Atmosfera generala a saptamanii 9-15 iulie 2012

Autor: Nicoleta - luni, 09 iulie 2012, 1021 vizualizari

Desi gazduit de semnul Leului, amplificandu-ne ego-ul mental, Mercur se pregateste sa reia anumite aspecte ale calatoriei sale, intrand in miscare aparent retrograda in data de 14 iulie.

Probabil ca egocentrismul de care dam dovada cateodata va fi un propulsor nepotrivit pentru manifestarile proprii si pentru exprimarea ideilor - idei si manifestari care vor fi fie puse in fata faptului implinit, fie criticate cu sange rece de catre observatorii evenimentelor actuale si ai realitatii in care actionam. Este indicat sa nu luam decizii pripite, sa nu actionam in urma primului impuls, sa pastram o minima doza de respect pentru propria persoana. Ca atare, incepand cu sfaristul acestei saptamani, avem la dispozitie o perioada destul de lunga pentru a ne revizui filosofiile si ideile, pentru a ne dedica planurilor de viitor care ne privesc, pentru a decide ce strategie alegem si ce plan ne este prielnic in incercarea noastra de a ne evidentia.

In ceea ce-l priveste pe incontrolabilul Uranus, in aceasta saptamana va face un mic “popas”, devenind stationar inca de la ineputul perioadei, pregatindu-se astfel pentru a-si etala mersul aparent retrograd de saptamana viitoare. Se presupune faptul ca avem o saptamana de liniste, insa, Uranus fiind situat in domiciliul unei malefice (Marte), avem toate motivele sa nu ne lasam in voia sortii, deoarece ar putea fi doar linistea dinaintea unei furtuni. Suntem sustinuti, insa, in a alege un alt mod de abordare al problemelor, in a decide cu mult curaj si spontaneitate calea pe care urmeaza sa mergem de acum incolo, fiind capabili sa inlaturam aproape orice obstacol care pana acum ne infricosa.
Este o perioada de timp in care orice inceput trebuie analizat cu precautie, deoarece enrgiile care sustin acest gen de actiune sunt foarte puternice si elevate, nepermitandu-ne o directie gresita sau absenta unui scop nobil.

Citeste aici previziunile saptamanii pentru zodia ta.

Alina Cârciumărescu
Astro Shop

Cele mai noi articole