Atmosfera saptamanii 6-12 august. Mercur revine in mers direct. Venus intra in Rac

Autor: Nicoleta - duminica, 05 august 2012, 1297 vizualizari

O perioada activa cu influente constructive.
Mercur iese din retrogradare in data de 8 august, reluandu-si miscarea directa. Cum Mercur guverneaza mintea, modul si stilul nostru de comunicare, memoria si inteligenta umana, iar la nivel macro stapaneste constiinta colectiva (ori absenta acesteia), telefoanele, internetul, serviciile de mesagerie, computer-ele, calatoriile, alegerile etc, toate acestea sunt inca supuse erorilor, neintelegilor si riscului de a se deteriora, pana pe 8 august. Pe de alta parte, eventuale alte probleme pot aparea in momentul in care Mercur revine in mers direct, de exemplu apar date si detalii neluate initial in calcul. Rabdarea devine cea mai de pret virtute in aceasta perioada.

Totusi, este bine sa privim in urma noastra, sa analizam ceea ce am facut pana acum, gasind punctele slabe si orientandu-ne catre noi directii, intr-un mod constructiv.
   
Incepand cu data de 7 august, Venus pleaca din semnul Gemenilor, caracterizat de versatilitate, ajungand in semnul Racului, loc unde natura sa boema se poate manifesta natural, rezonand cu energia selenara. Latura noastra artistica va fi  provocata de catre acest tranzit sa iasa la suprafata. Oameni care nu au avut vreodata de-a face cu arta vor observa ca se pot exprima foarte usor. In acelasi timp, capacitatea noastra de a-i indragi pe cei care ne sunt aproape se dezvolta, sentimentele noastre fiind intensificate. Natura noastra emotionala se imbina intr-o armonie ireala cu cea spirituala, avand ca efect expansiunea capacitatii noastre de a iubi neconditionat.
 
Este adevarat, exista si cealalta fata a monedei: oamenii pot deveni sensibili in ceea ce priveste relatiile lor si adevarul despre acestea. S-ar putea sa fie necesara restructurarea acestora si restabilirea unor limite. Sau poate chiar incetarea unor relatii care nu ne mai sunt potrivite.

Alina CârciumarescuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole