele din Ianuarie 2022 până acum. 

Casele guvernate de Taur și Scorpion din harta ta natală au fost supuse unor schimbări majore în ultimele 18 luni. Deoarece Nodul Nord reprezintă locul în care au loc creșteri importante, a existat un accent colectiv asupra dorinței de confort, plăcere și stabilitate sporite în această casă a hărții tale natale.

În consecință, în casa din harta natală condusă de Scorpion, v-a îndemnat pe fiecare dintre voi să vă curățați de frici, de dependențe sau de nevoia excesivă de control. Toate acestea sunt o piedică în calea siguranței de sine și a confortului, specifice semnului Taur. Cu toate acestea, pe măsură ce Nodurile Lunare se pregătesc să schimbe semnele, vă veți concentra pe dorința voastră de independență, autoafirmare și pe nevoia de a găsi echilibrul. Pe 17 iulie, Nodul Nord și Nodul Sud ai intrat în Berbec și Balanță pentru prima dată din 1987.

Iată la ce se poate aștepta fiecare semn zodiacal, în perioada Iulie 2023 - Ianuarie 2025:

BERBEC 

Pe măsură ce Nodul Nord se mută în Berbec, începând cu 17 Iulie, schimbările nu vor înceta să apară pentru nativii acestei zodii. Vor fi vizate aspecte ce țin de autoexprimare și de identitate. În următoarele 18 luni, vei fi chemat să-ți afirmi independența în moduri complet noi, lansându-te pe o cale a conștientizării de sine. Vei avea de luat decizii care îți vor schimba viața, care nu numai că te vor afecta pe tine, dar vor avea impact și asupra altor persoane semnificative din viața ta. Vei fi forțat să faci câteva alegeri cruciale care implică autonomia ta, precum și nevoia de independență. Nu este momentul potrivit să neglijezi relațiile din viața ta, însă este recomandat să acorzi atenție modului în care oamenii fin viața ta, fie îți încurajează individualitatea, fie ți-o împiedică.

TAUR  

Pe 17 iulie
, Nodul Nord și Nodul Sud s-au mutat în Berbec, respectiv, Balanță, punând accent pe modul în care îți îngrijești mintea, trupul și sufletul. În următoarele luni, vei fi încurajat în mod special, să îmbrățișezi introspecția și singurătatea. Acesta poate fi un moment în care atenția ta să fie concentrată exclusiv pe propria ta persoană, menținând în același timp și o viață socială aliniată cu nevoile tale.  
Acest tranzit te învață să acorzi prioritate sănătății mentale și confortului propriu, chiar dacă la prima vedere poate părea un act de egoism. 

GEMENI 

Dragi Gemeni, pe măsură ce Nodul Nord și Nodul Sud își schimbă semnele, veți începe să observați o schimbare semnificativă în prieteniile, comunitatea și pasiunile voastre. Vă veri concentra de asemenea și pe eforturile ce țin de creativitate. Acest nou capitol le permite nativilor zodiei Gemeni, să intre în roluri de lideri sociali, subliniind în același timp dorința de împlinire personală și bucuria generată de acțiunile pe cont propriu. În următoarele 18 luni, veți crea relații noi și interesante și veți descoperi bucuria conexiunilor cu cei din jur. 

RAC 

Schimbarea semnelor Axei Destinului din luna Iulie, a adus transformări în ceea ce privește cariera, imaginea publică și viața de familie. Acest tranzit îți permite să preiei pe deplin conducerea, în aspectele ce țin de profesia ta, așa că fii pregătit să îți satisfaci dorința ta naturală de a conduce. În timp ce aceste aspecte ce țin de dezvoltarea profesională îți solicită atenția, asigură-te că nu îți vei neglija nevoia de echilibru și de conexiune cu persoanele dragi. Pentru a prospera pe deplin în domeniul profesional, asigură-te că viața ta personală este în oricine. Ai grijă să cultivi un mediu plăcut, sigur și confortabil acasă, pentru a te simți pe deplin împlinit. 

LEU

Pe 17 iulie, Nodul Nord și Nodul Sud au intrat în Berbec, respectiv Balanță, marcând pentru tine, dragă Leu, începutul unei călătorii de iluminare mentală și spirituală. În următoarele 18 luni, te vei îndrepta spre noi sisteme de credințe și teorii, în timp ce eliberezi perspective sau opinii vechi care ar fi putut fi implementate cu ajutorul altor persoane. Îți recapeți vocea personală acum și vei fi înclinat să împărtășești noile tale cunoștințe cu oricine dorește să te asculte.

FECIOARĂ

Tranzitul Nodurilor Lunare ( Iulie 2023 - Ianuarie 2024) va pune accent pe bunurile tale personale, pe banii și resursele tale, invitându-te să te apleci asupra nevoii tale de independență în relațiile cu ceilalți. Este posibil să îți împarți responsabilitățile cu partenerul/a sau să înveți cum să-i lași pe ceilalți să te sprijine. Deși de obicei, nu ești o zodie înclinată spre  a accepta ajutor de la oamenii din jurul tău, acest tranzit îți reamintește că nu este nimic greșit în a primi suport din partea celorlalți. Asta nu înseamnă că ești mai puțin capabil să te descurci de unul singur.

BALANȚĂ

Pe 17 Iulie, Nodul Sud s-a mutat în prima ta casă ce ține de identitate și autoexprimare, în timp ce Nodul Nord s-a mutat în a-VII-a casă ce ține de relații și parteneriate. Acest tranzit, marchează începutul unui moment esențial pentru relațiile tale, dar nu alături de alții, dragă Balanță. În următoarele luni, te vei gândi la modul în care te identifici în raport cu cei  dragi dar și în raport cu tine însăți. Relațiile tale nu ar trebui să te determine să te pui pe plan secund. Descoperi noi moduri de a te prioritiza cu riscul de a-i lăsa pe ceilalți deoparte. 

SCORPION

Tranzitul Nodurilor Lunare, marchează pentru tine începutul unui nou ciclu ce ține de obiceiurile, rutina și ritualul tău de autoîngrijire. Vei face schimbări importante în privința sănătății fizice și a bunăstării personale, acordând în același timp, prioritate, sănătății mentale. Deși poate părea ușor să abordezi un stil de viață sănătos, asigură-te că nu treci cu vederea nevoia de odihnă si de recuperare. Prioritizarea bunăstării mentale trebuie să reprezinte o parte importantă din viața ta de zi cu zi. 

SĂGETĂTOR 

Schimbarea semnelor de către Nodul Nord și Nodul Sud, pune accent pe  activitățile tale, legate de pasiuni, hobby-uri creative, precum și de interacțiunile tale cu grupurile de prieteni. În următoarea perioadă, vei fi înclinat către activități ce îți aduc bucurie, independent de ceilalți. În același timp vei căuta să te conectezi activ și cu oamenii care fac parte din comunitatea ta. Independența și autonomia personală nu te limitează când vine vorba să faci parte din anumite grupuri de oameni. Acest tranzit te învață importanța cultivării bucuriei pe cont propriu, dar este important să găsești modalități de a împărtăși experiențele personale cu cei din jur.

CAPRICORN 

Schimbările aduse de Axa Destinului începând cu data de 17 Iulie, pentru zodia Capricorn sunt legate de casă, carieră, gospodărie și familie. Ai tendința de a te lăsa complet condus de carieră, însă în perioada de tranzit a Nodurilor Lunare ești invitat să stabilești un echilibru între viața publică și cea privată.  Obiectivele și ambițiile personale sunt extrem de importante pentru tine dar va trebui să stabilești unele limite în carieră. 

VĂRSĂTOR 

Pe măsură ce Axa Nodurilor lunare trece prin Berbec, respectiv Balanță, vei urmări în mod activ mai multe informații și cunoștințe în viața de zi cu zi. De asemenea, vei elibera toate convingerile limitative care te-ar putea îngrădi în procesul de manifestare a propriei identități. Ești în permanență preocupat să înveți lucruri noi. Tranzitul Nodurilor Lunare îți va dezvolta curiozitate și capacitatea de înțelegere. Deși acum ești obligat să fii ghidat de noi perspective, nu simți nevoia să abandonezi vechile filozofii decât dacă acestea nu se mai aliniază cu cine ești tu astăzi.

PEȘTI 

Schimbarea semnelor Nodurilor Lunare pune accept pentru cei născuți în zodia Pești pe bani, resurse și responsabilități comune.  În următoarele luni, te vei lansa în modalități noi și interesante de a-ți afirma independența în materie de finanțe, ținând însă cont și de trasarea limitelor privind bunurile pe care le ai în comun cu ceilalți. În mod natural, Peștii sunt ființe altruiste iar acest tranzit le va oferi posibilitatea de a face diferența între ceea ce le aparține exclusiv lor și ceea ce împart cu ceilalți. 
----- 
Ai oportunitatea să te pregătești și să obții claritate în privința schimbărilor de destin care te așteaptă. Comandă AICI serviciul “Axa Destinului (Nodurile Lunare) în Berbec - Balanță, Iulie 2023 - Ianuarie 2025"  și creează-ți conștient pașii de acțiune, astfel încât să ai cele mai bune rezultate pentru tine și viața ta.

Sursa articol:www.elitedaily.com

🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole